Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(flecere @ 2011 03 31, 21:54)
O pas kuria gydytoja gimdet?  4u.gif
Gimdyklose atmosfera tai tikrai ten jauki. Idomu, kaip dabar palatos po remonto, nes kai pirmaji maziuka gimdziau, dar tik remontavo.

Tikrai žinokit neatsimenu pavardės blush2.gif
Akušeriniam gulėjau neremontuotoj palatoj, bet mano sūnelis gimė neišnešiotas, todėl dar savaitę gulėjom naujagimių skyriuj, o ten palata buvo super thumbup.gif visiškai nesijautė, kad gulim ligoninėj:buvo TV, šaldytuvas, kelios gražios spintos, lovos ne metalinės kur ligoninėse būna, o simpatiškos medinės, o langas su gražiom spalvingom užuolaidom wub.gif
Atsakyti
Sveikos

Aš irgi susitarus gimdyti klinikose. Terminas 04.10 pagal ug, bet jau pora dieneliu pastoviai maudzia pilvuka, tad jaučiu, kad mažiukas i gimtadieni pakvies anksčiau smile.gif Kliniku akušeriniam lankiausi tik du kartus, bet kaskart išeidavau gerai nusiteikus ir nusiraminus. Ten man pasirode labai jauku, gimdyklu tokiu nesitikejau. Super! O gydytojas, pas kuri gimdysiu, išvis nerealus smile.gif Labai tikiuosi, kad tokie ispudziai isliks ir po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(Gintte @ 2011 04 01, 14:14)
Sveikos

Aš irgi susitarus gimdyti klinikose. Terminas 04.10 pagal ug, bet jau pora dieneliu pastoviai maudzia pilvuka, tad jaučiu, kad mažiukas i gimtadieni pakvies anksčiau  smile.gif Kliniku akušeriniam lankiausi tik du kartus, bet kaskart išeidavau gerai nusiteikus ir nusiraminus. Ten man pasirode labai jauku, gimdyklu tokiu nesitikejau. Super! O gydytojas, pas kuri gimdysiu,  išvis nerealus  smile.gif Labai tikiuosi, kad tokie ispudziai isliks ir po gimdymo.

tad sekmes tau , ir laukiam ispudziu jau po visko, aisku kai jau turesi tam laiko ir noro.
Atsakyti
QUOTE(jurgita35 @ 2011 04 01, 23:35)
tad sekmes tau , ir laukiam  ispudziu jau po visko, aisku kai jau turesi tam laiko ir noro.

Ačiū, būtinai parašysiu, kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 03 25, 16:12)
Man visus tris kartus kmuk nekilo problemos nei su gydytojais, sesutėm ar vėdinimu. Leliukus suguldydavom į loveles, uždengdavom vystyklu, adijaliuku, langus plačiai keliom minutėm atidarom. Taip pačios sesutės liepdavo.

Tikrai taip, pritariu. Aš dariau taip pat, tiek prieš 6 metus, tiek su mažiuku. Jokių problemų neliko.
Atsakyti
Sveikos merginukes 4u.gif
turiu toki prasymuka blush2.gif - kurios neseniai (mazdaug kokio pusmecio laikotarpiu), gimdet KMUK susitarusios su gydytoju, gal galetumet parasyt i AZ, pas koki gydytoja ir kiek mokejot 4u.gif . Arteja gimdymas ir net neisivaizduoju, kokiai mazdaug sumai nusiteikt. Aisku, viskas priklausys turbut ir nuo pacio gimdymo, ir nuo aplinkybiu, bet idomu bent orientacine suma, nes kazkaip pacios gydytojos is anksto neklausi..
Atsakyti
as gimdziau kmuk spalio menesi na, ka galeciau pasakyti gimdyklos ten tikrai jaukios ir puikios, gydytojas ir akuseris jei susitari is anksto taip pat neapvils, taciau pati prieziura mamytes ir naujagimio po gimdymo palatoje tas tris dieneles man nepatiko, ne veltui polikliniku ginekologes klausdamos kur ruosiates gimdyti atkalbineja nuo kliniku sakydamos jog ten labiau su patologijomis reketu vaziuoti o jei viskas gerai kudikelis isnesiotas reiketu rinktis gimdymo namus ar antra ligonine, nes klinikos i tai neisorentuoja ten kaip konvejeris...
Atsakyti
QUOTE(salvete @ 2011 04 07, 17:39)
as gimdziau kmuk spalio menesi na, ka galeciau pasakyti gimdyklos ten tikrai jaukios ir puikios, gydytojas ir akuseris jei susitari is anksto taip pat neapvils, taciau pati prieziura mamytes ir naujagimio po gimdymo palatoje tas tris dieneles man nepatiko, ne veltui polikliniku ginekologes klausdamos kur ruosiates gimdyti atkalbineja nuo kliniku sakydamos jog ten labiau su patologijomis reketu vaziuoti o jei viskas gerai kudikelis isnesiotas reiketu rinktis gimdymo namus ar antra ligonine, nes klinikos i tai neisorentuoja ten kaip konvejeris...

neseniai gimdziau KMUK, susitarus buvau, viskas be jokiu priekaistu ir pretenziju smile.gif.
Del prieziuros po gimdymo tai isvis buvo nepriekaistinga - akuseres ejo daznai su patarimais ir pasiulymais, siule nuskausminanciu, net neprasius atnese - jei reiks panaudot jei ne tai nenaudot. Gulejom po gimdymo 5 paras, per jas kasdien vis kita akusere buvo ir visos puikios - neturiu jokiu priekaistu. Naujagimiu sesutes ir daktares irgi thumbup.gif. Nors i gulejimo laika iejo ir savaitgalis, bet prieziura savaitgali nesuprastejo tikrai - viskas puiku buvo. Kai pries 3 metus gimdziau cia pat - prieziuros tokios nebuvo.
Tiesa, si karta gavom mokama palata, o pries 3 metus gulejau dvivietej, nes mokamos visos buvo uzimtos. Kazkaip darau isvada, kad i mokamas palatas dazniau uzsuka personalas, nezinau, gal ir neteisinga mano isvada, bet man taip atrodo smile.gif
Atsakyti

Balandžio 1 d. man buvo atliktas extra CP KMUK. Tikrai galiu pasidžiaugti, kad ten dirba nuostabūs žmonės, kurie rūpinasi, pataria ir globoja. Ačiū jiems visiems. Po operacijos 6d. gulėjome mokamoje palatoje kur priežiūra nepriekaištinga, kartais net per daug jos smile.gif .
Atsakyti
Visa nestuma lankiausi KMUK ir net neabejojau, kad ten ir gimdysiu. Viskas vyko kuo puikiausiai. Na man pasiseke, kad gimdymas buvo gana lengvas. Be to gimdyklos puikios, jauku vos ne kaip namie, nesijauti, kaip kokioj operacinej. Gulejau mokamoj palatoj kartu su vyru, tai juokavom, kad kaip kokioj sanatorijoj, visi patogumai biggrin.gif
Gimdziau pas doc. Butylkina, visai nesitarus. Na tiesa sakant, buvau susitarus su kita gyd., bet ji mane pavede. Taciau kai mane apziurejo docente, visai del to nepergyvenau. Antra karta irgi noreciau pas ja gimdyti. Puiki gydytoja ir siaip visas personalas. Zodziu kuo geriausi prisiminimai 4u.gif
Atsakyti
As vat pires savaite gimdziau KMUK, tai likau labai labai patenkinta prieziura thumbup.gif Visos skyriaus akuseres nerealios (gulejom 7 dienas), nervarbu ar dvivietej palatoj ar mokamoj, demesio gauna visi po lygiai. Tikrai labai visam personalui dekinga jauciuosi. Na o gyd. doc. Butylkina ir akusere Vilma - lenkiu emai zemai pries jas galva. Tik ju deka pagimdziau naturaliai 4u.gif
Atsakyti
as ir pries pora sav. gimdziau klinikose, viskas thumbup.gif , kitur ir negimdyciau rolleyes.gif . Laikiaus tos nuomones, kad jei kas butu nutike blogo gimdymo metu, buciau gavus geriausia reikiama pagalba sau, ar mazyliui.
Atsakyti