Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(Vitalija J. @ 2011 06 27, 16:55)
turbut CS buvo? kitaip butu paklause.  4u.gif kelinta val gimdei?

aha, ekstra operavo. 18 val. viskas baigėsi.
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2011 05 04, 21:13)
Sakykit neseniai gimdziusios- kuriam aukste dabar guli mamos su leliukais po gimdymo- antram, ar ir treciam? Gulejau savaitgali KMUK tyrimams treciam aukste ir niekaip nesusigaudziau, kur ten koks skyrius, nes ir treciam aukste leliukai girdet verkia, ir nusileidus i antraji toniuku uzsirasyt, taip pat verkia kleckiukai  ax.gif . Man koks tas antras aukstas palyginus su treciuoju baisus pasirode,  tas pats kaip pries 5 metus, isivaizdavau, kad ten visi skyriai suremontuoti, o pasirodo tik treciasis.

Gimdziau kovo menesi, tai mane su leliuku pagulde i trecia auksta, o kadangi mazyliui ilgai tesesi geltute tai perkele i antra auksta, ten - naujagimiu prieziuros skyrius. Nes pogimdyvinese palatose ilgiau 5 dienu nelaiko. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Panaceja @ 2011 06 09, 10:27)
Sveikos  nestuke.gif  ir mamytes,
Plauoju gimdyti klinikose jau greit ir man iskilo klausimas ar ten duoda kiek reikia paluciu gimdyvei. Kelios drauges gimde ten ir siuo klausimu skirtingai teigia. Visoms dave, bet vienai, kuri veliausiai gimde, sake, kad jai nedave paluciu visai. Tik is gimdyklos.
Tai kaip ten yra? Aciu , jei nepatingesit atsakyt.

Duoda paluciu. Kai kurios valytojos buna paklausia ar turit,kitos tik ateina,isvalo ir iseina....neklausia..tai reik prasyt paciom tada....As kad ir turedavau,paprasydavau dar,kad neduok Dieve nakti "plaukt" netektu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 06 27, 18:22)
aha, ekstra operavo. 18 val. viskas baigėsi.

as tai 6 ryto 4u.gif
Atsakyti
Bet jau prisiskambinti i KMUK moteru konsultacijos registratura tai doh.gif Vakar nuo 16-19 val skambinau, visa laika rodo, kad uzimti abu telefonai, reiskia - nukelti...Baigesi kantrybe, skambinau i sekretoriata - sako: ,,Nezinau, kur jos dinge, o jus nenorit internetu registruotis?'' Tai va, kad man reikejo pasiklaust, kad daktares darbo laikas sutaptu sulaiku, kada ji eina echoskopuot....Zdz vakar taip ir neprisiskambinau. Siryt prisiskambinau is 4 karto tik, atsiliepe ne itin maloniai nusiteikus darbuotoja, pakele ir sako: ,,Lauksite, kol atsilaisvinsim''. Laukiu... doh.gif Paskui klausia: ,,Ar tinka jums liepos 5d?'', sakau: ,,Ne, netinka''. O ji man: ,,Sakiau,laukite!'' doh.gif Laukiu toliau, pasirodo, ne su manim snekejo...Paskui siaip ne taip atejo ir mano eile, tai neklauso ka sakau, savo sneka doh.gif Zdz nuotaika tai tikrai sugadino, bet dziaugiuosi, kad bent pavyko uzsiregistruot doh.gif
Atsakyti
Sveikos, pasidalinsiu savo patirtimi Kauno Klinikose.
Gimdžiau 35 nėštumo savaitę, vandenys nenubėgo, prasidėjo sarėmiai ir vyras išvežė į klinikas, pasitiko maloniai, apžiūrėjo, sako "Nu ką, mamyte, gimdysim", tai kol nebuvau pagulyta ant stalo, tol nesuvokiau to net smile.gif
Gimdymas sunkus, skausmingas, bet personalas - pasakiškas. nereikėjo nei pinigų kišt, nieko. O po gimdymo - kaip rojuje, gulėjau klinikose 11d, reikėjo papulučoų- paprašydavau, atnešdavo, vyras nakvojo ten su manim, paprašėm patalynės- atnešė, rankšluosčių - atnešė, kadangi pieną nusitraukinėjau, nes vaikas nemokėjo nė ryti, tai palutės sueidavom krūvom, nes pienas tekėjo iš papo kibirais, kai traukdavau- viskas aplink šlapia, tai palų n sunaudojau, bet niekada nepasakė "Ne". aplamai likau patenkinta, šiaip mes ir planavom čia gimdyt, bet viskas gavosi extra atveju, greitai, bet gerai.
Antrą vaiką taip pat gimdyčiau Klinikose.
Papildyta:
Gimdžiau šiemet sausį. Iš pradžių gulėjau anram aukšte, nes kūdikis buvo pirmam, vėliau perkelė mane į trečią aukštą, nes kūdikį perkėlė į intens.pr.skyrių trenčiam aukšte.
Atsakyti
Jega, kaip man patinka tokie pozityvus pasakojimai. Pati ruosiuosi Klinikose gimdyti su niekuo nesitarus, ir be pakisu. Matysim, kaip man seksis. Beje, jus pacios sumastet vaziuoti kai saremiai prasidejo? Nes skaiciau, kad reikia sulaukti, kol vandemys nubegs, ir tik tada vaziuoti... g.gif
Ir beje, kurios gimdete, vaziavote tiesiai, ar skambinotes pries tai, kad atvaziuosit? 4u.gif
Atsakyti
As du vaikus gimdziau klinikose, be pakisu smile.gif viskas praejo gerai. Jei prasideda reguliarus saremiai tikrai nereikia laukti kol nubegs vandenys, man abu kartus vandenis nuleido klinikose jau atvykus, nes patys nenubego,nors gimdymo veikla jau buvo prasidejusi.
Vaziavau tiesiai, nereikia skambintis tikrai pries tai.
Atsakyti
QUOTE(MamaMamaMama @ 2011 07 08, 21:44)
Sveikos, pasidalinsiu savo patirtimi Kauno Klinikose.
Gimdžiau 35 nėštumo savaitę, vandenys nenubėgo, prasidėjo sarėmiai ir vyras išvežė į klinikas, pasitiko maloniai, apžiūrėjo, sako "Nu ką, mamyte, gimdysim", tai kol nebuvau pagulyta ant stalo, tol nesuvokiau to net smile.gif
Gimdymas sunkus, skausmingas, bet personalas - pasakiškas. nereikėjo nei pinigų kišt, nieko. O po gimdymo - kaip rojuje, gulėjau klinikose 11d, reikėjo papulučoų- paprašydavau, atnešdavo, vyras nakvojo ten su manim, paprašėm patalynės- atnešė, rankšluosčių - atnešė, kadangi pieną nusitraukinėjau, nes vaikas nemokėjo nė ryti, tai palutės sueidavom krūvom, nes pienas tekėjo iš papo kibirais, kai traukdavau- viskas aplink šlapia, tai palų n sunaudojau, bet niekada nepasakė "Ne". aplamai likau patenkinta, šiaip mes ir planavom čia gimdyt, bet viskas gavosi extra atveju, greitai, bet gerai.
Antrą vaiką taip pat gimdyčiau Klinikose.
Papildyta:
Gimdžiau šiemet sausį. Iš pradžių gulėjau anram aukšte, nes kūdikis buvo pirmam, vėliau perkelė mane į trečią aukštą, nes kūdikį perkėlė į intens.pr.skyrių trenčiam aukšte.

Kaip gera tokius teigiamus atsiliepimus skaityt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(obstinate @ 2011 07 09, 12:59)
Jega, kaip man patinka tokie pozityvus pasakojimai. Pati ruosiuosi Klinikose gimdyti su niekuo nesitarus, ir be pakisu. Matysim, kaip man seksis. Beje, jus pacios sumastet vaziuoti kai saremiai prasidejo? Nes skaiciau, kad reikia sulaukti, kol vandemys nubegs, ir tik tada vaziuoti...  g.gif
Ir beje, kurios gimdete, vaziavote tiesiai, ar skambinotes pries tai, kad atvaziuosit?  4u.gif

Tikrai nereikia laukt, kol nubegs vandenys 4u.gif . As jeigu buciau laukus, buciau nespejus i ligonine doh.gif . Man vandenis pradure kai buvo 9cm atsidarymas, bet buvo tik nereguliarus, neskausmingi gimdos apsitraukimai.
Vaziuot reikia, kai pora valandu buna saremiai kas 10min, arba jeigu is karto prasideda kas 5 min.
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2011 07 09, 18:48)
Tikrai nereikia laukt, kol nubegs vandenys  4u.gif . As jeigu buciau laukus, buciau nespejus i ligonine  doh.gif . Man vandenis pradure kai buvo 9cm atsidarymas, bet buvo tik nereguliarus, neskausmingi gimdos apsitraukimai.
Vaziuot reikia, kai pora valandu buna saremiai kas 10min, arba jeigu is karto prasideda kas 5 min.

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pupen @ 2011 07 09, 13:13)
As du vaikus gimdziau klinikose, be pakisu smile.gif viskas praejo gerai. Jei prasideda reguliarus saremiai tikrai nereikia laukti kol nubegs vandenys, man abu kartus vandenis nuleido klinikose jau atvykus, nes patys nenubego,nors gimdymo veikla jau buvo prasidejusi.
Vaziavau tiesiai, nereikia skambintis tikrai pries tai.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2011 06 27, 15:11)
Sveika, gimdyti neteko dar, bet skaiciau atsiliepimus, kad duoda tokius persisvieciancius naktinukus, tai butu gerai ir savo tureti  4u.gif

Na, neklaidinkit žmonių, jei tiksliai nežinote tongue.gif Gimdžiau prieš 3 savaites, turėjau NORMALIUS tvarkingus naktinius (nesuplyšę nė čiut schmoll.gif ), palatoj dvejus spintoj radau, ir plius kazkokie dar buvo padėti, kur visa nugara gaunasi nuoga, tik raištukais rišasi). Dėl rūbų problemų nebuvo, iš gimdyklos į palatą nuvežė su pižama, tik nepamenu, ar palatoj buvo chalatas (nešiojau savo), tik gimdykloj pasiūlė savo nenaudoti ir padavė iškart ligoninės smile.gif
Ir palučių visada atnešdavo, bet reikėdavo prašyt (atsivežti paketai po gimdymo taip ir liko nenaudoti, nes palutės mieliau pasirodė mirksiukas.gif ).
Tiesa, pastebėjiams, kad kai kurios sesutės būdavo malonesnės, kai palatoj su gimdyve būdavo dar kažkas iš jos artimųjų (pastebėjimas iš to, kad šiek tiek vėliau gimdžiusi draugė palatoj dažniau buvo viena nei ne viena, tai jai visko pasitaikė) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2011 07 13, 09:40)
Tiesa, pastebėjiams, kad kai kurios sesutės būdavo malonesnės, kai palatoj su gimdyve būdavo dar kažkas iš jos artimųjų (pastebėjimas iš to, kad šiek tiek vėliau gimdžiusi draugė palatoj dažniau buvo viena nei ne viena, tai jai visko pasitaikė)  tongue.gif

blogas pastebejimas tongue.gif as daugiausiai buvau viena, bet visos sesutes buvo viena uz kita malonesnes ir paslaugesnes tongue.gif
gal nuo zmogaus priklauso, kuris tuo metu dirba, o ne nuo to ar viena gimdyve, ar su kazkuo cool.gif
Atsakyti