Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Bamboskinas @ 2010 10 22, 17:32)
Ar niekas nieko nezinot apie fondiu inda? unsure.gif

Jis tikrai kainuotu dideli kieki lt, nezinia ar sutiktumete tiek atiduoti smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2010 10 22, 23:15)
Ziuriu ziuriu 45 sav - nu net labai nebloga ji thumbup.gif mane tai tebevilioja blynu keptuve ir jei ji bus su 38 procentu nuolaida, tai neatsilaikysiu jau doh.gif  lotuliukas.gif

Turiu keptuve taip pat, bet lietiniai ant jos, kazkodeltai, tik stori gaunas unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 23, 13:19)
[size=1][/size]Apie TW termosa galiu pasakyti tik pacius geriausius atsiliepimus, siluma jis tikrai beveik para laiko  thumbup.gif  arbata nepravesta,tiesiog verdanti ir garuojanti lieka i iskyla nusivezus. Man vienintelis jo trukumas, kad jis per mazas  lotuliukas.gif  noriu didesnio  thumbup.gif , o seip, tikrai vertas pinigu daiktas, patogus, nesunku atidaryti, na zodziu SUPER!!!  4u.gif

Pritariu.Padarau vaikui arbata visai dienai.Ir ji visa diena islieka karsta,kad net ausint reikia norint iskart paduot gert. thumbup.gif
Atsakyti
ppradedu noreti to termoso doh.gif o kaip jis atrodo tarp kitko? kaip suprantu nekataloginis cia stebuklas
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2010 10 23, 23:40)
ppradedu noreti to termoso  doh.gif  o kaip jis atrodo tarp kitko? kaip suprantu nekataloginis cia stebuklas

Apie si visos kalba mirksiukas.gif
user posted image
Maciau forume "Viskas mūsų virtuvėms' pardavineja ir tokio dizaino, manau cia tas pats. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 24 spalio 2010 - 08:38
QUOTE(gvilmina @ 2010 10 23, 13:49)

Turiu keptuve taip pat, bet lietiniai ant jos, kazkodeltai, tik stori gaunas  unsure.gif .

As neturiu keptuves, bet turejau galimybe kept lietinius tongue.gif tai man gavos labai ploni ir labai greit kepe jie, likau suzaveta:) thumbup.gif
Atsakyti
As su teflonu jau nieko nebenoriu schmoll.gif Vistik jis trumpaamzis, o moketi tokius pinigus ir po keliu metu ismesti man ranka nekyla doh.gif
Dabar pirksiu tik grynus lotuliukas.gif
Nusipirkau mazaja Wok, tai esu labai ja patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 10 24, 09:35)
Apie si visos kalba  mirksiukas.gif
user posted image

Tikrai, labai geras termosas. thumbup.gif Karštis išsilaiko 24 valandas laisvai. Vienas trūkumas - stiklinė kolba - reikia saugot, ypatingai, kelionėse.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 10 24, 14:24)
Tikrai, labai geras termosas.  thumbup.gif  Karštis išsilaiko 24 valandas laisvai. Vienas trūkumas - stiklinė kolba - reikia saugot, ypatingai, kelionėse.

Nesąmonė, kad reikia saugot-kiek važiuoju, visur vežuosi, būna jis ir pasivolioja, bet nesudužo ir dar negirdėjau, kad kam būtų sudužę. Bet, kad 24 val išlaiko tokį karštį kokį supylėm, tai nea. Būna šiltas ir tiek kitą dieną. Na, nebent mano brokuotas, kad man vienai neišlaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2010 10 24, 15:28)
Nesąmonė, kad reikia saugot-kiek važiuoju, visur vežuosi, būna jis ir pasivolioja, bet nesudužo ir dar negirdėjau, kad kam būtų sudužę. Bet, kad 24 val išlaiko tokį karštį kokį supylėm, tai nea. Būna šiltas ir tiek kitą dieną. Na, nebent mano brokuotas, kad man vienai neišlaiko doh.gif
Kad kita diena arbata nebeverdanti tai tiesa, bet ji silta kita diena islieka, kito tokio termoso tikrai nemaciau. Turiu brangiausia termosa is "metalo amziaus" ir jis tiek nelaiko kiek sis TW. Bet siluma laiko taip:
ryte padaryta arbata iskeliauja ziema i gamta kai lauke -20... visa diena termosas prastovi lauke, o vakare parsivezus (jei dar lieka arbatos) ja dar reikia siek tiek pavesinti jei nori vaikui duoti, stai tokia mano patirtis ir man laiko sitaip puikai termosas thumbup.gif man jo vieno neuztenka, norisi keliu, nes reikia ir kavai ir karstam vynui ax.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2010 10 24, 08:35)
Maciau forume "Viskas mūsų virtuvėms' pardavineja ir tokio dizaino, manau cia tas pats.  4u.gif
user posted image
sitokio neteko matyt g.gif kiek zinau tw pardavimuose jo nemaciau blink.gif gal ir geras jis,gal seniau cia toks buvo, arba koks pasiulomasis is kazkur g.gif
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2010 10 24, 08:35)
Apie si visos kalba  mirksiukas.gif
user posted image

as giriu va sita!!! turiu toki tik raudona, pries pora metu jis buvo per Kaledas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 24 spalio 2010 - 15:36
QUOTE(+777+ @ 2010 10 24, 16:28)

Esu girdejusi ne karta kad duzo, o vidaus neina pakeisti, kiek zinau. Vis delto rekomenduociau pasaugoti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 24 spalio 2010 - 16:09
Prisikirtau naminiu koldunu, kilo ideja vakareliui lotuliukas.gif
Pasisaryti koldunu - panaudosiu dubeni teslai, teslos pakloteli su kocelu, koldunu forma, miltu sijotuva, garu puoda, mikropliusa thumbup.gif
Viriau elktriniame garu puode, bet tikrai galima panaudoti ir TW. O palyginimui galima ir micropliuse pagaminti g.gif
Nu zinokit skanu garuose. Niekada nesu dariusi. Gaunasi sausesni (tesla susirauksleja ir prilimpa prie mesos). Dar jei su kokiu padaziuku, is vis super thumbup.gif Mes tai su mazuoju sausus sulapnojom, mazasis padazu nepripazista, o as irgi negaliu padazu su miltiniais-mesiniais patiekalais naudoti doh.gif Tai mums ir sausi labai skanu buvo lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]

As turiu sitoki termosa, thumbup.gif thumbup.gif gavau uz naujoka, tai buvo pries kokius 3 metus, man jis labai patika, thumbup.gif o dabar tikrai nemaciau niekur schmoll.gif
Atsakyti