Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(etaeta @ 2010 10 01, 12:23)
Jeigu irodysit, kad gamyklinis brokas - pakeis  4u.gif

Dabar jau tik broką keičia? g.gif

QUOTE(gvilmina @ 2010 10 01, 14:21)
jei tai tik ibrezimai - nekeis (tai nekencia sildymui inde). o jei tai skilimai - tikrai pakeis. sekmes  smile.gif .

Ne,m ten neįbrėžimai.
O kur Vilniuje galima nuvežti eisti? Anksčiau buvo Lukšio g., jau senokai ten nebėra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2010 10 01, 20:50)

O kur Vilniuje galima nuvežti eisti? Anksčiau buvo Lukšio g., jau senokai ten nebėra.  g.gif

Kaukysos 18, įėjimas iš kiemo pusės mirksiukas.gif
Atsakyti

i 
Ši tema yra ne skelbimų lenta ir joje diskutuojame apie produktus, o ne 'ieškome pirkti-bandome parduoti'. Tokio turinio žinutės bus laikomos SPAM'u ir šalinamos be išankstinio perspėjimo. Forumo dalyviai bus įspėjami. Nepaisant taisyklių gali būti uždrausta rašyti forume.

Draudžiami:
8. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt
Atsakyti
Man reiktų vaikui gertuvės į mokyklą nešiotis atsigerti. Gal galit patarti ar siūlomos patogios ir tinkamos?
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 10 03, 20:14)
Man reiktų vaikui gertuvės į mokyklą nešiotis atsigerti. Gal galit patarti ar siūlomos patogios ir tinkamos?

Man tai nerealiausios ružavos ir žalsvos gertuvės su snapukais. Talpa apie 400ml.
Čia kataloge bus
Atsakyti
diasaja, senoje temuteje klause kas geriau Elegancija ar Simfonija, as visu 100% uz elegancija!!! Esu ziauriai laimynga,kad pas mus ji pagaliau zalia, o ne melyna, man nepatinka ta ryski melyna spalva kuri buvo, o si zalia, tikra Elegancija, rinkciausi ja dar ir todel,kad prie jos ir asoteli ir stiklinaites galit prisiderinti, o simfonijos linija tik indai, neaisku ar dar kas i komplektuka atsiras pas mus g.gif o elegancijos ir dydziai ir formos ivairesnes, ir duonai lekste ir vaisiams didele buvo pasirodzius...zodziu net nedvejociau , o pirkciau Elegancija! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 03 spalio 2010 - 22:01
QUOTE(Mililė @ 2010 10 03, 20:14)

Mano mokinukė nešiojasi smile.gif , labai patenkinta smile.gif , gertuvė turi papildomą puodelį, kuris atsisuka nuo dugno. Abiejų gertuvių spalvos gražios, vaikams patinka mirksiukas.gif .
Atsakyti
man elegancijos siek tiek dangciai nepatinka, tokie kietoki ax.gif
Papildyta:
kur jums skanesni kugeliukai, ar pro ar silikone, kaip kepat pro, ar apkepa apacia sonai ax.gif , kur gaunais minkstesnis, vakar pro kepiau troskini nu super skaniai gavos , noriu kugelioka pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 10 03, 22:14)

gertuviu tw yra buve ne viena, oi gal kokiu vos ne 10 skirtingu esu maciusi, turiu ne viena. kataloginis variantas yra patogiausias vaikui ir del talpos, ir del dizaino, ir del puodelio. yra ir su paveiksliukais (berbiukui - melyna su Bob the builder motyvais, mergaitei-rozine su Hello uzrasiuku ir paveiksliukais). ju dizainas ir talpa, kaip kataloginiu, tik jos brangesnes kiek. taip pat prie ju i komplekta ir sumustiniu dezutes tokios pat yra. rasau apie tai, ka dar galima butu siuo metu isigyti, nors siaip yra buve ir visko kt.
Atsakyti
Mergaites, kas demontruoja. Skaiciau jog siom dienom bus tokia akcija:
Būk aktyvus visas 40-41-42-43 sav ir kiekvieną savaitę užsakyk >560 Lt. Ir galėsi įsigyti greitpuodį tik už 299 Lt vietoj 1305 Lt. Kodas 9005 Užsakyti galite 44-45 sav.

Gal kas nors bus aktyvios ir nelabai nores uzsisakyti sio greitpuodzio, tai as mielai priglausciau.
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 04, 09:19)

kur jums skanesni kugeliukai, ar pro ar silikone, kaip kepat pro, ar apkepa apacia sonai  ax.gif ,

Silikone nekepiau. Ultra Pros apkepa ir šonai, ir apačia, ir viršus. Viduje gaunasi minkštutėlis.
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 04, 08:19)
man elegancijos siek tiek dangciai nepatinka, tokie kietoki  ax.gif
Papildyta:
kur jums skanesni kugeliukai, ar pro ar silikone, kaip kepat pro, ar apkepa apacia sonai  ax.gif , kur  gaunais minkstesnis, vakar pro kepiau troskini nu super skaniai gavos , noriu kugelioka pabandyt  ax.gif

Paskaitykite kitoje TW temuteje (kulinarines idejos) ten neseniai diskutavome kaip nuostabiai Ultra Pro apkepa kugelis ir apskrunda sonai, o vidus slapias ir ne sausas gaunasi thumbup.gif
Va cia pasiskaitykite
Atsakyti