Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

Tkrai idomu kaip cia su ta tvarka del stovejimo g.gif
O gal iseitu susitarti su tuo zmogeliu kur budelej sedi, kad leistu masina ilgiau palaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMPAL @ 2011 05 10, 15:43)
Tkrai idomu kaip cia su ta tvarka del stovejimo g.gif
O gal iseitu susitarti su tuo zmogeliu kur budelej sedi, kad leistu masina ilgiau palaikyt  g.gif

tai kad tas is budeles tik budelej ir sedi, tvarkos teritorijoj nepriziuri ir leidimu neisduoda (o tas leidimas kur vaika issivezt galioja1 ar 2 val., t.y. per tiek laiko turi ismint is KMUK teritorijos) jis gali tik pro vartus ileit arba neileist biggrin.gif
o siaip tai ne problema pastatyt i mokama aikstele (jei kmuk mokamoj aikstelej vietu nera, tai truputi toliau nuo kmuk (priesais iki parduotuve) yra aikstele kur uz 2 litus visa diena galima laikyt), o jei viena vaziuoji tai jau geriau greitaja kviest arba taksu vaziuot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klakšt: 10 gegužės 2011 - 15:32
QUOTE(klakšt @ 2011 05 10, 16:28)
tai kad tas is budeles tik budelej ir sedi, tvarkos teritorijoj nepriziuri ir leidimu neisduoda (o tas leidimas kur vaika issivezt galioja1 ar 2 val., t.y. per tiek laiko turi ismint is KMUK teritorijos)  jis gali tik pro vartus ileit arba neileist biggrin.gif
o siaip tai ne problema pastatyt i mokama aikstele (jei kmuk mokamoj aikstelej vietu nera, tai truputi toliau nuo kmuk (priesais iki parduotuve) yra aikstele kur uz 2 litus visa diena galima laikyt), o jei viena vaziuoji tai  jau geriau greitaja kviest arba taksu vaziuot  4u.gif

mane vyras ves, bet as noriu viska is anksto susizinoti biggrin.gif
Aciu uz info.
Atsakyti
Klausykit, kas gimdėt, papasakokit, man neišmanėlei: gimgykloje gimdymo metu ten tikiuosi nestovi studentų būrys gale kojų? Labai nenorėčiau, kad daug pašalinių stebėtų eigą.
Atsakyti
QUOTE(neviena86 @ 2011 05 13, 09:41)
Klausykit, kas gimdėt, papasakokit, man neišmanėlei: gimgykloje gimdymo metu ten tikiuosi nestovi studentų būrys gale kojų? Labai nenorėčiau, kad daug pašalinių stebėtų eigą.

Pasak akušerės, pas juos niekada "būrys nestovi" biggrin.gif O šiaip, atvažiavus į KMUK, duoda užpildyti dokumentus, tai ten ir galima pažymėti, kad nenorite studentų dalyvavimo, arba nurodyti keliems leistumėte tą malonumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2011 05 13, 09:07)
Pasak akušerės, pas juos niekada "būrys nestovi"  biggrin.gif O šiaip, atvažiavus į KMUK, duoda užpildyti dokumentus, tai ten ir galima pažymėti, kad nenorite studentų dalyvavimo, arba nurodyti keliems leistumėte  tą malonumą smile.gif

Ačiū už informaciją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neviena86 @ 2011 05 13, 10:11)
Ačiū už informaciją biggrin.gif

o beje, kaip labai skauda tai visiskai vinodai kas ten stovi - nes kartais visi esantys dvejinasi. Vietoj vienos akuseres matai - dvi.
Atsakyti

Bent jau pas mane gimdykloje lankesi viena studente,bet ji laikesi atokiau nuo personalo ir man visai netrugde.Cp metu ji irgi dalyvavo.
Atsakyti

mano gimdymo metu , buvo pora mergaiciukiu, bet man tai visai vienodai ar ten kas stovi , ar ne . Tiesa jos labai malonios buvo , po viskam dar buvo atejusios klause kaip jauciuosi , zodziu kazkokiu nepatogumu nejauciau.
Atsakyti
Sviezi ispudziai is KMUK. Atvaziavome paryciais i akuserinio priemima, kur is kitos puses pastato toks tunelis. Tai ten dabar is vienos puses uzdarytas ivaziavimas del remonto, todel praso, kuo greiciau masina patraukti (pastatyti kur nors virsuje). Kadangi pagimdziau gana greitai, tai vyras perstate masina i mokama aikstele jau po gimdymo (kazkur po 2-2.5 val) - niekas ratu neuzblokavo. Galbut dienos metu, kai daugiau automobiliu ir judejmo paciame kieme, praso greiciau patraukti, tuo labiau, kad vyksta pastato apsiltinimo darbai, kad netrukdytu satybininkams.
Na, o kiti ispudziai tik patys geriausi! Tai mano 3 gimdymas KMUK ir daug kas tikrai pasikeite. Jei tik yra galimybe, rekomenduoju imti vienviete mokama palata - jauciausi kaip namie, visa seima galejome netrukdomi pasibuti, netrukde svetimi lankytojai. Vakarais vyras atvezdavo ka skanaus padares valgyti, tai su vyresniais vaikais sau ciauskedavome filma ziuredami, jie isbudavo pas mane iki kokiu 9 val. vakaro. Patiko, kad akusere priziurejo ir mama ir leliuka, nieks per daug is personalo nelindo ir netrukde. Jei yra problemu ar klausimu - skambink akuserei, ji pasirupins. Butu nuostabu, jei tokios palatos butu dar ir nemokamos... biggrin.gif
Tik atsibosdavo vyti lauk visokius pardavinetojus (gal kojinyciu, gal liemeneliu... ir pan.).
Atsakyti
as taip pat noriu pasidalinti ispudziais is KMUK.gimdykloje teko praleisti daugiau nei puse paros..tai ten personalas superinis, visos trys akuseres buvo labai malonios, daznai ieidavo paklausti kaip jauciuos, stebejimas ir prieziura didele...o kai norejom atsidekoti neeme o pasake kad toks jos darbas...o kad visi taip savo darba dirbtu

kadangi virkstele mazyliui apsisukus ir dar vandenys pazaliave tai maziukas nakti praleido intesnyvios prieziuros palatoj, tai ten malonios sesutes..padejo pamaitinti, viska paaiskino ir vaikeliui pagerejus apcios maziuka atvezdavo maitinimui i palata...

na o is pogimdyvinio tai tokiu geru emociju nebuvo..savaitgali sesutes uzeidavo labai retai..su klausimais ar prasymais tiesiog skersai ziuredavo....gerai kad buvom privacioj palatoj ir buvau akrtu su vyru tai buvo lengviau.... o pirmadieni jau buvo superine akusere, kuri ir mane pagaliau azpiurejo ir maziuka labai ziurejo ir maloniai konsultavo bendravo, net aprengti isvziuojant siules....

bet reziume pasakysiu kad tikrai nesigailiu pasirinkus KMUK ir is Klaipedos lekusi i kauna..
Atsakyti
Na mes jau irgi namuciuose ir su ispudziais is kliniku wub.gif .
Si karta negaliu pasakyt nei vieno blogo zodzio apie pogimdyvines palatas. Gimdymas praejo sklandziai, lengvai ir greitai, buvau susitarus su gydytoja. Akusere papuole nereali, prabuvo su manim dar valanda po gimdymo, nors jos pamaina jau buvo paibaigus. Nors leliukas stambokas, bet jos deka nei plysau, nei kirpo, zodziu, esu jai begalo dekinga.
Po gimdymo pagulde i trecia auksta, kaip ir norejau, i dviviete palata. Ir viskas ten mums buvo gerai, visos sesutes, akuseres malonios, tos prieziuros darbo diena gal net ir per daug, nes norisi nusnust, o jos vis eina, klausineja, is miegu kartais nei nesusigaudydavau kas cia ko nori biggrin.gif .
Du dalykai truputuka erzino- palatoj baisus karstis. Diena langa istisai laikem atidaryta, o nakti neina per uodus, nes sviesa dazniausiai palatoj dege, tai lango jau nelabai atsidarysi. Na ir remontai. Musu balkone dienom dirbo statybininkai, istisai kazka greze, kale, keikesi... Na, bet jei pries situs dalykus uzsimerkus, tai viskas buvo tikrai labai gerai thumbup.gif .
Atsakyti