Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(RAIMPAL @ 2011 05 05, 19:26)
Ar verta imt mokama palata? Kokia jusu merginos nuomone?

Nors as mokamoj palatoj negulejus, bet is pasakojimu ir kaip pati pamaciau tas palatas, tai manau verta, ypac jei po CZ, arba nusimato gulejimas antram aukste, nes jau ten vaizdelis tai kaip sovietinej ligoninej doh.gif Jei nepavyks si karta mokamos palatos gaut, tai tikiuosi kazkaip bent i trecia auksta papult blush2.gif .
O siaip tai individualiai, jei labai norisi ramybes, vienatves, ar buti tas dienas su vyru kartu, tai labai gerai tos mokamos palatos, nors man asmeniskai, tai po pirmojo gimdymo visai netrukde palatos kaimyne, tik kad palata nejauki buvo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2011 05 05, 22:01)
Nors as mokamoj palatoj negulejus, bet is pasakojimu ir kaip pati pamaciau tas palatas, tai manau verta, ypac jei po CZ, arba nusimato gulejimas antram aukste, nes jau ten vaizdelis tai kaip sovietinej ligoninej  doh.gif Jei nepavyks si karta mokamos palatos gaut, tai tikiuosi kazkaip bent i trecia auksta papult  blush2.gif .
O siaip tai individualiai, jei labai norisi ramybes, vienatves, ar buti tas dienas su vyru kartu, tai labai gerai tos mokamos palatos, nors man asmeniskai, tai po pirmojo gimdymo visai netrukde palatos kaimyne, tik kad palata nejauki buvo  ax.gif .

tikrai verta imt mokama palata. Ir tualetas, ir dusas vietoj ir viskas, ko reikia normaliam gyvenimui ligoninej. O svarbiausia - ramybe, jei verkia vaikas tai tik tavo, kai taviskis miega ir tu gali ilsetis, o ne taip kaip dvivietej, jei taviskis miega, verkia kaimynes ir atvirksciai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Apsisprendžiau, atėjus laikui, prašyti (ir tikiuosi gauti smile.gif ) mokamą palatą, nes:
- vietoje dušo ir tualeto kambarys;
- kokybiškesnis poilsis ir privatesnė atmosfera: manęs netrikdys kaimynės lankytojai, atitinkamai niekam nekels nepatogumų ir mano vyras;
- tikėtina geresnė pogimdyminė priežiūra (bent jau tokią nuomonę susidariau iš lyginti galinčių moterų pasakojimų).
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2011 05 06, 09:21)
Apsisprendžiau, atėjus laikui, prašyti (ir tikiuosi gauti smile.gif ) mokamą palatą, nes:
- vietoje dušo ir tualeto kambarys;
- kokybiškesnis poilsis ir privatesnė atmosfera: manęs netrikdys kaimynės lankytojai, atitinkamai niekam nekels nepatogumų ir mano vyras;
- tikėtina geresnė pogimdyminė priežiūra (bent jau tokią nuomonę susidariau iš lyginti galinčių moterų pasakojimų).

gimdziau klinikose 2 kartus. viena kart emiau mokama, kita kart - ne. pasidalinsiu ispudziais.

A. - vietoje dušo ir tualeto kambarys;

nemokamose - dabar po remonto iki duso ir tualeto tikrai tik koridoriu reik perreit + max 50 m. extra suremontuoti.

B. kokybiškesnis poilsis ir privatesnė atmosfera: manęs netrikdys kaimynės lankytojai, atitinkamai niekam nekels nepatogumų ir mano vyras;

na del lankyoju nesigyncysiu, jei esate is kito miesto ir vyras bus ilgai - gal ir verta.

o pliusai gyvenenant ne vienai - visuomet smagu pakalbet su likimo drauge, paprasyt pagalbos, jei "extra" ir t.t. taip kad 50/50

C. - tikėtina geresnė pogimdyminė priežiūra (bent jau tokią nuomonę susidariau iš lyginti galinčių moterų pasakojimų).

jei zmogus savo amato fanatas (ta prasme sesele) tai pades bet kokiu atveju. va gydytojai tiktrai i mokamas dazniau uzsuka, bet ar tai butina? Jei yra komplikaciju - uzsuks bet kuriuo atv. jei na.. kam visa tai? doh.gif

man patiko kita fraze is siu diskusiju , jok "bet kokiu atveju KMUK reikia "moketi" "arba "moketi reikalauti" arba "moketi pinigus"" antr atveju as pinigu visai nemokejau - nes jau zinojau kas kaip turi buti ir visuomet prasydavau, visuomet gaudavau, sesuciu... daug visokiu buvo (jos irgi zmones) bet bendrai paemus savo darbo fanaciu buvo daugiau net "atgrubnagiu" ar tiesiog "chamiu/tinginiu" (tokia viena buvo, topinis egzempliorius aktinio budejimo metu) taip kad... kaip pakliusite..
Atsakyti
Aciu merginos uz info 4u.gif
Jau apsisprendziau, jei bus vietu imsiu mokama palata, nes man darys planini CP ir manau ramybes man tikrai reikes smile.gif
Atsakyti
sveikos,
Rasau jums jau su savo ispudziais is kliniku. Pirmadieni pagimdziau suneli. Jau buvau nusiteikusi ,kad visko galiu tiketis is ten dirbanciu, bet viskas buvo priesingai .
Gimdziau susitarusi su gydytoju, bet su akusere nesitariau likau patenkinta abiejais, net mano vyras, kuriam retai kas itinka sake, kad akusere papuole ''ledine''. Viskas buvo aiskinama , kiekvienas zingsnis pasakomas kaip ka daryti , tiesiog saunu, viskas praejo labai gerai.
po gimdymo palatos mokamos neemiau, bet gulejau treciame aukste , viskas buvo saunu gulejau viena , nes siuo metu nera ampludzio. Palatos akusere labai faina papuole, viska isaiskindavo, labai maloni , nors pinigeliu jai isvis nedaviau. Aplamai per tris dienas nepapuole nei viena surugusi ar pikta darbuotoja.
Labai nustebino vienas dalykas, be dovaneliu reklaminiu kuriu dave aibes , paskutine diena palatos akusere atnese ''loreal'' dovanu maiseli su viduje kremu , sampunu ir toniku , bet ne megineliais o tais po 250 ml., tai likau abstulbusi ,n oreciau paklausti kurios neseniai gimde ar irgi toki gavo?
zodziu visos nusiraminkite, klinikose dirba SAUNUS DARBUOTOJAI, kuriems galiu pasakyti tiktai dideli ACIU, ir nors nesiruosiu daugiau gimdyti, bet jei tektu tai tik klinikas pasirinkciau.SEKMES visoms kuriu dar visa tai tik laukia.
Atsakyti
QUOTE(jurgita35 @ 2011 05 06, 18:48)
sveikos,
Rasau jums jau su savo ispudziais is kliniku. Pirmadieni pagimdziau suneli.

Labai smagu, kad grizot su tokiais puikiais ispudziai wub.gif
Kita savaite ir as ten gimdysiu, ir tikiuosi grisiu su tokiom pat gerom nuotaikom wub.gif
Atsakyti

Manau verta, na bent jau mano čia nuomone. Kątik grįžau iš KMUK po gimdymo esu labai patenkinta thumbup.gif .Viskuo -tike gimdykla, tiek gydytojais, maistu, palata ,na viskuo.Nežinau ar čia taip man pasitaikė,visi labai malonūs ir šilti žmonės buvo, pradedant nuo gydytojų, baigiant valytojoms. Nieko geriau negaliu ir įsivaizduot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgita35 @ 2011 05 06, 18:48)
Labai nustebino vienas dalykas, be dovaneliu reklaminiu kuriu dave aibes , paskutine diena palatos akusere atnese ''loreal'' dovanu maiseli su viduje kremu , sampunu ir toniku , bet ne megineliais o tais po 250 ml., tai likau abstulbusi ,n oreciau paklausti kurios neseniai gimde ar irgi toki gavo?
  zodziu visos nusiraminkite, klinikose dirba SAUNUS DARBUOTOJAI, kuriems galiu pasakyti tiktai dideli ACIU, ir nors nesiruosiu daugiau gimdyti, bet jei tektu tai tik klinikas pasirinkciau.SEKMES visoms kuriu dar visa tai tik laukia.

Viskuo pritariu drinks_cheers.gif
Gavo gavo ir Loreal ir dar daigybę dovanėlių 4u.gif
Atsakyti
Kokia smagi naujiena del dovaneliu smile.gif
O kas del mokamos palatos... Tai as po gimdymo gulejau dvivietej, tai galiu pasakyt, jog viska buciau atidavus uz vienviete.. Privalumu ne vienas:
1) vyras gali but kiek nori, o tai lb svarbu. Aisku dvivietej irgi gali but diena, bet pvz man ir nesamgu kai kaimynes vyras, o dar graziau kiti lankytojai buna palatoj, o tu turi maitint leliuka, ar siaip vaikstai belekokios bukles.
2) wc kolidoriuj gal ir ne taip toli, bet kai po gimdymo (ypac CP) vos paeini, tai ir keli metrai sudaro sunkumu... Nekalbu apie dusa..
3) mano sunus baisiai verke, tai vargse mano kaimyne ir jo lelius... Retas atvejis, kad abu leliukai ramus, todel bent sioks toks poilsis jau neimanomas...
4) dar daug daug ivairiu smulkiu priezasciu yra...
P.S. del prieziuros tai abejeoju ar mokamose kitokia.. Mum jos uzteko ir paprastoj palatoj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 08 gegužės 2011 - 12:54
Sveikos,

praeitą savaitę dar skaičiau šią temą, o pirmadienį ryte pati išvažiavau į KMUK tikėdamasi, kad viskas praeis sklandžiai. O taip ir buvo smile.gif
Gimdžiau pas Tomą Biržietį, apie jo profesionalumą ir kitas geras savybes daug prirašyta šioje ir kitose temose, tad nesikartosiu. Mano akimis - tai tobulai išmanantis savo darbą gydytojas. Tiek dvi pasikeitusios akušerės gimdymo metu (vienos vardas Ina, kitos nepamenu), tiek Tomas buvo labai rūpestingi, atidūs ir atsidavę darbui. Kas liečia gydytoją, galit drąsiai jį rinktis, kai jums prireiks.
Mokamą palatą po gimdymo iškart pasiūlė akušerė, bet aš nusprendžiau palaukti ryto, apsižiūrėti ir jei bus poreikis, pranešti. Mane perkėlė į jaukią dvivietę palatą 3 aukšte, kurioje visas 3 paras gulėjau viena, be kaimynės, tad vienvietės net neprireikė. Mano įspūdžiai, kas liečia palatą - jei būčiau buvus ne viena palatoje, būčiau persikėlus į vienvietę. Labiausiai dėl to, kad pirmom dienom tikrai veikia nuovargis, pasimetimas, dažni maitinimai. Gretimoje palatoje "gyveno" labai daug verkiantis mažylis, tai buvo be galo gaila klausyti jo ištisinio verksmo, o pagalvojus, jei būtume vienoje palatoje.. verysad.gif Tad aš rinkčiausi vienvietę palatą labiausiai dėl privatumo, ne dėl atskiro WC, nes man iki jo buvo 5 žingsniai smile.gif Dar pliusas, gal vienvietėje galima pasilikti vyrui per naktį, maniškiui, teko dėl to "gražiai pakalbėti" su budinčiu personalu. Pabrėžiu, BE PINIGŲ. Visa kita priežiūra (akušerės, seselės) buvo taip pat l.gera, nuolat teiravosi, ar ko nors nereikia, ragino kviesti bet kuriuo metu, dėl to, pati palatoje išvažiuodama palikau saldžią dovaną akušerei, nes man pačiai to norėjosi už jos priežiūrą wink.gif

Labiausiai šį komentarą norėčiau skirti įsitikinusioms kad "reikia mokėti" visur ir visiems.
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2011 05 06, 21:31)
Labai smagu, kad grizot su tokiais puikiais ispudziai  wub.gif
Kita savaite ir as ten gimdysiu, ir tikiuosi grisiu su tokiom pat gerom nuotaikom  wub.gif

sekmes, ir tikiu ,kad viskas bus gerai, o grizusi namo ir su mumis pasidalinsi ispudziais
Atsakyti
QUOTE(jurgita35 @ 2011 05 09, 16:17)
sekmes, ir tikiu ,kad viskas bus gerai, o grizusi namo ir su mumis pasidalinsi ispudziais

Aciu uz gerus linkejimus 4u.gif 4u.gif
grizus butinai pasipasakosiu savo istorija wub.gif
Atsakyti