Asmeniskai man geriau SM as siaip nemegstu receptu knygu ir zurnalu, man geriau jau isbandyti receptukai su komentarais internete
Receptu knygeles - dauguma - rusu kalba
QUOTE(miig @ 2010 10 19, 11:16)
merginai, o tos receptų knygelės kokia kalba? ir ar vertos dėmesio tarkim žele žiedo? ar geriau sm panaršyt ištaikius laiko
Man tos knygutes ir kiti TW teceptai kazkokie salti. Praktiskai nieko nesu is ju gaminusi
Tiesiog randu Internete kazka man patinkancio ir gaminu su TW indais, nes praktiskai namuose viskas is TW
Knygutes daugiausiai rusiskos. Man rusu kalba netrukdo, ne tame esme. Bet man ju nereikia
Dabar gavau nauja receptu knygute "Mano pirmieji 7 Tupperware receptai". Si lietuviu kaba. Bet nieko ypatingo
Silikonai su nuolaida - 2 perki, trecia gauni nemokamai
Seimininkei mazasis Quick Shefukas - 99 lt
Didysis Quick Shefas - 155 lt (jei gerai pamenu)
Uz surengta vakareli simininkei - signature dezute geltona 1,2 l
Uz 480 - matavimo sauksteliai
uz 600 - signature dezute pailga su skirtuku
uz 850 -0,5 l micro plius asotelis
uz 1100 - visas rinkinys kompaktiniu dezuciu 5 vnt pilkais dangteliais
Uz surengta vakareli simininkei - signature dezute geltona 1,2 l
Uz 480 - matavimo sauksteliai
uz 600 - signature dezute pailga su skirtuku
uz 850 -0,5 l micro plius asotelis
uz 1100 - visas rinkinys kompaktiniu dezuciu 5 vnt pilkais dangteliais
QUOTE(laurindre @ 2010 10 19, 12:30)
Silikonai su nuolaida - 2 perki, trecia gauni nemokamai
tai yra mazasis ir didziasis? kazkaip kataloge tik vieno dydzio temaciau. reiks akciju laukt , ziauriai norisi isigyt...
Na neblogai , neblogai , visai įdomūs pasiūlymai.
Papildyta:
Mažasis yra tas kur su virvute . Žiauriai geras daiktelis ir kur mano akys anksčiau buvo
Papildyta:
QUOTE(bumbasi @ 2010 10 19, 11:40)
tai yra mazasis ir didziasis? kazkaip kataloge tik vieno dydzio temaciau. reiks akciju laukt , ziauriai norisi isigyt...
Mažasis yra tas kur su virvute . Žiauriai geras daiktelis ir kur mano akys anksčiau buvo
QUOTE(neaiski @ 2010 10 19, 00:39)
Pedos matuoklis ? Griuk negyvas Ir ko gero kainuoja koki 80 litu...
Man si preke taip pat nereikalinga, bet tokia papykus nebukite ant kt., kurie net ir 80 lt reikalui esant gali sumoketi. juk jums tai netrukdo. .
Siandien tik pamaciau,kad vaikai semdami kakava sugebejo sulauzyti si sauksta,ar yra galimybe,kad ji man pakeis?ar mesti is karto lauk? Taip patogu buvo semti kakava,o su nuluzusiu jau nepatogu
na cia tai ne gamyklinis defektas o jau pacios kalte kad suluzo , taip kad teks isigyti nauja
Na tada mesim lauk ,bet pirkti naujo nelabai verta,kad vel stipriau spustelejus neluztu Geriau jau paprasta sauksta naudoti
turiu merginoms klausimą;mano vyras su peiliu pagrandė TW skardą,ar nieko tokio?ar galima toliau ten kepti(na ar neišsiskirs ten kokios kenksmingos medžiagos)?Matosi vienas įbrėžimas.Ačiū atsakiusioms.
QUOTE(ajivlis @ 2010 10 19, 15:03)
turiu merginoms klausimą;mano vyras su peiliu pagrandė TW skardą,ar nieko tokio?ar galima toliau ten kepti(na ar neišsiskirs ten kokios kenksmingos medžiagos)?Matosi vienas įbrėžimas.Ačiū atsakiusioms.
Tikrai nieko tokio - ji visa padaryta iš tokios pat medžiagos, ne tik paviršius
QUOTE(LaWita @ 2010 10 19, 14:21)
Siandien tik pamaciau,kad vaikai semdami kakava sugebejo sulauzyti si sauksta,ar yra galimybe,kad ji man pakeis?ar mesti is karto lauk? Taip patogu buvo semti kakava,o su nuluzusiu jau nepatogu
deja, greiciausiai nekeis vien tik del to, jog tai senokas suvenyriukas. tiesiog nebus i ka, bet pabandyti keisti tikrai galite. jei jau nekeistu, galite isigyti spec. balta sauksteli skirta Spacemaker dezutems. Jie tvirtesni ir taip pat patogus.
Papildyta:
QUOTE(ajivlis @ 2010 10 19, 16:03)
Tw indai neisskiria melanino ar kt. kenksmingos medz. galite toliau naudoti ir toliau braizyti .
Papildyta:
QUOTE(miig @ 2010 10 19, 12:16)
merginai, o tos receptų knygelės kokia kalba? ir ar vertos dėmesio tarkim žele žiedo? ar geriau sm panaršyt ištaikius laiko
Yra ir rusu k. (dauguma), ir lietuviu k. Kazkam juk patinka ir jie jas naudoja gaminimui. Siuo metu galima isigyti siu knygeliu:
1.Ultra Plus receptai.
2.Micro Plus receptai.
3.Įvairių silikoninių formų receptai.
4.Karališka silikoninė forma receptai.
5.Quick Chef receptai.
6.Mini Quick Chef receptai.
7.Servofix receptai receptai.
8. Receptai ryžių indui.
9. Receptai koldunu korpusui
10. Receptai ragelių formai.
11. Ultra Pro receptai.
12. Šokolado receptai.
13. Micro Gourmet receptai 3 Lt. Kodas 19559 (lietuvių kalba)
14. Ultra Pro receptai net 40 receptų, 51 puslapio knygelė.
15. TOT receptų knygelė Nr.1 14 receptu
16. TOT receptų knygelė Nr.2 14 receptu
17.TOT receptų knygelė Nr.3 14 receptu
18. 150 receptų žėlė žiedui.