QUOTE(Egloshke @ 2010 10 31, 15:28)
Tikrai ne, niekas net neuždavė tokio klausimo
Aišku, galima pasiskambinti ir pasitikslinti.
Papildyta:
Tikra tiesa, per šventes ir savaitgaliais ten personalo minimumas. Natūralu, darbo sesutėms padaugėja kelis kartus, už tai ir būna visokiausių nesusipratimų, neina prisišaukti. Aš pirmą mergaitę pasigimdžiau per didįjį Velykų penktadienį, tai ateidavo vaiką apipraust po pietų ir tai kelis kartus kviečiant. O antrąjį pasigimdžiau sekmadienį vakare, tai zujo daktarai ir sesutės nuo pirmadienio ryto. Net gaila buvo tą vaikutį žadint..
Kad turbut ne tik KMUK svaitgaliais nebuna gydytoju, tik koks budintis. Teko su vaikuciais infekcinei pabut, tai tas pats - viena gyd per trys aukstus budi.
Man klinikose patiko. Du kart gimdziau, viskas gerai buvo, bet mokejau uz gimdyma. Teko pamatyt dvivietej palatoj, kaip sauke ant jaunos mamytes, kad nemoka pamaitint. Kiek ateidavo, tiek bambedavo. Bet, kai vos nerekt pradejo ant tos mamytes, tai nepatingejau atsisukt i ta puse ir turbut "zvilgsniu uzmusiau", jau norejau as ant jos rekt, kai pradejo atsiprasinet ir man aiskintis, kad vos ne vaikai prisidaro vaiko ir paskui nemoka ju augint. Gerai, kad man antras gimdymas buvo, buciau ir as issigandus. Pasikeite pamaina, kitos gerietes slaugytes buvo, jau nebereke ant tos mamytes. Bet vis tiek pasakiau, ka kolege isdarineja, gi ir pienas gali pradingt mamytems po tokio streso.