Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Gal kas turite alegro puodelius su raudonais dangteliais? Tuos kur kalėdiniam kataloge yra ? Klausimėlis- vidus jų raudonas ar baltas g.gif ?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 10 11, 14:22)
Tuos kur kalėdiniam kataloge yra ?

koks katalogas? g.gif aš tik kalėdines nuolaidas gavau.....
Atsakyti
Gal kas turite alegro puodelius su raudonais dangteliais? Tuos kur kalėdiniam kataloge yra ?  Klausimėlis- vidus jų raudonas ar baltas  g.gif ?

4u.gif

Raudonas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 11, 13:55)
koks katalogas? g.gif aš tik kalėdines nuolaidas gavau.....

Čia aš apie tą patį mirksiukas.gif , tik ne taip pavadinau mirksiukas.gif

Ačiū etaeta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 10 11, 13:22)
Gal kas turite alegro puodelius su raudonais dangteliais? Tuos kur kalėdiniam kataloge yra ?  Klausimėlis- vidus jų raudonas ar baltas  g.gif ?

4u.gif

Jums patinka alegros dubenys? Man tai jie grynas nesusipratimas, tie dangciai varo mane is proto doh.gif tokie nepatogus, galima nagus palikt visus kol atidarau g.gif
As tai is Kalediniu pasiulymu taip noriu "Prabangos" desertiniu tauriu.. rolleyes.gif tik jau kaina doh.gif atsilieka nuo sveiko proto... bet taip noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 11, 18:27)
Jums patinka alegros dubenys? Man tai jie grynas nesusipratimas, tie dangciai varo mane is proto  doh.gif  tokie nepatogus, galima nagus palikt visus kol atidarau  g.gif
As tai is Kalediniu pasiulymu taip noriu "Prabangos" desertiniu tauriu.. rolleyes.gif  tik jau kaina  doh.gif atsilieka nuo sveiko proto... bet taip noriu  ax.gif

Gal mano nagai trumpi,nes dangciai manes klauso lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 11 spalio 2010 - 16:40
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 11, 16:39)
Gal mano nagai trumpi,nes dangciai manes klauso  lotuliukas.gif

na ne trumpi mano ax.gif bet vistiek dangciai man nepatinka lotuliukas.gif siaubingai sunkiai atsidaro jie man doh.gif turejau kelis dubenelius ir vien del dangciu juos atidaviau mamai,tai ji sako, zinai ka, indai superiniai, grazu,kad vidus ne baltas, bet del tu dangciu negaliu ju pakest!!! Kol atidarau praeina noras valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Na sunkokai, jie atsidaro doh.gif , bet labai gražūs ax.gif . Ir ant stalo serviruoti gražiai atrodo thumbup.gif .
Atsakyti
viena karta maisto vos ant grindu neisdrebiau, niekaip neatidariau to dangcio ,o viska dariau ir spaudziau ten kur reik. Is pradziu nutrenkiau maista atgal i saldytuva, o poto principo reikalas buvo atidaryti lotuliukas.gif tai vos ne ant grindu... doh.gif ir tada dubeneliai iskeliavo pas mama mastau.gif na bet cia tai sauni mintis juose laikyti saldainius nuo vaiku lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif

Vis del to paskleidziau klaidinga info doh.gif Vidus puodeliu baltas, kazkaip pagalvojau apie tuo mazycius dubenelius. ax.gif

Va cia daugiau nuotrauku puodeliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 12 spalio 2010 - 14:30
Merginos patarkit kokius peilius pirkt ar"TupperChef" ar m-series?
Atsakyti
smile.gif T-chefseries Pro
T - chef kataloge yra :
http://www.kitaforma...f6ae36fdaf7bb6c
Atsakyti