Sveikos,
praeitą savaitę dar skaičiau šią temą, o pirmadienį ryte pati išvažiavau į KMUK tikėdamasi, kad viskas praeis sklandžiai. O taip ir buvo
Gimdžiau pas Tomą Biržietį, apie jo profesionalumą ir kitas geras savybes daug prirašyta šioje ir kitose temose, tad nesikartosiu. Mano akimis - tai tobulai išmanantis savo darbą gydytojas. Tiek dvi pasikeitusios akušerės gimdymo metu (vienos vardas Ina, kitos nepamenu), tiek Tomas buvo labai rūpestingi, atidūs ir atsidavę darbui. Kas liečia gydytoją, galit drąsiai jį rinktis, kai jums prireiks.
Mokamą palatą po gimdymo iškart pasiūlė akušerė, bet aš nusprendžiau palaukti ryto, apsižiūrėti ir jei bus poreikis, pranešti. Mane perkėlė į jaukią dvivietę palatą 3 aukšte, kurioje visas 3 paras gulėjau viena, be kaimynės, tad vienvietės net neprireikė. Mano įspūdžiai, kas liečia palatą - jei būčiau buvus ne viena palatoje, būčiau persikėlus į vienvietę. Labiausiai dėl to, kad pirmom dienom tikrai veikia nuovargis, pasimetimas, dažni maitinimai. Gretimoje palatoje "gyveno" labai daug verkiantis mažylis, tai buvo be galo gaila klausyti jo ištisinio verksmo, o pagalvojus, jei būtume vienoje palatoje..
Tad aš rinkčiausi vienvietę palatą labiausiai dėl privatumo, ne dėl atskiro WC, nes man iki jo buvo 5 žingsniai
Dar pliusas, gal vienvietėje galima pasilikti vyrui per naktį, maniškiui, teko dėl to "gražiai pakalbėti" su budinčiu personalu. Pabrėžiu, BE PINIGŲ. Visa kita priežiūra (akušerės, seselės) buvo taip pat l.gera, nuolat teiravosi, ar ko nors nereikia, ragino kviesti bet kuriuo metu, dėl to, pati palatoje išvažiuodama palikau saldžią dovaną akušerei, nes man pačiai to norėjosi už jos priežiūrą
Labiausiai šį komentarą norėčiau skirti įsitikinusioms kad "reikia mokėti" visur ir visiems.