Gal kas turite alegro puodelius su raudonais dangteliais? Tuos kur kalėdiniam kataloge yra ? Klausimėlis- vidus jų raudonas ar baltas ?
QUOTE(Vilmoska @ 2010 10 11, 14:22)
Tuos kur kalėdiniam kataloge yra ?
koks katalogas? aš tik kalėdines nuolaidas gavau.....
Gal kas turite alegro puodelius su raudonais dangteliais? Tuos kur kalėdiniam kataloge yra ? Klausimėlis- vidus jų raudonas ar baltas ?
Raudonas
QUOTE(diasaja @ 2010 10 11, 13:55)
koks katalogas? aš tik kalėdines nuolaidas gavau.....
Čia aš apie tą patį , tik ne taip pavadinau
Ačiū etaeta
QUOTE(Vilmoska @ 2010 10 11, 13:22)
Jums patinka alegros dubenys? Man tai jie grynas nesusipratimas, tie dangciai varo mane is proto tokie nepatogus, galima nagus palikt visus kol atidarau
As tai is Kalediniu pasiulymu taip noriu "Prabangos" desertiniu tauriu.. tik jau kaina atsilieka nuo sveiko proto... bet taip noriu
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 11, 18:27)
Jums patinka alegros dubenys? Man tai jie grynas nesusipratimas, tie dangciai varo mane is proto tokie nepatogus, galima nagus palikt visus kol atidarau
As tai is Kalediniu pasiulymu taip noriu "Prabangos" desertiniu tauriu.. tik jau kaina atsilieka nuo sveiko proto... bet taip noriu
Gal mano nagai trumpi,nes dangciai manes klauso
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 11, 16:39)
Gal mano nagai trumpi,nes dangciai manes klauso
na ne trumpi mano bet vistiek dangciai man nepatinka siaubingai sunkiai atsidaro jie man turejau kelis dubenelius ir vien del dangciu juos atidaviau mamai,tai ji sako, zinai ka, indai superiniai, grazu,kad vidus ne baltas, bet del tu dangciu negaliu ju pakest!!! Kol atidarau praeina noras valgyt
Na sunkokai, jie atsidaro , bet labai gražūs . Ir ant stalo serviruoti gražiai atrodo .
viena karta maisto vos ant grindu neisdrebiau, niekaip neatidariau to dangcio ,o viska dariau ir spaudziau ten kur reik. Is pradziu nutrenkiau maista atgal i saldytuva, o poto principo reikalas buvo atidaryti tai vos ne ant grindu... ir tada dubeneliai iskeliavo pas mama na bet cia tai sauni mintis juose laikyti saldainius nuo vaiku
Vis del to paskleidziau klaidinga info Vidus puodeliu baltas, kazkaip pagalvojau apie tuo mazycius dubenelius.
Va cia daugiau nuotrauku puodeliu
Merginos patarkit kokius peilius pirkt ar"TupperChef" ar m-series?