QUOTE(diasaja @ 2010 10 13, 09:38)
gal, kai nuplauna peilius-nenuvalo sausai? Aš TW peilių neturiu, bet taip darau su Berghoff.
Ir as taip manau, kad demes delto, jog nenusausina peiliu, jos poto sausai valant nedingsta, bet pakisus isnaujo po vandeniu nusiplauna
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 10 14, 09:31)
Merginos, kas čia per priedas prie didžiojo Samba ąsočio?
Ar buvę LT?
http://www.youtube.c.../16/2_FzUord-xY
Nereali reklama
cia ne priedas, o naujas sambos asotis su filtru,laukiu nesulaukiu kada pas mus toks bus
Papildyta:
QUOTE(lark @ 2010 10 14, 09:53)
Įkėliau nukopintą straipsnį apie mikrobangines
čia, gal kam įdomu bus, ypač kas mažų vaikų turi.
Tai tuomet isjunkite savo pc ir nerasykite, nes jis netik organizmui kenkia bet ir apakt galima
nenaudokite mob.telefono, nes per ilga laika Jusu smegenys atrofuos... na gal ir tiesa, bet as netikiu tokiais dalykais... viskas seis laikais kenkia ir viskas kenksminga, bet atsisakyti kartais pasisildyti maista.. na sorry, bet as negaliu buti namu seimininke ir laukti seimynos namie ir visiems kas 2 val. daryti atskirus patiekalus,kad ju sildyti nereiktu, nes sildytas maistas ant aliejaus dar baisiau nei mikrobangine
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2010 10 14, 14:49)
galit man papasakot apie zirkles ar geriau dabar tas kur akcija pirkti ar vistienos palaukti, kurios visumoje geresnes
Pagalvokite kam Jums tu zirkliu reikia. Jeigu mesai, vistai ir kepsniams, tuomet sitos tikrai netinkamos
o jeigu ne paukstienai tuomet jos superines, kerpa taip,kad saugokite pirstus. As turiu dar senas kai buvo vien pilkos (nes mano tada tureta konsultante) nepasake,kad jos netinka paukstienai
tai guli virtuviniame stalciuje ir karts nuo karto prireikia