Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(someday... @ 2011 07 18, 04:18)
Kad net nelabai ima kas, kad ir duosi. Jei yra vietu kelia ir siaip. Bet pirmumu eina cezariai ir dvynukai. Mes paprasem vos atvyke, daug kartu priminem, bet negavom nei vienai parai, nes buvo laabai uzkista.

Oooj kaip negerai, mes norim visi trys pasilikt nuo pirmu dienu kartu verysad.gif
Atsakyti
Kurios gimdet su epiduru vezetes savo jau rinkinuka ar ten vietoj pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2011 07 19, 16:52)
Kurios gimdet su epiduru vezetes savo jau rinkinuka ar ten vietoj pirkot?

mes vietoj.
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2011 07 18, 19:35)
Oooj kaip negerai, mes norim visi trys pasilikt nuo pirmu dienu kartu verysad.gif

dabar nera tiek daug gimdyviu kiek pries metus buvo, pamenu pries tai kai gimdziau tai buvo visos gimdyklos uzimtos ir net kai kurias atvykusias i KMUK issiusdavo i 2 ligonine, o dabar tai tik 2 ar 3 gimdyklos buvo uzimtos, o kitos laisvos, tai atitinkamai ir palatu poreikis turbut sumazejo (praeita karta mes irgi negavom, o si karta laisvai gavom ), todel tikekites, kad gausit mokama mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klakšt: 20 liepos 2011 - 16:03
QUOTE(klakšt @ 2011 07 20, 16:02)
dabar nera tiek daug gimdyviu kiek pries metus buvo, pamenu pries tai kai gimdziau tai buvo visos gimdyklos uzimtos ir net kai kurias atvykusias i KMUK issiusdavo i 2 ligonine, o dabar tai tik 2 ar 3 gimdyklos buvo uzimtos, o kitos laisvos, tai atitinkamai ir palatu poreikis turbut sumazejo (praeita karta mes irgi negavom, o si karta laisvai gavom ), todel tikekites, kad gausit mokama   mirksiukas.gif  4u.gif

liepą gal jau ir nebe, birželį buvo užgrūsta. pvz., 06 16 pagimdė 21, o gimdyklos 7. palatos buvo užgrūstos, išrašinėjo kuo greičiau.
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2011 07 20, 17:02)
dabar nera tiek daug gimdyviu kiek pries metus buvo, pamenu pries tai kai gimdziau tai buvo visos gimdyklos uzimtos ir net kai kurias atvykusias i KMUK issiusdavo i 2 ligonine, o dabar tai tik 2 ar 3 gimdyklos buvo uzimtos, o kitos laisvos, tai atitinkamai ir palatu poreikis turbut sumazejo (praeita karta mes irgi negavom, o si karta laisvai gavom ), todel tikekites, kad gausit mokama  mirksiukas.gif  4u.gif

Tikekimes kad gruodi bus tuscia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Niu jo gimdziau birzelio 20 diena, tai prie gimdyklos duru lauke 2 moterys, kol atsilaisvins gimdykla... siaip pats gimdymas, tai viskas kaip ir gerai... nes as is karto pasakiau, kad man reikes epidurio... ir jokiu problemu... bigsmile.gif visas malonumas prasidejo nuo tada kai perkele i palata ir nebuvo pieno... vat tada ir supratau kliniku deviza: ligonine orentuota i vaika smile.gif ir tik i vaika... tas naturalus maitinimas tai taip perlenkta lazda kad kazkoks kosmaras smile.gif o dar didesnis kosmaras vaiku pediatre, kuri ateidavo kiekviena ryta vizituoti... tokio nemalonaus mediko reikia paieskoti... pries jei ateinant slepdavom buteliukus su misinukais, nes pirma diena nebuvo pieno, o vaikas rekia nesavu balsu, tai siaip ne taip issiprasiau misinuko, nors nakciai primaitinti... ir kai atejo gerbiama gydytoja ryte ir pamate buteliuka tai pasijauciau kaip nusikaltele smile.gif siaubas... kadangi mano cia antras vaikas tai su pirmu as irgi pirma para primaitinau misinuku, tai kaip ir zinojau, kad pieno pas mane sekancia para bus... i viska sureagavau kaip ir normaliai... bet jeigu taip su pirmu ant manes butu kas nors balsa pakeles, tai turbut buciau zliumbus zliumbus ir dar karta zliumbus... praeitu ir noras krutine maitinti schmoll.gif Vienu zodziu visos kurios planuojat gimdyti klinikose tai apsisarvuokit kantrybe... nes kai vaikas alkanas sunkiai jums kas ir pades... ateis akusere ir pasakys: dazniau dekit vaika prie krutines... o kad is tos krutines praktiskai kraujas bega, o vaikas alkanas... tai nieko tokio: pasakys, kad pirmos paros visoms tokios buna smile.gif taigi kantrybe ir stiprybes 4u.gif tai vat tokia ta patirtis klinikose smile.gif
Atsakyti
o kokia pediatrė? mus vizituodavo R. Kregždienė - visai nepasirodė nemaloni schmoll.gif

bet šiaip pastebėjau, kad mamos tikrai pasijunta kaip nusikaltėlės ar vaikai. man ne su pienu, o su čiulptuku panašiai buvo. mat aš jau kmuk daviau čiulptuką, man akušerė - atimsim, aš jai: kitą turiu. ji: ir tą atimsime. tai ir pasakiau tiesiai šviesiai - du vaikus su čiulptukais užauginau, reikės -trečias irgi gaus smile.gif ir ką akušerė - ir nieko smile.gif
Papildyta:
o su tais pienais tikrai nesąmonė - tuose jų segtuvuose rašo, kad jei 2 savaites neauga svoris, tada jau trūksta pieno. tai ką - vaiką dvi savaites rikdyti? kmuk teisingai daro, kad liepia maitinti natūraliai, bet iš kitos pusės - galėtų ir daugiau dėmesio skirti gimdyvei, kuri galbūt to pieno neturi. o čia personalo trūkumas, tai tik pasako ir nueina, o ati žinokis...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 07 22, 15:35)
man ne su pienu, o su čiulptuku panašiai buvo. mat aš jau kmuk daviau čiulptuką, man akušerė - atimsim, aš jai: kitą turiu. ji: ir tą atimsime. tai ir pasakiau tiesiai šviesiai - du vaikus su čiulptukais užauginau, reikės -trečias irgi gaus smile.gif ir ką akušerė - ir nieko smile.gif

geras del ciulptuko biggrin.gif , o mums KMUK siule ciulptuka duot, tai teko eit nupirkt, pacios sesutes isdezinfekavo ax.gif kitaip vaikas labai neramus buvo, o su ciulptuku viskas ok, ypac kai reikejo del geltos po lempom pabut, tai ir nei akuseres nieko nesake kai paskui ir palatoj naudojom ciulptuka, tik paklause ka cia turim, o kai pasakem, kad naujagimiu skyriui rekomendavo duot, tai daugiau klausimu nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klakšt: 22 liepos 2011 - 17:16
QUOTE(Irminaa @ 2011 07 22, 15:20)
tai vat tokia ta patirtis klinikose smile.gif

Niu nekokia nekokia patirtis, o tai kaip cia reikejo laukt prie gimdyklu? Vietos nebuvo kur gimdyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2011 07 15, 15:42)
Gal kur ir yra temutej jau sitas pamineta bet labai nenoriu ir tingiu  visos skaityti, gal kuri zinot kiek kainuoja para vienvietej palatoj? kiek teko girdeti kad 120lt.dekui uz info  4u.gif

Pirmos trys paros po 120lt, toliau po 70lt. Palatoje yra dusas, wc, saldytuvas, mikrobange, virdulys, istiesiama lova-fotelis teciui, telefonas, internetas - zodzu visi patogumai.
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2011 07 24, 12:42)
Pirmos trys paros po 120lt, toliau po 70lt. Palatoje yra dusas, wc, saldytuvas, mikrobange, virdulys, istiesiama lova-fotelis teciui, telefonas, internetas - zodzu visi patogumai.

Gerai tie patogumai, bet mum svarbiausia kad lova tetukui butu, o visa kita tai dzin blush2.gif O idomu, po keliu dienu paleidzia, jei viskas gerai ir pati gimdei ir po keliu po cezario?
Atsakyti