Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 03 20, 15:21)
na kazin ar gydytojai labai apsidziaugtu toki sarsa aptike lotuliukas.gif

Butu kaip tik labai gerai,bent jau gal turetu sazines tada negroboniaut...nes tema paskaicius,tai kartais atrodo,kad tie patys gydytojai turetu patys ir gimdyt uz be proto duodamas sumas...
Atsakyti
Butu gerai toks sarasiukas drinks_cheers.gif
ir dar parasyt, ar "daviau", ar "prase". Nes vieni patys savo nuoziura atsilygina, o kiti daktarai tiesiai sviesiai pasako sumele.
Atsakyti
QUOTE(LaukiamStebuklo... @ 2011 03 20, 16:04)
pritariu nes ieskau info o jos nerandu  schmoll.gif

kazin ar daug kas rasytu cool.gif
jei ieskot info ir nerandat, paprasciausias budas nueit i tema apie dominanti daktara, paskaitinet, kas jau gimde pas ji susitarus ir per az pasiklaust, manau, kad gausit atsakyma, o viesai ne visos raso sumas mirksiukas.gif (as irgi viesai nerasyciau)
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2011 03 20, 17:46)
Butu kaip tik labai gerai,bent jau gal turetu sazines tada negroboniaut...nes tema paskaicius,tai kartais atrodo,kad tie patys gydytojai turetu patys ir gimdyt uz be proto duodamas sumas...

nu kazin ar ta sazine del to prabustu biggrin.gif o prie tu sumu, mes patys ir pripratinom, nors is kitos puses oficialios ju algos tai irgi nelobiai, o zmones gyvybes gelbeja. Vienu zodziu yra cia teigiamu ir neigiamu pusiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(epika @ 2011 03 19, 16:44)
Nesutikau ne vieno bjauraus, ,,reikalaujancio" zmogaus ar pan. Visi buvo zmones kaip zmones.

Jei ne paslaptis - koks gydytojas priėmė gimdymą? Ar tarėtės iš anksto?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Neskaičiau visos temos, tačiau užsukau pasakyti savo nuomonę apie KMUK akušerijos skyrių. Vakar teko tenai lankytis, tai likau maloniai nustebinta gimdymo palatomis rolleyes.gif Kažkaip buvo tekę lankytis Mažylį Kaune tai man KMUK šimtą kartų aplinka malonesnė bei jaukesnė. Nutariau, kad norėsiu čia gimdyti smile.gif Aišku aplinka tai tik maža dalis visko kas svarbu gimdymo metu, tačiau manau niekas paneigti negali, kad jauki aplinka niekam dar nepakenkė biggrin.gif
Atsakyti
Gimdziau susitarusi su V.Abraiciu,tai buvo pirmas gimdymas ir labai sunkus....o apie viska galiu tik gerai atsiliepti viskas super palatos gimdykla tai pat ir visi bendravo tikrai nuostabiai pas si daktara lankiausi visa savo nestuma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2011 03 17, 18:06)
Regina-Ona Vainauskiene,jau ir metuose moteriske turi praktikos doh.gif
ykeliu siek tiek apie ja susipazinimuj,atsiprasau uz klaidas blush2.gif
Papildyta:

Negalejau nutyleti biggrin.gif
As kai vaziavau pirmos gimdyti, sakiau vyrui, jei jau pamatysiu sia asmenybe, apsisuku ir vaziuoju kitur doh.gif Man teko laaabai nedaug iki to su ja pabendrauti studentei bunant. Jauciu baisesnes bobos uz ja nera ten. O likimo ironija, kad antra pagimdzius ji buvo palatos gydytoja biggrin.gif Ai bet man dzin buvo, jauciaus gerai, tai tik namo kuo greiciau norejau. Ai dar taip priejusi pamaige krutis, kaip karvei kokiai, sako kazin kaip tu cia ismaitinsi doh.gif Butu taip po pirmo vaikelio, tikriausiai sustresavu buciau, o dabar irnesakyk.gif
Atsakyti
Sita "teta" irgi buvo mano palatos gydytoja po gimdymo. Bet ir as mazai turejau su ja reikalu, nes apziuret atejo tik israsymo namo ryta. Taip pat pamaige krutine ir neleido namo dar , nes krutine buvo baisiai sutinus, i joki liemenuka netilpo.. Sako: "ka tu namie darysi su tokiais papais". Paskyre masazus, nusitraukinet piena liepe ir per para susitvarke ta krutine. Man ji tokia sovietinio kirpimo daktare pasirode, tikrai nenoreciau prie tokios gimdyt schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2011 03 24, 11:51)
Negalejau nutyleti biggrin.gif
As kai vaziavau pirmos gimdyti, sakiau vyrui, jei jau pamatysiu sia asmenybe, apsisuku ir vaziuoju kitur  doh.gif  Man teko laaabai nedaug iki to su ja pabendrauti studentei bunant. Jauciu baisesnes bobos uz ja nera ten. O likimo ironija, kad antra pagimdzius ji buvo palatos gydytoja biggrin.gif Ai bet man dzin buvo, jauciaus gerai, tai tik namo kuo greiciau norejau. Ai dar taip priejusi pamaige krutis, kaip karvei kokiai, sako kazin kaip tu cia ismaitinsi  doh.gif  Butu taip po pirmo vaikelio, tikriausiai sustresavu buciau, o dabar  irnesakyk.gif

As ir taip galvojau,ji tokia grubi,man kaip gimdos kaklely atidarinejo uzsikorus net ant laiptuku,as net suspiegiau,sako jau cia vyras tegu grazta atsiveza biggrin.gif jau as norejau jai sakyt jum geriau dyrbt pre karviu versevimosi tai tos jau tyles biggrin.gif bijodavau ryto sulaugt,isgirstu jos balsa ir toks jausmas budavo bjaurus,as maniau tik man vienai pas ja teko papult,oj as uzjauciu kas pas ja jau papuls kaip gydytojos prieziurai,bet kokius ji anigdotus skaldo doh.gif
Atsakyti
As negaliu nutylet apie siuos Gn nes pries dvi dienas juose buvo mano sesei atliktas CP. kadangi jis buvo planuotas ir jo negalejo atlikti kituose GN del seses sveikkatos bukles pasirinkimo kur gims leliukas nebuvo.
Tai va CP praejo gerai cia nusiskundimu nera nei gydytojams nei seselem. Bet kai perkele ja i palata visa prieziura ir pasibaige... Mergyte rekde para laiko nedave misinuko ale laikyk prie papo tegul ciunkia kad atsirastu pieno.. kai CP padarytas anksciau ir dar priespienio ne laso.. po paros nervu.. atejo kaz kokia sesele paspaude ir kaip karvei papus ai tikrai nieko ner tada israse misinio niu zodziu mergyte isalkus uzvalge ir saldziai uzmigo. Kitas dalykas siandien antra para nebuvo jokia gine apziuret kaip kraujavimas ir visa kita.. tik sesei pasisakius seselei kuri keite tvarsti pjuvio kad visai nekraujuoja ta ispute akis kaip taip tada tik atejo gine apziurejo niu joo sako pas jus viskas kaupias viduj tada sako suleisim vaistu kad isauktu mmm doh.gif kosmaras...
dar palatos nevedinamos jose +26 laipsniai dusnuma.. sese pati prasidare prasivedint nes nera kuom kvepuot gavo velniu.. kur tai matyta... Apie tai kokia psichologine trauma jau is kart po gimdymo patiria mama del to kad neturi pieno tai patylesiu nes tuose GN guli ir dar viena gera drauge kuriai sekmadieni buvo atliktas CP pati siandien maciau kaip seseles nekorektiskai pasisako mamu atzvilgiu kurioms dar nera pienelio... doh.gif

As pati jau du vaikelius pagimdziau Mazylio GN esu labai laiminga kad ten visa nestuma priziurejo nuostabus gydytojai ir gimdziau abu kartus tikrai gan sunkiai ir ilgai keites ne viena pamaina gydytoju, ne vienai pamainai nemokejau ne lito ir buvau priziureta super. Kiekviena diena po kelis kart ateodavo apziuret gine kaip kraujavimas kaip pilvelis susitraukineja kaip krutys ir visa kita..

O VA KMUK SAVO VARDA MENKINA TOKIA NEPRIEZIURA IR NESVARBU KAD TEN DABAR DAROMAS REMONTAS KAD SVIESU GRAZU IR t.t.t. (nes ir Mazylio GN gimdyklos naujos, grazios, jaukios.. ir jei tik gimdyciau dar karta rinkciaus tik tuos GN.

Tiesiog mielosios pasidomekit labiau tais GN kuriuose ruosiates gimdyti smile.gif ir ramaus jaukaus jums susitikimo su jusu stebukliukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sariukas @ 2011 03 24, 23:17)
As negaliu nutylet apie siuos Gn nes pries dvi dienas juose buvo mano sesei atliktas CP. kadangi jis buvo planuotas ir jo negalejo atlikti kituose GN del seses sveikkatos bukles pasirinkimo kur gims leliukas nebuvo.
Tai va CP praejo gerai cia nusiskundimu nera nei gydytojams nei seselem. Bet kai perkele ja i palata visa prieziura ir pasibaige... Mergyte rekde para laiko nedave misinuko ale laikyk prie papo tegul ciunkia kad atsirastu pieno.. kai CP padarytas anksciau ir dar priespienio ne laso.. po paros nervu.. atejo kaz kokia sesele paspaude ir kaip karvei papus ai tikrai nieko ner tada israse misinio niu zodziu mergyte isalkus uzvalge ir saldziai uzmigo. Kitas dalykas siandien antra para nebuvo jokia gine apziuret kaip kraujavimas ir visa kita.. tik sesei pasisakius seselei kuri keite tvarsti pjuvio kad visai nekraujuoja ta ispute akis kaip taip tada tik atejo gine apziurejo niu joo sako pas jus viskas kaupias viduj tada sako suleisim vaistu kad isauktu mmm doh.gif  kosmaras...
dar palatos nevedinamos jose +26 laipsniai dusnuma.. sese pati prasidare prasivedint nes nera kuom kvepuot gavo velniu.. kur tai matyta... Apie tai kokia psichologine trauma jau is kart po gimdymo patiria mama del to kad neturi pieno tai patylesiu nes tuose GN guli ir dar viena gera drauge kuriai sekmadieni buvo atliktas CP pati siandien maciau kaip seseles nekorektiskai pasisako mamu atzvilgiu kurioms dar nera pienelio... doh.gif
As pati jau du vaikelius pagimdziau Mazylio GN esu labai laiminga kad ten visa nestuma priziurejo nuostabus gydytojai ir gimdziau abu kartus tikrai gan sunkiai ir ilgai keites ne viena pamaina gydytoju, ne vienai pamainai nemokejau ne lito ir buvau priziureta super. Kiekviena diena po kelis kart ateodavo apziuret gine kaip kraujavimas kaip pilvelis susitraukineja kaip krutys ir visa kita..

O VA KMUK SAVO VARDA MENKINA TOKIA NEPRIEZIURA IR NESVARBU KAD TEN DABAR DAROMAS REMONTAS KAD SVIESU GRAZU IR t.t.t. (nes ir Mazylio GN gimdyklos naujos, grazios, jaukios.. ir jei tik gimdyciau dar karta rinkciaus tik tuos GN.
Tiesiog mielosios pasidomekit labiau tais GN kuriuose ruosiates gimdyti smile.gif ir ramaus jaukaus jums susitikimo su jusu stebukliukais 4u.gif

labai panasi mano istorija,jokios prieziuros,deja galeciau pagirti akusere gaila nezinau nei vardo nei pavardes kuri po cp keite tvarcius apziurinejo,klause gal kas negerai vietoj leidziamu nuskausminamu man ji atnese zvakuciu sako jau ir taip uzpakalis melynas blush2.gif jai buvo negaila duoti ir dar kaip nenorejo imti,tokia svelni suleisdavo vaistus tai net nejausdavau,na o apie vaiku seseles tai tyliu,taip grubei ant manes pasake kam vaikuj papa duodat jum smagu butu dviracio padanga ciunkuot blush2.gif sako kuo ta savo bonkute dizenfekavot,nu sakau zinokit as cia negulesiu kol vaikas uzaugs kuo namie zmones dizenfekuoja tuo ir as cia didinfekavau virintu vandeniu,man nesigavo maitint nedave net anspeniu buvo sunku,as prastai jauciausi po visko gulejau para renimaciniam,man jau kaupesi viskas viduj kaskur po men yvede katetery y zaizda nes pradejo puliuoti o se tau dar visoki grubus zodziai,buvo aisku ir geru seseliu vaiku bet apie ta dienine kur kasdien buna baisu ka ir galvoti,man pirmas vaikas pati pradzia o cia tik is vieno is kito sono bjaurus zodziai,as ne kiek pre savo mergaites keliau nakty kol gulejau tenais bet skaudejo sirdy mintys sukosi tik apie namus,va ir isleido namo nepziureja,kad pas mane gimdoj kaupesi puliai,jatus as atsimenu viska su tokia sirdgela blush2.gif gyvenime ten nenoreciau apsilankyti,isejus ta diena namo net netsisukau ax.gif dauguma kaune ir buna visokios nesamones su daktarais,zinau atveju tikrai ne viena
Atsakyti