Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(INEXS @ 2010 10 12, 17:10)
Merginos patarkit kokius peilius pirkt ar"TupperChef" ar m-series?

Sutinku su Cappuchino drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 12 spalio 2010 - 16:18
Ir as sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cappuchino teisi mirksiukas.gif
Beje,pasakykit man,kodel kataloginiai peiliai reaguoja su dregme?O raso,kad nerudijancio plieno.Jau ne viena pakeiciau del atsiradusiu demiu.Atrodo paprasta turi,tam nieko,o sitie tokie lepus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 12, 20:24)
Jau ne viena pakeiciau del atsiradusiu demiu.

O kokios tos demes? g.gif pas mane jokiu demiu nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 12, 23:15)
O kokios tos demes?  g.gif  pas mane jokiu demiu nera  g.gif

Nenusivalancios demes.Ir as ju neturiu,bet klientes kartais gerai nenusausina,pagal instrukcija,ir atsiranda po kiek laiko.
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif

jau nebesuprantu del tu peiliu:
T Chefseries
Chef Pro
Tupperchef
T-chefseries Pro
m-series

Kurie cia yra geriausi? g.gif Labai labai noriu isigyti...
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 13, 07:34)
Nenusivalancios demes.Ir as ju neturiu,bet klientes kartais gerai nenusausina,pagal instrukcija,ir atsiranda po kiek laiko.

gal, kai nuplauna peilius-nenuvalo sausai? Aš TW peilių neturiu, bet taip darau su Berghoff.
Atsakyti
Keista, manieji peiliai nekeičia spalvos, niekad nešluostau, nes bijau įsipjauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramucke @ 2010 10 13, 08:01)
Labas rytas!  4u.gif

T Chefseries
Chef Pro

Tupperchef
T-chefseries Pro
m-series

Kurie cia yra geriausi?  g.gif  Labai labai noriu isigyti...

Cia visur tie patys. Juos ir isigyk. Kaina nemaza, bet tikrai verti tu pinigu. Problema tik tame, kad ne visi yra. Ir norint susirinkti visa rinkini gali kilti problemu. O santoku peilis is sios serijos tiesiog nepakartojamas thumbup.gif Noreciau ir didziojo, bet dar nera pardavime, o uzsidirbant iki tokio nedatempiau schmoll.gif

Lark, uztai ir nesiskundi, kad pas tave sitie gerieji ir yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramucke @ 2010 10 13, 08:01)
T Chefseries
Chef Pro
Tupperchef
T-chefseries Pro
m-series
Kurie cia yra geriausi?
QUOTE(laurindre @ 2010 10 13, 11:31)
Cia visur tie patys. Juos ir isigyk. Kaina nemaza, bet tikrai verti tu pinigu. Problema tik tame, kad ne visi yra. Ir norint susirinkti visa rinkini gali kilti problemu. O santoku peilis is sios serijos tiesiog nepakartojamas thumbup.gif Noreciau ir didziojo, bet dar nera pardavime
Ir aš susidomėjau, kuo tie peiliai skiriasi ax.gif... Kiek supratau, visi trys raudonai pažymėti yra tie patys, t.y. tie patys geriausi, kur atskiram kataloge parsiduoda? O kurie tada TupperChef peiliai? Ar tie kataloginiai, kur bendram kataloge?

O kodėl kyla problemų susirenkant rinkinį? Ar juos tik kai kada "išmeta" pardavimui? Jei nėra galiojančiam kataloge, tai tuo metu ir negalima įsigyt?

Ir dar vienas klausimukas - kuo ypatingas ir išskirtinis nei kiti tas Santoku peilis? Pvz., jei aš turiu universalųjį ir didįjį peilius, dėl ko būtų verta įsigyt dar tą Santoku? Daug kur skaičiau jį giriant (Nebūtinai TW firmos), bet taip iki galo ir nesupratau, ką jis ten tokio daro ar kuom taip patogus? g.gif
Atleiskit, kad tiek daug klausimų uždaviau... blush2.gif
Atsakyti
O kurie tada TupperChef peiliai? Ar tie kataloginiai, kur bendram kataloge?

Taip tie kataloginiai ir yra tupperChef. Jie visi turi įmautes smile.gif . Aš pati ilgai galvojau kuriuos geriau įsigyti, bet pasirinkau būtent šituos, naudoju apie metus. Esu visiškai patenkinta. smile.gif

O kodėl kyla problemų susirenkant rinkinį? Ar juos tik kai kada "išmeta" pardavimui? Jei nėra galiojančiam kataloge, tai tuo metu ir negalima įsigyt?

Problemų jokių, galite pirkti rinkinį dabar arba vėliau, bet dažnai TW paskelbia rinkiniui geras akcijas ir tada galima sutaupyti gerokai. smile.gif Pvz jei rinkinukas kainuotų apie 500 litų (kažkur) tai perkant akcijos metu galite sumokėti apie 360-380 litų( gerai nepamenu už kiek pirkau ax.gif ). Aš kalbu apie tupperChef peilius.

Atsakyti
Sveikos TW gerbejos 4u.gif vakar buvau pristatyme - visko daug, visko norisi thumbup.gif doh.gif lotuliukas.gif kazkada labai seniai pries kokius 8 metus buvau isisgyjusi tokius TW dalykus : raudona didziaja silikonine forma (gan daznai naudoju ir patinka thumbup.gif ), duonine (tada buvo tamsiai melyna su baltu dangciu, nesinaudoju visiskai pagal paskirti kadangi duona gan greitai pelejo g.gif doh.gif laikau joje arbatzoles lotuliukas.gif), leliai pirkau tokia plastikinia stikline su dviem dangteliais - paprastas+su snapeliu (naudojom, dabar jau ir mazoji geria mirksiukas.gif thumbup.gif ), toks salotines spalvos dubenelis su dangciu (as jame gaminu salotas+laikau ka nors saldytuve thumbup.gif ) ir zinoma darzoviu skustuka (va cia tai tikrai nepakeiciamas dalykas thumbup.gif ). Na pirkau tada be jokios prezentacijos, atejau - pasake kokios prekes perkamiausios ir tuos pagrebiau lotuliukas.gif dabar galvoju ka cia paemus kad butu praktiska ir tikrai vertas demesio g.gif ax.gif ar tiesiog imti kas su nuolaida blink.gif tongue.gif prasau patarimo 4u.gif wub.gif
Atsakyti