Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Sveikutės naujoje temoje 4u.gif
Sveikos sulaukusios nuolaidos žele žiedo formai smile.gif thumbup.gif
user posted image

Čia galybė supermamyčių receptukų su šiuo žiedu RECEPTAI
O čia saldumynų su TW TEMA
Čia kiti RECEPTUKAI

user posted image
KATALOGAS
VISŲ ŠALIŲ TUPPERWARE

VILNELĖ
SANTAKA

SENA TEMA
user posted image
Kas galit, įkelkit gerų nuorodėlių dar mirksiukas.gif Nebeturiu kada - zirzia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki norėjau pasiteirauti apie Frigesmart indus ( lygtai toks pavadinimas ), ar jie tinka rūkytiems gaminiams laikyti ir kuo jie pranašesni už kitas plastmasines dėžutes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agni.e @ 2010 09 30, 20:23)
Sveiki norėjau pasiteirauti apie Frigesmart indus ( lygtai toks pavadinimas ), ar jie tinka rūkytiems gaminiams laikyti ir kuo jie pranašesni už kitas plastmasines dėžutes  blush2.gif

Labai gerai juose laikosi kaimiškai rūkyti lašinukai, kumpeliai 4u.gif Lašinukų odelės nesukietėja, kvapas kaip tik ką iš rūkyklos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agni.e @ 2010 09 30, 20:23)
Sveiki norėjau pasiteirauti apie Frigesmart indus ( lygtai toks pavadinimas ), ar jie tinka rūkytiems gaminiams laikyti ir kuo jie pranašesni už kitas plastmasines dėžutes  blush2.gif

Jeigu suprantate rusiskai, tai nemazai informacijos galite rasti cia
http://tupperware.ru...hs.xsl/142.html
Atsakyti
clap.gif Nauja temele !
Na,o FridgeSmartus griebkit kol dar akcija.Ner geriau visa kam laikyt.AS net dziovintus grybus laikau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 30, 22:41)

Na,o FridgeSmartus griebkit kol dar akcija.Ner geriau visa kam laikyt.

drinks_cheers.gif aš pirkausi po vieną, po du, nes norėjau sutaupyti. galvojau, kad jų man tiek nereikės. Deja, skūpas moka visada brangiau.

Merginos, kurios turite EasyRise? Ar verta? kai pasižiūrėjau, net seilė nutyso:

http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 01, 00:17)
drinks_cheers.gif aš pirkausi po vieną, po du, nes norėjau sutaupyti. galvojau, kad jų man tiek nereikės. Deja, skūpas moka visada brangiau.

Merginos, kurios turite EasyRise? Ar verta? kai pasižiūrėjau, net seilė nutyso:

http://www.youtube.c...player_embedded

turiu nuo pat jo atsiradimo pas mus. verta demesio preke. man patinka. laiko sutaupo nerealiai. siaip, naudoju tik ryziams, bet kolege minejo, jog verda ir kvietines, miezines kruopas bei darzoves.
Atsakyti
Gal kas žinote - ar keičia dar daiktus? ax.gif Įskilo tokia indo apačia (ne kiaurai, bet 2 linijos stovi). Nebenaudoju jo g.gif .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2010 10 01, 10:24)
Gal kas žinote - ar keičia dar daiktus?  ax.gif  Įskilo tokia indo apačia (ne kiaurai, bet 2 linijos stovi). Nebenaudoju jo  g.gif .
user posted image

Jeigu irodysit, kad gamyklinis brokas - pakeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 09 30, 13:51)
Gal naujas dar ir neprasitampė? Nauji dangčiai sunkiau užsidaro kol įsivažiuoja.

Kad jau kokius 3metus turiu sios serijos dubeny g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2010 10 01, 11:24)
Gal kas žinote - ar keičia dar daiktus?  ax.gif  Įskilo tokia indo apačia (ne kiaurai, bet 2 linijos stovi). Nebenaudoju jo  g.gif .
user posted image

jei tai tik ibrezimai - nekeis (tai nekencia sildymui inde). o jei tai skilimai - tikrai pakeis. sekmes smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(ruzilona @ 2010 10 01, 13:29)
Kad jau kokius 3metus turiu sios serijos dubeny  g.gif

jei jus apie elegancija, galite paplauti dangti karstame vandenyje ir jis pasiduos kazkiek (tik lb. ilgai nelaikykite lb. karstame vandenyje, gali pakeisti spalva). o jei tai nepades, galite bandyti ji keisti sandelyje, kaip brokuota preke. gali buti ir taip...
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2010 10 01, 13:29)
Kad jau kokius 3metus turiu sios serijos dubeny  g.gif

Turejo drauge tokia problema.Pakeite be dvejojimo jai mirksiukas.gif
Atsakyti