Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(rutuliukė @ 2010 10 14, 09:27)
prasau patarimo  4u.gif  wub.gif

sunku ką ir patarti g.gif priklauso nuo to ką gaminate dažniausiai. Aš šį mėnesį sau užsisakiau želė žiedą ir torto formavimo žiedą (bet jiems jau akcija pasibaigusi), EasyRice, dar galvoju apie žalius padėkliukus (tiktų prie serviravimo centro).

O dar labai noriu silikoninio padėkliuko, ragelių formos, bet jau pasakiau STOP šiam mėnesiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 10 14, 08:27)
Sveikos TW gerbejos  4u.gif vakar buvau pristatyme - visko daug, visko norisi  thumbup.gif  doh.gif  lotuliukas.gif kazkada labai seniai pries kokius 8 metus buvau isisgyjusi tokius TW dalykus : raudona didziaja silikonine forma (gan daznai naudoju ir patinka  thumbup.gif ), duonine (tada buvo tamsiai melyna su baltu dangciu, nesinaudoju visiskai pagal paskirti kadangi duona gan greitai pelejo  g.gif doh.gif laikau joje arbatzoles  lotuliukas.gif), leliai pirkau tokia plastikinia stikline su dviem dangteliais - paprastas+su snapeliu (naudojom, dabar jau ir mazoji geria  mirksiukas.gif  thumbup.gif ), toks salotines spalvos dubenelis su dangciu (as jame gaminu salotas+laikau ka nors saldytuve  thumbup.gif  ) ir zinoma darzoviu skustuka (va cia tai tikrai nepakeiciamas dalykas  thumbup.gif ). Na pirkau tada be jokios prezentacijos, atejau - pasake kokios prekes perkamiausios ir tuos pagrebiau  lotuliukas.gif  dabar galvoju ka cia paemus kad butu praktiska ir tikrai vertas demesio  g.gif  ax.gif ar tiesiog imti kas su nuolaida  blink.gif  tongue.gif prasau patarimo  4u.gif  wub.gif

Aš kiekvieną mėn pažiūriu kam yra nuolaidos/akcijos, ko man iš tų daiktų tikrai reikia ir perku. Na jei kažko verkiant reiktų, tai pirkčiau ir be akcijos, bet visko gi galima palaukti, taip susitaupo pinigėlių.

O šiaip jei nežiūrint akcijų, tai man labai patinka vištienos žirklės, samba dubenys, mini šefukas, samba ąsotėlis, gertuvėlės, visi silikoniniai reikalai, skardinių atidarytuvas, vyno atidarytuvas, Visada šviežia indas, na Jūsų turimas skustukas, želė žiedas.
Atsakyti
Merginos, kas čia per priedas prie didžiojo Samba ąsočio? g.gif Ar buvę LT?

http://www.youtube.c.../16/2_FzUord-xY
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 14, 09:51)
sunku ką ir patarti g.gif priklauso nuo to ką gaminate dažniausiai.

drinks_cheers.gif Priklauso nuo to, ką gaminate dažniausiai smile.gif
Bet man atrodo, dar neturite TW dubens: verta įsigyti sandariu dangčiu kokį ax.gif Bus ir tešloms maišyti, minkyti, ir mėsytei marinuoti, mišrainėms maišyti, rudens gėrybėms sudėti smile.gif
Šį mėnesį aš pirksiu Easy Rice indą - visas košes jame virt išbandysiu smile.gif ir dar norėčiau to 500 ml indelio mikrobangei su papildomu sandariu dangteliu smile.gif
Atsakyti
Įkėliau nukopintą straipsnį apie mikrobangines čia, gal kam įdomu bus, ypač kas mažų vaikų turi.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 14, 09:31)
Merginos, kas čia per priedas prie didžiojo Samba ąsočio? g.gif Ar buvę LT?

http://www.youtube.c.../16/2_FzUord-xY

Kažko nematytas g.gif , turbūt naujiena smile.gif , ir vėl............... doh.gif Bet buteliukų kamščiai tai verti dėmesio, labai įdomu, man tokio reikia doh.gif
Atsakyti
prasau patarimo 4u.gif wub.gif
[/quote]

Paskutiniai daiktai, kurie papildė mano virtuvę tai 5,7 ltr. ultra pro ir mini quik su virvute. Abu kainavo nemažai, bet verti kiekvieno lito smile.gif . Net mano mama, kuri yra didžiausias TW priešas doh.gif , pradėjo šnairuoti į tą ultrapro. Sako: ir aš norėčiau to juodo britvono lotuliukas.gif
Tai, jei neturite ir gaminate daug , siūlau įsigyti per artimiausias akcijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 10 14, 12:24)
Net mano mama, kuri yra didžiausias TW priešas  doh.gif , pradėjo šnairuoti į tą ultrapro.  Sako: ir aš norėčiau to juodo britvono  lotuliukas.gif
Tai, jei neturite ir gaminate  daug , siūlau įsigyti per artimiausias akcijas  smile.gif

drinks_cheers.gif dalykas thumbup.gif , mėsytė apskrunda vienodai iš visų pusių net su uždengtu dangčiu, būna minkšta, sultinga. O koks kugelis essen.gif
Dangtį dažnai vietoj blėkelės naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 10 14, 12:24)
, pradėjo šnairuoti į tą ultrapro.  Sako: ir aš norėčiau to juodo britvono  lotuliukas.gif

mano mama ir juo susižavėjo. O svarbiausia kuo skiriasi nuo "britvono"-svoriu. Ultra Pro lengvutis lengvutis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 14, 15:27)
mano mama ir juo susižavėjo. O svarbiausia kuo skiriasi nuo "britvono"-svoriu. Ultra Pro lengvutis lengvutis thumbup.gif

oi pro vienas is geresniu pirkiniu is tw thumbup.gif

galit man papasakot apie zirkles ar geriau dabar tas kur akcija pirkti ar vistienos palaukti, kurios visumoje geresnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 14, 15:49)
galit man papasakot apie zirkles ar geriau dabar tas kur akcija pirkti ar vistienos palaukti, kurios visumoje geresnes  g.gif

kur vištai kirpt, tai medžiagos kirpimui nepanaudosit, manau, abiejų reik virtuvėje g.gif
Atsakyti
Sveikos.Susidomėjau ultra gaminių serija.sakykit kuo skiriasi ultra pro ir ultra plus indai?Gal galit parašyt kokių dydžių jie būna.Dar domina kuris labiausiai tinka lazanijai jei tinka, ar telpa lakštai, dar kugeliui , pyragams.Iš aprašymų sunku suprasti tuos dydžius, galvoju geriau paklausiu tų kas jau juose gamina.Jei netingėsit brūkštelkit.Ačiū.
Atsakyti