Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(lupipita @ 2010 10 25, 08:24)
o kiek jums virtuveje prireikia space maker  bigsmile.gif , o ka geriau renkates modulines, space maker ar optimukus  ax.gif

Pas mane ir primixuota: space maker, modulines, optimukai tie siauresni, signature ir dar truksta ir truksta. Man tai kaip tik tokiu mazesniu reikia, o vat i didelius apie 2l jau ner ka det ax.gif
Atsakyti
Turiu visokiu, iskyrus signature (nes nelaikau produktu stalciuose). kitur man jie nelabai patogus.
Labiausiai myliu Optimukus, nes ju panaudojimas placiausias - ir sausiems produktams, ir saldytuve, ir kelionems thumbup.gif Maziausiai patinka Space Maker, nes pagal dydi (lyginant su kompaktinem) sumazeja ju turis. Bet lentynoje jie patogiausi.
Neperseniausiai pasigaminome istraukiama produktu spinta. Dydis gavosi superinis, i viena lentyna tilpo 5*2 kompaktines dezutes, net ir auksciausia, i kita lentyna 3 platus Optimukai ir vienas siauras *2. Ir taip kompaktiskai viskas susidejo, net nesitikejau. Atrodo, kad dydziai specialiai mano spintai padaryti thumbup.gif Nieko kito taip kompaktiskai nesudetum.
Tai va - dar 3 lentynas galiu uzkrauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas išbandėt makaronams indą, kur mikrobangėj galima virt ?
Atsakyti
Gavom, bet dar neisbandem blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 25, 09:24)
o kiek jums virtuveje prireikia space maker  bigsmile.gif , o ka geriau renkates modulines, space maker ar optimukus  ax.gif

Mano virtuveje tik Space Maker. Puikiai atrodo lentynose, lengvai atsidaro, patogu paimti, saukstelis patogus po dangteliu pasislepes smile.gif . Moduliniu neturiu visai. Optinum taip pat (atsidaro sunkiai, dangtelis vyriu jokiu neturi). Vientu reik tiek, kiek naudojama seimoje visko.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 10 25, 20:35)
Mano virtuveje tik Space Maker. Puikiai atrodo lentynose, lengvai atsidaro, patogu paimti, saukstelis patogus po dangteliu pasislepes  smile.gif . Moduliniu neturiu visai. Optinum taip pat (atsidaro sunkiai, dangtelis vyriu jokiu neturi). Vientu reik tiek, kiek naudojama seimoje visko.

o is kur tokiu saukstuku gaut i space makerius g.gif , nulekiau paziuret tikrai yra vieta sauksteliui ideti, o as va net nezinojau lotuliukas.gif , cia buvau pabandymui pora nusipirkus, tai dabar reiks isigyt komplektuka, nes faini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 10 25, 16:07)
Gal kas išbandėt makaronams indą, kur mikrobangėj galima virt ?

išbandžiau, kai reikėjo extra valgyti padaryti. gaminau ne ilgus makaronus, o figūrinius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 25, 21:45)
o is kur tokiu saukstuku gaut i space makerius  g.gif , nulekiau paziuret tikrai yra vieta sauksteliui ideti, o as va net nezinojau  lotuliukas.gif , cia buvau pabandymui pora nusipirkus, tai dabar reiks isigyt komplektuka, nes faini  smile.gif

Anksciau jie buvo pigesni, bet dabar po 4 lt. Nesuprantu, kodel ju kataloge ner, o siaip jais prekiaujama turbut nuolat.
Atsakyti
Jau paskelbti 45 savitės pasiūlymai lietuviškai biggrin.gif

http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 25, 20:45)
o is kur tokiu saukstuku gaut i space makerius  g.gif , nulekiau paziuret tikrai yra vieta sauksteliui ideti, o as va net nezinojau  lotuliukas.gif , cia buvau pabandymui pora nusipirkus, tai dabar reiks isigyt komplektuka, nes faini  smile.gif

Šaukštukų kataloge nėra, bet kreipkitės į savo konsultantę ir ji užsakys kiek reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 10 26, 09:33)
Nagi sakyciau labai neblogi pasiulymai  rolleyes.gif

gal kas apie Santakos pasiulymus 45-sav zino....?
Atsakyti
QUOTE(Adryte07 @ 2010 10 26, 09:10)
gal kas apie Santakos pasiulymus 45-sav zino....?

Taigi tokie pat visada buna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 26 spalio 2010 - 08:18