Parašysiu ir aš savo nuomonę apie Klinikas.
Mano neštumas buvo su ivairiausiomis komplikacijomis,taigi teko per devynis meneisus isbandyti beveik visas kauno ligonines.Gulejau 2oje,tai viskas,gerai,tik tai,kad viskas sena,apart palatų ir baltų juose ir visa reikalinga technika seną,seni gydymo metodai ir pan.Nu bet čia tik mano nuomonė,kažkaip pastebėjau,kad senesnės ginekologės, jei lankotės pas jas būtinai siūlo 2ligoninę,na o jaunesnės Klinikas.
O prieš pat gimdymą atsidūriau klinikose ir dar savaitelę ten pagulėjau,po visko apsisprendžiau,kad tik čia noriu gimdyti.Viskas nauja ir švaru(sakysite,kad tai neturi įtakos juk gimdyti,o ne poilsiauti ten susiruošėte,bet vistiek graži aplinka,patogios palatos su patogiais baldais malonu

)Gimdžiau pas gydytoją Nijolę Zubruvienę.Labai atsakinga ir sąžininga gydytoja,kuri puikiai ir atsakingai atliko savo darbą.Patekusi į Klinikas pireš gimdymą dar nebuvau apsisprendusi,kur ir kaip gimdysiu,tarsiuosi su gydytoju ar ne.Po visko kai apsisprendžiau Klinikose gimdyti ir kai pakalbėjau su visomis palatos draugėmis,supratau,kad tartis ir mokėti pinigėlius už tokį dalyką verta.Juk realiai ne 10vaikų gimdyti ruošiuosi per savo gyvenimą.O vaiko atėjimas labai svarbus ir nieko čia tokio susitarti ir sumokėti gydytojai už jos darbą.Kai susitariau tai priežiūra dar pagerejo.Bet gydytoja buvo verta savo darbo,kuri padare,pati saziningai ejo ir tikrino mane,kiek atsidares kaklelis,nors tuo tarpu ir turejo pamaina skyriuje.Dalyvavo per gimdyma,ir padejo man,o po to ir susiuvo mane pati,realiai akuseris,ten tik pagalbininkas buvo,kaip ir turi buti.
Visas personalas ir visos slauges nuostabios,labai geros užjaučiančios ir palaikančios,kai bloga nueiti paprašyti vaistų,tai gauni ir palaikymą,užuojautą,ko labai reikia tokiomis akimirkomis.
Tai va aš jau čia per plačiai užsiomoviau,bet visdėlto verta gimdyti klinikose,juk nebereikalo iš visos lietuvos važiuoja čia gimdyti.(mes net palatos mokamos negavome,nes buvo daug po cezario iš kitų miestų privažiavusių mamyčių)