Niu jo gimdziau birzelio 20 diena, tai prie gimdyklos duru lauke 2 moterys, kol atsilaisvins gimdykla... siaip pats gimdymas, tai viskas kaip ir gerai... nes as is karto pasakiau, kad man reikes epidurio... ir jokiu problemu...
visas malonumas prasidejo nuo tada kai perkele i palata ir nebuvo pieno... vat tada ir supratau kliniku deviza: ligonine orentuota i vaika
ir tik i vaika... tas naturalus maitinimas tai taip perlenkta lazda kad kazkoks kosmaras
o dar didesnis kosmaras vaiku pediatre, kuri ateidavo kiekviena ryta vizituoti... tokio nemalonaus mediko reikia paieskoti... pries jei ateinant slepdavom buteliukus su misinukais, nes pirma diena nebuvo pieno, o vaikas rekia nesavu balsu, tai siaip ne taip issiprasiau misinuko, nors nakciai primaitinti... ir kai atejo gerbiama gydytoja ryte ir pamate buteliuka tai pasijauciau kaip nusikaltele
siaubas... kadangi mano cia antras vaikas tai su pirmu as irgi pirma para primaitinau misinuku, tai kaip ir zinojau, kad pieno pas mane sekancia para bus... i viska sureagavau kaip ir normaliai... bet jeigu taip su pirmu ant manes butu kas nors balsa pakeles, tai turbut buciau zliumbus zliumbus ir dar karta zliumbus... praeitu ir noras krutine maitinti
Vienu zodziu visos kurios planuojat gimdyti klinikose tai apsisarvuokit kantrybe... nes kai vaikas alkanas sunkiai jums kas ir pades... ateis akusere ir pasakys: dazniau dekit vaika prie krutines... o kad is tos krutines praktiskai kraujas bega, o vaikas alkanas... tai nieko tokio: pasakys, kad pirmos paros visoms tokios buna
taigi kantrybe ir stiprybes
tai vat tokia ta patirtis klinikose