QUOTE(sariukas @ 2011 03 24, 23:17)
As negaliu nutylet apie siuos Gn nes pries dvi dienas juose buvo mano sesei atliktas CP. kadangi jis buvo planuotas ir jo negalejo atlikti kituose GN del seses sveikkatos bukles pasirinkimo kur gims leliukas nebuvo.
Tai va CP praejo gerai cia nusiskundimu nera nei gydytojams nei seselem. Bet kai perkele ja i palata visa prieziura ir pasibaige... Mergyte rekde para laiko nedave misinuko ale laikyk prie papo tegul ciunkia kad atsirastu pieno.. kai CP padarytas anksciau ir dar priespienio ne laso.. po paros nervu.. atejo kaz kokia sesele paspaude ir kaip karvei papus ai tikrai nieko ner tada israse misinio niu zodziu mergyte isalkus uzvalge ir saldziai uzmigo. Kitas dalykas siandien antra para nebuvo jokia gine apziuret kaip kraujavimas ir visa kita.. tik sesei pasisakius seselei kuri keite tvarsti pjuvio kad visai nekraujuoja ta ispute akis kaip taip tada tik atejo gine apziurejo niu joo sako pas jus viskas kaupias viduj tada sako suleisim vaistu kad isauktu mmm
kosmaras...
dar palatos nevedinamos jose +26 laipsniai dusnuma.. sese pati prasidare prasivedint nes nera kuom kvepuot gavo velniu.. kur tai matyta... Apie tai kokia psichologine trauma jau is kart po gimdymo patiria mama del to kad neturi pieno tai patylesiu nes tuose GN guli ir dar viena gera drauge kuriai sekmadieni buvo atliktas CP pati siandien maciau kaip seseles nekorektiskai pasisako mamu atzvilgiu kurioms dar nera pienelio...
As pati jau du vaikelius pagimdziau Mazylio GN esu labai laiminga kad ten visa nestuma priziurejo nuostabus gydytojai ir gimdziau abu kartus tikrai gan sunkiai ir ilgai keites ne viena pamaina gydytoju, ne vienai pamainai nemokejau ne lito ir buvau priziureta super. Kiekviena diena po kelis kart ateodavo apziuret gine kaip kraujavimas kaip pilvelis susitraukineja kaip krutys ir visa kita..
O VA KMUK SAVO VARDA MENKINA TOKIA NEPRIEZIURA IR NESVARBU KAD TEN DABAR DAROMAS REMONTAS KAD SVIESU GRAZU IR t.t.t. (nes ir Mazylio GN gimdyklos naujos, grazios, jaukios.. ir jei tik gimdyciau dar karta rinkciaus tik tuos GN.
Tiesiog mielosios pasidomekit labiau tais GN kuriuose ruosiates gimdyti
ir ramaus jaukaus jums susitikimo su jusu stebukliukais
labai panasi mano istorija,jokios prieziuros,deja galeciau pagirti akusere gaila nezinau nei vardo nei pavardes kuri po cp keite tvarcius apziurinejo,klause gal kas negerai vietoj leidziamu nuskausminamu man ji atnese zvakuciu sako jau ir taip uzpakalis melynas
jai buvo negaila duoti ir dar kaip nenorejo imti,tokia svelni suleisdavo vaistus tai net nejausdavau,na o apie vaiku seseles tai tyliu,taip grubei ant manes pasake kam vaikuj papa duodat jum smagu butu dviracio padanga ciunkuot
sako kuo ta savo bonkute dizenfekavot,nu sakau zinokit as cia negulesiu kol vaikas uzaugs kuo namie zmones dizenfekuoja tuo ir as cia didinfekavau virintu vandeniu,man nesigavo maitint nedave net anspeniu buvo sunku,as prastai jauciausi po visko gulejau para renimaciniam,man jau kaupesi viskas viduj kaskur po men yvede katetery y zaizda nes pradejo puliuoti o se tau dar visoki grubus zodziai,buvo aisku ir geru seseliu vaiku bet apie ta dienine kur kasdien buna baisu ka ir galvoti,man pirmas vaikas pati pradzia o cia tik is vieno is kito sono bjaurus zodziai,as ne kiek pre savo mergaites keliau nakty kol gulejau tenais bet skaudejo sirdy mintys sukosi tik apie namus,va ir isleido namo nepziureja,kad pas mane gimdoj kaupesi puliai,jatus as atsimenu viska su tokia sirdgela
gyvenime ten nenoreciau apsilankyti,isejus ta diena namo net netsisukau
dauguma kaune ir buna visokios nesamones su daktarais,zinau atveju tikrai ne viena