Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(+777+ @ 2010 10 24, 16:28)
Nesąmonė, kad reikia saugot-kiek važiuoju, visur vežuosi, būna jis ir pasivolioja, bet nesudužo ir dar negirdėjau, kad kam būtų sudužę. Bet, kad 24 val išlaiko tokį karštį kokį supylėm, tai nea. Būna šiltas ir tiek kitą dieną. Na, nebent mano brokuotas, kad man vienai neišlaiko doh.gif

Į mane jau 2 kartus kreipėsi dėl sudaužytos kolbos. Vieniems mašinoje nuo kėdės nukrito ir sudužo.
Kitą dieną niebūna šiltas, o pakankamai karštas, bet, savaime aišku, neverdantis - geriant arbatą reikia pūsti. Padaryk eksperimentą mirksiukas.gif

QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 24, 16:38)
[size=1][/size]sitokio neteko matyt  g.gif  kiek zinau tw pardavimuose jo nemaciau  blink.gif  gal ir geras jis,gal seniau cia toks buvo, arba koks pasiulomasis is kazkur  g.gif

Prieš kokius 5 metus juos kaip įvairias dovanas dalino. Turiu, bet tokio nesirinkčiau, geriau klasikinis, nes šis neturi mygtukinio vožtuvėlio - reikia šiek tiek atsukti dangtelį, kad įsipilti gėrimo.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 10 24, 19:15)
Į mane jau 2 kartus kreipėsi dėl sudaužytos kolbos. Vieniems mašinoje nuo kėdės nukrito ir sudužo.
Kitą dieną niebūna šiltas, o pakankamai karštas, bet, savaime aišku, neverdantis - geriant arbatą reikia pūsti. Padaryk eksperimentą  mirksiukas.gif

Nu, dėl sudužimo, tai labai nustebinot... blink.gif
O dėl putimo, tai irgi to nei karto nereikėjo, nes iš vakaro žoles užplikau, tai jau ryte drungną arbatą geriu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2010 10 24, 19:49)
Nu, dėl sudužimo, tai labai nustebinot...  blink.gif
O dėl putimo, tai irgi to nei karto nereikėjo, nes iš vakaro žoles užplikau, tai jau ryte drungną arbatą geriu.  g.gif

Tai turbut tik jums vienai ir nepasiseke su silumos laikymu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 24 spalio 2010 - 18:56
QUOTE(etaeta @ 2010 10 24, 19:56)
Tai turbut tik jums vienai ir nepasiseke su silumos laikymu  biggrin.gif

Supratau, reiškia kai jie pasirodys pardavime nešiu keisti.
Atsakyti
Ar silikoninis padėklas turi minusų? g.gif Labai noriu, bet gal atkalbėsit lotuliukas.gif
Atsakyti
Neturi schmoll.gif lotuliukas.gif Ir dar pasakysiu, juos geriausia turėt 2 lotuliukas.gif Nes dažniausiai kai kepi tai kepi ir naudojiesi dviem skardom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 24, 20:13)
Ar silikoninis padėklas turi minusų? g.gif  Labai noriu, bet gal atkalbėsit lotuliukas.gif

Pats didziausias minusas, kad peiliu bijo bigsmile.gif
Daugiau vieni pliusai lotuliukas.gif As turiu net 2, labai pravercia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 24, 19:13)
Ar silikoninis padėklas turi minusų? g.gif  Labai noriu, bet gal atkalbėsit lotuliukas.gif

Man tai jis jokių minusų neturi lotuliukas.gif . Labai reikalingas ir naudingas. smile.gif . Kepu picas ,karštus sumuštinius, mėsos pyragą, pyragėlius ir kepsnius thumbup.gif
Va , ir Tau atkalbėjau lotuliukas.gif .
Bet gal kas geriau padės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 10 24, 20:37)
Kepu picas ,karštus sumuštinius,  mėsos pyragą, pyragėlius ir kepsnius  thumbup.gif

ir riebalais nereikia tepti? g.gif

O dedat į blėtą ar ant grotelių?
Atsakyti
Ant groteliu nelabai patogu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 24, 19:39)
ir riebalais nereikia tepti? g.gif

O dedat į blėtą ar ant grotelių?

Riebalų nenaudoju smile.gif , ant grotelių dedu smile.gif
Atsakyti
lapkritį bus puiki galimybė įsigyti už akcijinę kainą silikoninį padėkliuką thumbup.gif
Ačiū merginos už savo nuomonę 4u.gif
Atsakyti