Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(Sonrisita @ 2011 07 13, 09:40)
Na, neklaidinkit žmonių, jei tiksliai nežinote  tongue.gif  Gimdžiau prieš 3 savaites, turėjau  NORMALIUS tvarkingus naktinius (nesuplyšę nė čiut  schmoll.gif ), palatoj dvejus spintoj radau, ir plius kazkokie dar buvo padėti, kur visa nugara gaunasi nuoga, tik raištukais rišasi). Dėl rūbų problemų nebuvo, iš gimdyklos į palatą nuvežė su pižama, tik nepamenu, ar palatoj buvo chalatas (nešiojau savo), tik gimdykloj pasiūlė savo nenaudoti ir padavė iškart ligoninės smile.gif
Ir palučių visada atnešdavo, bet reikėdavo prašyt (atsivežti paketai po gimdymo taip ir liko nenaudoti, nes palutės mieliau pasirodė  mirksiukas.gif ).
Tiesa, pastebėjiams, kad kai kurios sesutės būdavo malonesnės, kai palatoj su gimdyve būdavo dar kažkas iš jos artimųjų (pastebėjimas iš to, kad šiek tiek vėliau gimdžiusi draugė palatoj dažniau buvo viena nei ne viena, tai jai visko pasitaikė)  tongue.gif

Na, dar pati negimdziau, bet skaiciau atsiliepimus, kai pagimdysiu tada pasakysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2011 07 13, 09:40)
Na, neklaidinkit žmonių, jei tiksliai nežinote  tongue.gif  Gimdžiau prieš 3 savaites, turėjau  NORMALIUS tvarkingus naktinius (nesuplyšę nė čiut  schmoll.gif ), palatoj dvejus spintoj radau, ir plius kazkokie dar buvo padėti, kur visa nugara gaunasi nuoga, tik raištukais rišasi). Dėl rūbų problemų nebuvo, iš gimdyklos į palatą nuvežė su pižama, tik nepamenu, ar palatoj buvo chalatas (nešiojau savo), tik gimdykloj pasiūlė savo nenaudoti ir padavė iškart ligoninės smile.gif
Ir palučių visada atnešdavo, bet reikėdavo prašyt (atsivežti paketai po gimdymo taip ir liko nenaudoti, nes palutės mieliau pasirodė  mirksiukas.gif ).
Tiesa, pastebėjiams, kad kai kurios sesutės būdavo malonesnės, kai palatoj su gimdyve būdavo dar kažkas iš jos artimųjų (pastebėjimas iš to, kad šiek tiek vėliau gimdžiusi draugė palatoj dažniau buvo viena nei ne viena, tai jai visko pasitaikė)  tongue.gif

Siaip ne nugara nuoga, o priekis ten, kad leliu butu patogu maitint. As jais naudojausi gimdykloje, po to persirengiau savus, bet si karta sakiau, kad maziau veztis daiktu, su mielu noru naudosiuosi kliniku. Ju netruko, kaip tik akuseres vis siule juos del patogumo.
Kas del sesuciu, tai visos dirbo kaip priklauso, neatsizvelgiant i lankytojus. Man sunkiai sekesi maitint, tai kol moke mane, drauges su vyru net i palata neileido... Bet man ne iki lankytoju ir buvo.. Vienintelis ka "pripazinau" tuo metu buvo vyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2011 07 13, 11:47)
blogas pastebejimas tongue.gif as daugiausiai buvau viena, bet visos sesutes buvo viena uz kita malonesnes ir paslaugesnes tongue.gif
gal nuo zmogaus priklauso, kuris tuo metu dirba, o ne nuo to ar viena gimdyve, ar su kazkuo  cool.gif

Man irgi visos sesutės buvo malonios, bet kad viena aš kaip ir nebuvau blush2.gif o va draugei kitaip gavos. Aisku, čia jau suveikia tiek sesučių, tiek gimdyvės charakterio savybės, nuotaikos ir t.t. g.gif
Atsakyti
Gal kur ir yra temutej jau sitas pamineta bet labai nenoriu ir tingiu visos skaityti, gal kuri zinot kiek kainuoja para vienvietej palatoj? kiek teko girdeti kad 120lt.dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jarida: 15 liepos 2011 - 14:43
QUOTE(someday... @ 2011 07 13, 22:57)
Siaip ne nugara nuoga, o priekis ten, kad leliu butu patogu maitint. As jais naudojausi gimdykloje, po to persirengiau savus, bet si karta sakiau, kad maziau veztis daiktu, su mielu noru naudosiuosi kliniku. Ju netruko, kaip tik akuseres vis siule juos del patogumo.
Kas del sesuciu, tai visos dirbo kaip priklauso, neatsizvelgiant i lankytojus. Man sunkiai sekesi maitint, tai kol moke mane, drauges su vyru net i palata neileido... Bet man ne iki lankytoju ir buvo.. Vienintelis ka "pripazinau" tuo metu buvo vyras smile.gif

Tai galima chalaciuka uzsimest, jei tik tiek mirksiukas.gif O, jei ne paslaptis, ar seselem atsidekojat?
Atsakyti
Na, del personalo, tai dar karta pasikartosiu, likau patenkinta ir maloniai nustebinta si karta. Po pirmo gimdymo buvo nelabai kokie ispudziai is kliniku, bet po sio gimdymo nuomone kardinaliai pasikeite. Labai rupestingos darbuotojos pasitaike, ir ne del lankytoju akiu, nes ju pas mane nebuvo daug. Ir svarbiausiai be jokiu atsidekojimu apsiejom, tik iseinant namo daviau saldainiu dezute sesutei, kuri leliuka ta diena svere, prause.
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2011 07 15, 19:51)
Tai galima chalaciuka uzsimest, jei tik tiek  mirksiukas.gif O, jei ne paslaptis, ar seselem atsidekojat?

Butent, be to pasivelki liemenuka maitinimui po apacia ir viskas. Ne bent jau nakciai tai tikrai patogu, nes nereikia segiotis saguciu. As pastoviai vistiek atsegtom vaiksciojau tongue.gif O kas del atsidekojimo, jei butu kokia pastovi sesute ir labai faina, buciau gal pamaloninus, bet kad jos ten keiciasi, nesusigaudai. Nepamenu ar kokia nors buvo atejus kelias dienas..
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2011 07 15, 21:05)
Na, del personalo, tai dar karta pasikartosiu, likau patenkinta ir maloniai nustebinta si karta. Po pirmo gimdymo buvo nelabai kokie ispudziai is kliniku, bet po sio gimdymo nuomone kardinaliai pasikeite. Labai rupestingos darbuotojos pasitaike, ir ne del lankytoju akiu, nes ju pas mane nebuvo daug. Ir svarbiausiai be jokiu atsidekojimu apsiejom, tik iseinant namo daviau saldainiu dezute sesutei, kuri leliuka ta diena svere, prause.

Gal zinote, kaip dabar yra su vienvietem palatom? Kokia tvarka ja galima uzsisakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2011 07 16, 17:30)
Gal zinote, kaip dabar yra su vienvietem palatom? Kokia tvarka ja galima uzsisakyti? g.gif

Atvaziave gimdyt akuserei pasakysit, kad norit vienvietes ir jei bus laisva gausit ja, o jei nebus laisvu tai uzrasys i eile ir gausit kai atsilaisvins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2011 07 17, 11:10)
Atvaziave gimdyt akuserei pasakysit, kad norit vienvietes ir jei bus laisva gausit ja, o jei nebus laisvu tai uzrasys i eile ir gausit kai atsilaisvins  mirksiukas.gif

O cia kazkaip dar irgi skaitinejau komentarus, kad daznai tos laisvos buna tiems kas papildomai pamoka pinigeliu?Ar cia teisybe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2011 07 17, 16:15)
O cia kazkaip dar irgi skaitinejau komentarus, kad daznai tos laisvos buna tiems kas papildomai pamoka pinigeliu?Ar cia teisybe? g.gif

nemanau schmoll.gif , mums pasiule net nespejus paprasyti, nors laisva buvo tik viena (pasiule akusere gimdykloj kai tik atsilaisvino, nors jai nemokejom is pradziu nieko (buvom su daktaru susitare, o ne su akusere), tik po gimdymo jai atsidekojom, nes nerealiai puiki ji buvo), o po musu kas prase tai rase i eile cool.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2011 07 17, 16:15)

Kad net nelabai ima kas, kad ir duosi. Jei yra vietu kelia ir siaip. Bet pirmumu eina cezariai ir dvynukai. Mes paprasem vos atvyke, daug kartu priminem, bet negavom nei vienai parai, nes buvo laabai uzkista.
Atsakyti