QUOTE(Matrioskina @ 2011 04 27, 14:15)
Gal turit svieziu atsiliepimu apie gydytoja Blauzdziuniene? Specialioje temoje apie ja jau senoka info. Esu is kito miesto, mane uzregistravo jos konsultacijai (vaziuosiu su siuntimu), kadangi nezinojau pas kuria geriau prasytis, nes nei vienos neteko matyt, nei pazint. Todel nebezinau, ko tiketis, nes keliu metu senumo zinutese tai nekokie atsiliepimai apie sia daktare.
Aciu, jei kas parasys.
Aciu, jei kas parasys.
as praeita menesi buvau pas ja su siuntimu, tai ji apciupinejusi mano pilva nusprende kad man jau apie 36 sav, o man papriestaravus , kad to negali buti nes tuo metu buvo tik 31 sav, ji tepasake ,kad arba as kazka sumaisiau arba labai didelis vaikas ir paskyre ehoskopija po savaites ,nes pas ja kabinete aparaturos nera , nors pries mane dvi nestukes vedesi i kita kabineta echoskopuoti ( as jai nedaviau jokiu pinigeliu) tad teko savaite pasinervuoti, del vaikelio issivystimo ( nestumo metu buvo nustatyta skydliaukes liga, todel labai neramu buvo kaip tai paveike vaisiu), o po savaites isaiskejo, kad viskas gerai ir kad ji apsiriko. Va koks ispudis liko .