Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Galima pvz. alyvuoges marinuoti 4u.gif Ar siaip kazka marinuoto laikyti g.gif
Atsakyti
Šiandien į Signature su skirtuku susidėjau vaistus: tabletes, žvakutes. labai labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 15, 20:36)

Man ji pasirodė per maža kažką laikyti... g.gif Ta kataloginė, 1,5 l gal ir gerai būtų, šita kažkaip ne į temą.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 10 15, 22:46)
Man ji pasirodė per maža kažką laikyti...  g.gif 

mane ji taip pat nesužavėjo. bereikalinga dovana šeimininkei.
Atsakyti
Nežinau,ar čia pataikiau. Kuo tokia ypatinga ši produkcija, mačiau pagrinde gaminiai is plastmasės.
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 10 15, 21:31)
Merginos, o ta kompotinė liftas kur spalį eina kaip padėkos dovanėlė šeimininkei, ne tokia pati, kaip kataloge? Kataloge rašo, kad 1,5 litro, o šita tai "spalinė" tai mažytė, gal 0,5 litro tik... Ką jūs joje darote?  doh.gif

Man ir ta kataloginė koks tai nesusipratimas.

QUOTE(laurindre @ 2010 10 15, 21:36)

Vienintelis dalykas, kam galbūt ją galima panaudot - alyvuogėm sudėt. Arba kokiems konservuotiems vaisiams, kai lieka nepilna skrdinė. Bet pas mus taip praktiškai nebūna, jaučiu reiks išmest velniop tą įdėklą ir kokius prieskonius susipilt. Bet kuriuo atveju, lauksim idėjų iš distributorių.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 10 16, 07:35)
Man ir ta kataloginė koks tai nesusipratimas.

Na as naudoju silkei marinuot. Pas mus visada namie silkes yra pamarinuotos, tai labai patogu imant valgyti iškėlus pasukti ir kad silkė nebebūtų marinate, kad nereikėtų gaudyti jos... Paskui vėl nuleidžiu turinį į tą marinatą.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 10 16, 07:53)
Nežinau,ar čia pataikiau. Kuo tokia ypatinga ši produkcija, mačiau pagrinde gaminiai is plastmasės.

Manau cia rasit atsakyma, kodel mes ta produkcija megstam bigsmile.gif

http://www.kitaforma...67ad99d8b2287f3

Man tai visos signature dezutes thumbup.gif nesulaukiu tos naujosios geltonos ax.gif
O kompotine tai tikrai, per maza ji gal biggrin.gif Man kazkaip net gaila lt moket uz ja kaip seiminikes dovanele, ta prasme, kad gali but nenaudojama, o dovanot daiktu kuriu pati nemegstu - negaliu smile.gif

Arteja 42 sav., butu neblogai, kad Vilnele tiksla iveiktu ir gautumem tas dezes dovanu tongue.gif Bet ka uzsakinet tai visai nezinau lotuliukas.gif nes 40 sav. jau pasireiskiau doh.gif o dar 43 ypatinga su nuolaida zirklem bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 16 spalio 2010 - 09:38
Sveikutes.
Susiduriau su tokia problema naudoju greitkrati kokius 5 metus,jame plaku omletus,dabar beplakant issisandarina matyt tas virsus ir pradeda teketi per krastus,ar cia reiketu kreiptis kad pakeistu ji? Anksciau tikrai taip nebuvo,plaunu ji tik rankomis.
Atsakyti
Neskit keist mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 10 16, 10:36)

*Man tai visos signature dezutes thumbup.gif nesulaukiu tos naujosios geltonos ax.gif

**Arteja 42 sav., butu neblogai, kad Vilnele tiksla iveiktu

*aš jau turiu ir labai patiko thumbup.gif
**o koks tikslas?
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 10 16, 11:57)
Sveikutes.
Susiduriau su tokia problema naudoju greitkrati kokius 5 metus,jame plaku omletus,dabar beplakant issisandarina matyt tas virsus ir pradeda teketi per krastus,ar cia reiketu kreiptis kad pakeistu ji? Anksciau tikrai taip nebuvo,plaunu ji tik rankomis.

Dėl keitimo kreipkitės į demonstruotoją arba tiesiai į sandėlį - Kaukysos 18. Žemėlapis čia.
Atsakyti