Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Labas. Ar kuri turit pedos-kojos matuokli is tw? Kaip jis? Dabar maciau akcija yra, galvoju gal isigyt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 10 18, 19:14)
Labas. Ar kuri turit pedos-kojos matuokli is tw? Kaip jis? Dabar maciau akcija yra, galvoju gal isigyt... g.gif

Man jis patiko smile.gif
Atsakyti
O gal galit pasakyt iki kelinto dydzio jis matuoja, ar ten cm jei zymisi tai iki kie cm jis matuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 10 18, 19:14)

Pedos matuoklis ? Griuk negyvas biggrin.gif Ir ko gero kainuoja koki 80 litu...
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2010 10 18, 23:39)
Pedos matuoklis ? Griuk negyvas  biggrin.gif  Ir ko gero kainuoja koki 80 litu...

tikrai ne... uz tokia kaina net nesidomeciau...siaip kas turi vaiku ir batus pirk tenka daznai be ju manau sis daiktas labai pravercia. ner cia ko ir saipytis....geriau nei pagaliukas ax.gif
Atsakyti
Matuoja iki 30 dydzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleja_ @ 2010 10 18, 23:20)
O gal galit pasakyt iki kelinto dydzio jis matuoja, ar ten cm jei zymisi tai iki kie cm jis matuoja?  smile.gif

Nuo 17-30 dydzio matuoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neaiski @ 2010 10 18, 23:39)
Pedos matuoklis ? Griuk negyvas  biggrin.gif  Ir ko gero kainuoja koki 80 litu...

Vat niekada nesupantu tokiu zmoniu doh.gif , jeigu si produkcija nepatinka, kam svaistote savo laika lankydamasi siame forume. g.gif
Atsakyti
Mano didysis senasis Quick Shefas pradejo trasketi, girgzdeti. Vakar pasikeiciau i nauja raudona thumbup.gif Tik mane truputi nervina jo atidarymas. Jau buvau prie savo senuko pripratusi, jis visai kitaip uzsidaro g.gif Bet sitas gal nebegs per krastus darant kastini g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 19, 09:02)
Mano didysis senasis Quick Shefas pradejo trasketi, girgzdeti. Vakar pasikeiciau i nauja raudona thumbup.gif Tik mane truputi nervina jo atidarymas. Jau buvau prie savo senuko pripratusi, jis visai kitaip uzsidaro g.gif Bet sitas gal nebegs per krastus darant kastini g.gif

Man irgi ta pati beda buvo islindus, irgi pakeite be problemu, o per krastus kartais isbega, jeigu labai skysta tesla lietiniams darau. Siaip mane irgi nervindavi tas uzdarymas naujas, bet pripratau biggrin.gif
Atsakyti
Laurindre, parasyk kulnarinej temoj kaip darai kastini mirksiukas.gif labai idomu ax.gif
Mano anyta daro labai liesa, be proto skanu, bet man neiseina (jinai suka is grietines, kefyro ir truputi sviesto - sako, didelis menas ir yra padaryt liesesni kastini, nes is sviesto ir grietines tai be problemu pasidaro...)

Vat sakau geris tie keitimai, turejai sena modeli QChefo, daug metu atidirbai, pradejo brasket ir pasikeiti i nauja modeli thumbup.gif Kur dar taip yra mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 10 19, 09:09)
Laurindre, parasyk kulnarinej temoj kaip darai kastini mirksiukas.gif labai idomu ax.gif
Mano anyta daro labai liesa, be proto skanu, bet man neiseina (jinai suka is grietines, kefyro ir truputi sviesto - sako, didelis menas ir yra padaryt liesesni kastini, nes is sviesto ir grietines tai be problemu pasidaro...)

Vat sakau geris tie keitimai, turejai sena modeli QChefo, daug metu atidirbai, pradejo brasket ir pasikeiti i nauja modeli thumbup.gif Kur dar taip yra mirksiukas.gif  4u.gif

Prasom http://www.supermama...?...p=41276422
Sitas tai irgi be problemu pasidaro. Tik reikia sukti pakankamai ilgai. Dar nebuvo, kad nesigautu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 19 spalio 2010 - 08:53
merginai, o tos receptų knygelės kokia kalba? ir ar vertos dėmesio tarkim žele žiedo? ar geriau sm panaršyt ištaikius laiko biggrin.gif
Atsakyti