Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(diasaja @ 2010 10 24, 19:39)
ir riebalais nereikia tepti? g.gif
O dedat į blėtą ar ant grotelių?

Riebalu tepti nereikia ir net sako,kad negalima, aisq kai isbega riebalai is kepamo maistelio nieko nenutinka, bet sako,kad nuo riebalu pertekliaus gali pasizeisti silikonas. Kai nusipirkau si padekla galvojau, Dieve visai galva susisuko lotuliukas.gif gal metus gulejo nutrenkta ir nenaudojama doh.gif dabar neisivaizduoju kitokio kepimo kaip ant sio padeklo, kam dar tie senoviniai sviestiniai popieriai ar kokie tepimai skardas sviestu ir pan. sitas daiktas nerealus thumbup.gif sausainukai, picainiai, uzkandeles, skareles,prancuziski pyragaiciai ir visas kitas geris ax.gif JUMS JO TIKRAI REIKIA clap_1.gif
as dedu i bleka, nes ant groteliu nepatogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 24, 21:15)
picainiai,

O kas čia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 24, 20:18)
O kas čia? g.gif

O cia taip vadinasi trikampeliai (isivaizduokite supjaustytus picos gabaliukus),tik jie jau iskarto kepasi supjaustyti, lygiai taip kaip pica, su kuo tik norit, su kumpiu suriu ir t.t. tik ju krastai apskrunda kiekvieno atskirai (nes pica kai supjaustai jie minksti tie gabaliukai buna), tai va, juos galima astrius prie alaus ir t.t. visokius padaryti, su kmynais ir t.t. ir jie vadinasi "Picainiai" cool.gif man jie skaniau uz pica tongue.gif nes jie kieti, traskus buna ir netrimba rankose kai valgai tongue.gif nem nem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 24 spalio 2010 - 20:36
QUOTE(davija @ 2010 10 24, 20:32)
Neturi schmoll.gif  lotuliukas.gif Ir dar pasakysiu, juos geriausia turėt 2 lotuliukas.gif Nes dažniausiai kai kepi tai kepi ir naudojiesi dviem skardom ax.gif

biggrin.gif tai tada reik 3 - į 2 skardas ir ant grotelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 24, 21:35)
ir jie vadinasi "Picainiai"  cool.gif man jie skaniau uz pica  tongue.gif nes jie kieti, traskus buna ir netrimba rankose kai valgai  tongue.gif  nem nem  ax.gif

Taip aprašei išsamiai, net seilė nutyso cool.gif O kiek jų išeina ant silikoninio padėkliuko?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 10 24, 22:47)
biggrin.gif tai tada reik 3 - į 2 skardas ir ant grotelių biggrin.gif

Man jų reikia 2, nes ant grotelių nekepu mirksiukas.gif

Kam dar vieno neužtenka tongue.gif Laurindre 2, jurgitak 3 tongue.gif

Dar vienas jų pliusas, kad jei kepsit įvairiausius miltinius patiekalus, tai skardos plovimą, šveitimą ar grandymą pamiršit visam laikui thumbup.gif Kepant mėsytę, jau niekur nuo to nedingsi, nes riebaliukai vistik pabėgs ir po paklotėliu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 25 spalio 2010 - 06:01
o kiek jums virtuveje prireikia space maker bigsmile.gif , o ka geriau renkates modulines, space maker ar optimukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 25, 08:24)
o kiek jums virtuveje prireikia space maker  bigsmile.gif , o ka geriau renkates modulines, space maker ar optimukus  ax.gif

As renkuosi biriems produktams Space maker, kelionems ir siaip Optimum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 25, 07:24)
o kiek jums virtuveje prireikia space maker  bigsmile.gif , o ka geriau renkates modulines, space maker ar optimukus  ax.gif

Kadangi virtuvė nedidelė ax.gif tai turiu 2 komplektus modulinių, 1 komplektuką space maker, ir signature kokius 10 vienetų (8-450 ml., 2-1,2 l) . O optimuką turiu tik vieną ax.gif , apvalų. Jis man pasitarnauja laikant pyragus, sausainius, bandeles. Dar reikia, bet ..........

Dar vienas optimukas keliauja visur su mumis, nepamainomas dalykėlis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 25 spalio 2010 - 07:45
o space maker skaitosi sandarus ax.gif , o patogiau space nei modulines kiek suprantu, seip ziuriu nebloga akcija reiks isigyti, o ka i maziausias dedat ax.gif
Papildyta:
o tie silikoniniai pakloteliai ir man patinka, turiu du, tai tikrai reik dvieju, vieno mazai lotuliukas.gif , as dar noriu to karalisko ar vertas jums jis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lupipita: 25 spalio 2010 - 07:46
[quote=lupipita,2010 10 25, 07:50]
o space maker skaitosi sandarus ax.gif , o patogiau space nei modulines kiek suprantu, seip ziuriu nebloga akcija reiks isigyti, o ka i maziausias dedat ax.gif
Papildyta:

Pagal mane, ir tie ir tie yra sandarūs smile.gif Na, man tai patogiau space maker, bet čia kaip kam, kiekviena šeimininkė savo atsirenka mirksiukas.gif .
Į mažiausius dedu lauro lapus, smulkmenas visokias(torto papuošimai, citrinos rūgštis ir t.t. ), krakmolą, džiuvesėlius, arbatą, prieskonines žoleles.
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 25, 08:24)

DAUG biggrin.gif
Atvirose lentynose modulinės, stalčiuose Optimum, uždarose lentynose Signature ir Optimum.
Atsakyti