Kalbant apie receptus, tai as sian uzsisakiau viena receptu knyga, kur viskas gaminama TW indais - Vilneles distributoriai - Egle ir Egis - isleido savo knyga
QUOTE(lupipita @ 2010 10 19, 21:38)
ka dar zinot apie lapkriti, gal dar kokiu nuolaidu zinot
Dar space maker dezutes su nuolaida, ir rinkinukai : btb mazieji dubenukai kombinuojami su miltu sijokliu, burbulu ir pan.....
QUOTE(LaWita @ 2010 10 19, 14:21)
Siandien tik pamaciau,kad vaikai semdami kakava sugebejo sulauzyti si sauksta,ar yra galimybe,kad ji man pakeis?ar mesti is karto lauk? Taip patogu buvo semti kakava,o su nuluzusiu jau nepatogu
Smulkioms dovanelems garantijos nera ir ju nekeicia
QUOTE(davija @ 2010 10 19, 20:31)
Kalbant apie receptus, tai as sian uzsisakiau viena receptu knyga, kur viskas gaminama TW indais - Vilneles distributoriai - Egle ir Egis - isleido savo knyga
ogo, kiek ji kainuoja ir kokie ten receptai? visi kokius buvo sudeja jie?
QUOTE(lupipita @ 2010 10 19, 20:38)
ka dar zinot apie lapkriti, gal dar kokiu nuolaidu zinot
http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2010 10 19, 20:31)
Davija, kas čia per knyga . Prašom pavadinimą pasakyti
QUOTE(Kleja_ @ 2010 10 19, 23:57)
ogo, kiek ji kainuoja ir kokie ten receptai? visi kokius buvo sudeja jie?
Nu zinokit pavadinino nepamenu, virselis kietas, daug fotkiu, receptai paprasti - man labai patiko, o be to jau cia garbes reikals - turet ta knyga
Mes dabar uzsiregistravom zurnale kas kiek jamam tiesiai is ju, tai kaina 18 Lt, o kai pardavines viesai - bus 26 Lt....
QUOTE(rapolas @ 2010 10 19, 23:12)
Smulkioms dovanelems garantijos nera ir ju nekeicia
Esu neseniai keitusi taip vadinamasias "tableciu dezutes" 5 vnt, nes jos neuzsidarynejo. Jokiu priekaistu nebuvo keiciant.
QUOTE(davija @ 2010 10 20, 12:28)
Nu zinokit pavadinino nepamenu, virselis kietas, daug fotkiu, receptai paprasti - man labai patiko, o be to jau cia garbes reikals - turet ta knyga
Mes dabar uzsiregistravom zurnale kas kiek jamam tiesiai is ju, tai kaina 18 Lt, o kai pardavines viesai - bus 26 Lt....
gal galima nuoroda ar kaip....? noretusi uzsiregistruoti
QUOTE(Adryte07 @ 2010 10 20, 11:58)
gal galima nuoroda ar kaip....? noretusi uzsiregistruoti
nu zinokit mes ten i knyga
Prašome merginos išduoti paslaptį - kas numatoma 45 savaitei
QUOTE(diasaja @ 2010 10 21, 17:55)
Turi būti kas nors ypatingo?
Aha,kolkas matyt dar niekas nezino