Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Tupperware suteikiama gamyklinė garantija, o ne mechaniniams pažeidimams.... Niekas ir keraminių sudaužytų indų gi nekeičia. Kočėlą naudojų daugybę metų, dangtukas dar sveikas, jei suskils - tikrai nebandysiu keisti, juk ne gamyklos brokas tai...
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 10 17, 18:20)
Nejuokinkite. Kočėlų dėl suskilusio kamštelio į naujus, bent jau Vilniaus sandėlyje, NEKEIČIA.

Susiimkite tuomet uz pilvo, kad neplystu. paskutinius du metus neteko kocelu keisti tai jau tikrai, bet mano darbo su tw pradzioje keisdavo. turetu tai daryti ir dabar, jei rupinasi savo klientais. kamstelis nukrites neturetu skilti. atsistojus ant jo, nieko keisto, kad skilo...
Papildyta:
QUOTE(Paix @ 2010 10 17, 18:24)
Tupperware suteikiama gamyklinė garantija, o ne mechaniniams pažeidimams.... Niekas ir keraminių sudaužytų indų gi nekeičia. Kočėlą naudojų daugybę metų, dangtukas dar sveikas, jei suskils - tikrai nebandysiu keisti, juk ne gamyklos brokas tai...

paskutine mano keista preke si rudeni buvo "prabangos" skaidrus dubuo, kuris skilo nukrites. jokiu priekaistu as nesulaukiau. taip atsitikti neturejo, jam kritus nuo stalo ar pan.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 10 17, 17:24)
kamstelis nukrites neturetu skilti.

Pabandykit su visu kočėlu nuo stalo numest, o tada parašysite kas nutiko.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 10 17, 18:27)
Pabandykit su visu kočėlu nuo stalo numest, o tada parašysite kas nutiko.

Ka tik numeciau - nieko neatsitiko. daznai demonstruodama indus numetu ir netycia, ir tycia, kad klientai isitikintu, jog tai kokybiskos prekes. niekad nebuvo nieks skile ar itruke. daug metu atgal pati tw dar esant "tvarkosmenui" mokino reklamuoti pvz. prabanga su sukiu, jog net dauzant i betona jie neskyla, nes yra lb. tvirti.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 10 17, 17:32)
Ka tik numeciau - nieko neatsitiko.

Ant kilimo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 10 17, 18:42)
Ant kilimo?  biggrin.gif

pas mane virtuveje linoleumo danga. o jusu sarkazmas cia visai ne "i tema". esu metus ir ant kilimine dangos, ir ant plyteliu, ir ant parketu.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 10 17, 17:48)
o jusu sarkazmas cia visai ne "i tema".

Oi, kaip mes nemėgstame kitokios nuomonės! lotuliukas.gif
Nereikia visada aklai piršti visiems savų įsitikinimų, kad jie yra teisingiausi. mirksiukas.gif Kiekviena situacija ir kiekvienas naudotojas yra skirtingas, todėl ir sprendimo būdai taip pat yra skirtingi.
Atsakyti
Mano pati maziausia prabangos dubeneli sunus sekmingai suskalde, nors i betona tikrai niekas netranke, truko is pradziu virsuje, o po to ir visai nebejo uzdarineti.
Tai buvo pats pirmasis mano TW gaminys, gavau dar budama simininke padekos dovanele uz surengta vakareli. Bet as jo net nenesiau keisti, ismeciau ir tiek g.gif
Atsakyti
Sesuo mano Eco buteli ismete su vandeniu, irgi suskilo. As manau, kad nereikia tiketis kazkokiu stebuklu, tiesiog viska reikia saugoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 10 17, 16:55)
Oi, kaip mes nemėgstame kitokios nuomonės!  lotuliukas.gif

Man susidarė įspūdis, kad čia jūs kitokių nuomonių nemėgstate mirksiukas.gif

Beje, man skilo BtB dubenėlis - pakeitė. Kočėlo dangtelis skilo kočiojant, net nukrist jam nereikėjo, kietą tešlą kočiojau, spustelėjau kočėlą ir dangtelis įskilęs nulėkė - nepakietė, pasiūlė pirkti už 8 Lt. Man atrodo, taip nesąžininga, kamštelis tiesiog silpnas, jo numest net nereikėjo, o keist nekeičia. Šitoj ir vietoj ir aš piktinausi, kam tada ta 30 metų garantija...
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 10 17, 21:12)
Sesuo mano Eco buteli ismete su vandeniu, irgi suskilo. As manau, kad nereikia tiketis kazkokiu stebuklu, tiesiog viska reikia saugoti.  4u.gif

Sutinku, as net ir nebandziau keisti. Mano nuomone as pati kalta. Tiesiog Gvilmina uzgarantavo, kad jie neduzta. Kazkokiu budu man net vienas austriukas nuskilo.
Nieko nera amzino.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 10 17, 18:55)
Oi, kaip mes nemėgstame kitokios nuomonės!  lotuliukas.gif
Nereikia visada aklai piršti visiems savų įsitikinimų, kad jie yra teisingiausi.  mirksiukas.gif Kiekviena situacija ir kiekvienas naudotojas yra skirtingas, todėl ir sprendimo būdai taip pat yra skirtingi.

Jokiu isitikinimu ar pirsimu is mano puses niekada nera buve - tik patirtis. O jus kategoriska ir kaip tik, butent jus, nemegstate kt. nuomuoniu. Mano ats. nebuvo skirti konkreciai jums.
Papildyta:
QUOTE(ylang @ 2010 10 17, 22:29)
Man susidarė įspūdis, kad čia jūs kitokių nuomonių nemėgstate  mirksiukas.gif

Beje, man skilo BtB dubenėlis - pakeitė. Kočėlo dangtelis skilo kočiojant, net nukrist jam nereikėjo, kietą tešlą kočiojau, spustelėjau kočėlą ir dangtelis įskilęs nulėkė - nepakietė, pasiūlė pirkti už 8 Lt. Man atrodo, taip nesąžininga, kamštelis tiesiog silpnas, jo numest net nereikėjo, o keist nekeičia. Šitoj ir vietoj ir aš piktinausi, kam tada ta 30 metų garantija...

kolege patikslino, jog pries kelerius metus istikruju nustojo keisti kocelus del kamstelio defekto. tai pasitaikydavo gan daznai, pasirodo. o kai seimininkes pamatavusios atrado, jog plastikinio buteliu kamsteliai po limonado ar mineralinio v. tinka - problema nurimo, nors sutinku, jog garantija turi galioti ir cia.
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2010 10 17, 22:41)
Sutinku, as net ir nebandziau keisti. Mano nuomone as pati kalta. Tiesiog Gvilmina uzgarantavo, kad jie neduzta.  Kazkokiu budu man net vienas austriukas nuskilo.
Nieko nera amzino.

garantavo pati tw firma, ne as. isviso esu keitusi gal kokius tris prabangos gaminius su skilimais - pakeite visus. jokiu gincu nebuvo. mano nuomone, jei jau yra tokia galimybe, butina bandyti. juk per galva nieks neduos. blogiausiu atveju nekeis ir tiek. kiek teko susidurti, klientes tiesiog nieko nezino apie tokia galimybe ir ismeta jau netinkamus naudoti indus. manau tai jau konsultanciu spraga. bet tai tik mano nuomone.
Atsakyti