Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(dorade @ 2011 03 17, 13:10)
paviesink gydytoja reketuotoja  4u.gif, ner ko slept tokiu.

nemanau, kad reiketu moketi, jei nesitarei, kad butent ji atvyktu ir priimtu gimdyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2011 03 02, 11:47)
man,nustojo viskas kraujuot po savaites.Iskart po gimdymo sekancia diena ,ejau i sildymus tarpvietes,buvau prakirpta..Kazkaip ,kiek esu girdejus,tai pirma karta skaitau,kad tai uztrunka 4-6 savaites...Idomiai  g.gif
O pas gyd ,ejau po menesiuko apziurai...

tai tau pasiseke, nes as kraujavau (na iskaitant visa laikotarpi kol gimda issivale) kokias 4-5 sav doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dorade @ 2011 03 17, 14:10)
paviesink gydytoja reketuotoja  4u.gif, ner ko slept tokiu.

Regina-Ona Vainauskiene,jau ir metuose moteriske turi praktikos doh.gif
ykeliu siek tiek apie ja susipazinimuj,atsiprasau uz klaidas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(DOLRIN @ 2010 10 05, 15:22)
Esu pati Marijampoliete,bet taip susikloste,kad atsiduriau kauno klinikose,nenorejo paguldyti nors buvau su siuntimu,uzdelstu nestumu,pasake nera vietu cia ta pati daktare,pasiulem pinigu atsirado ir vieta  tai buvo 2008 09.26 kekviena diena apziura ir jokio nebuvo atsidarymo,pajuokaudama sako tegul vyras atsiveza grasta ir pragresim  jau as emiau nerimauti kas cia vyksta kekviena diena vis laukia kol kaska ja pasiulysiu ko as nedariau,kol galiausiai mane jau nervai imt pradejo,2008 10.02 nakty uzjo man skausmai,ryte apziurejo nu sako dar tu cia ilgai dainuosi  o as jau ir klupauju ir meldziuosi,jai y kisene pinigu ir nusivede apziurai pradare pati per pirsta ir skatinamieji atsiorado,matot uz juos as sumokejau tik tada gavau  gimdyklos uzimtos as atsiklaupus laukiau kol yleis,pagaliau vietoja,vis vaiksto apziurineja as jau is skausmo bliaunu netsilaikau,o ji atejo ir sako as tau sakiau ane,kad gimdyme nedalyvausiu,as pasimetus nieko nesuprantu,kaip tai sakau bet tada buvo man netas galvoja,skausmai dideda ir dazneja man tik 2 cm atsidarymas  prasau epidiuros sako daktare daug darbo enestoziologas turi,sakau sumokesiu saukit ta dieda  pradejo silpnet vaiko tonusai atejo ir epidiura daryt,nebuvo jau laiko greit ruose aperacine ir veze daryt CP,as pilna emociju verkiu nes pagaliau isvydau savo mazyte mergyte2008 10.02 18.19 min pasigirdo jos verksmas o daktare man sako bent aciu pasakyk,kad tavo skausmus palengvinom  nusukau galva visai y kita puse,isveze mane y renimaciny nes nukraujavau truputy,ryte atveza jau y skyriu atnesa ir mergaite ir atsivelka ta daktare sako pone jus dar man skolinga,stovejo vyras salia o as nusidaviau,kad nesuprantu ko ji nori,ir taip kelis rytus ji lindo tada pas mane kaip as viena buvau  as jos balsa isgirdus jau kolidoriuja apsimesdavau,kad miegu  blush2.gif  salia manes gulejo moteris pasigimdzius trynukus taspats su ja buvo lindo y akis nerase vis biletenio kury y sodra turejo pristatinet kas savaite nes vaikai gime neisnesioti todel kaskaip ta biuleteny pratesinejo,pries vaziuojant namo ta daktare vel pas mane naglai reketavo,dar as jai,ir ji atstojo nuo manes,tikrai grubi jau metuose patirties nemazai turi  nei vienai nelinkeciau pas tokia papult,jokios prieziuros jokio atsakingumo,ir naglai dar praso uz savo darbus pinigu,dar geriausia viena diena sako jau kas cia pas tave per sudejimas,kad niekas nesidaro sako matyt gulejai visa nestuma  taip nebuvo nes dyrbau sunku darba pamaininy ir dar jauciausi  iki paskutines min thumbup.gif  as lakiojau visur,dar beto kaip gulejau jau gimdykloja nuleido vandenis buvo pazaleve o pries tai sake skaidrus kaip asara,sakau tai pamelavot o ji man atkirto cia nuo skatinamuju taip pasidare,jau neislaikiau ir drebiau  doh.gif  negalvokit,kad as ne is didmiescio  nesu kvaila,tai tokia istorija.Nei vienai nelinkeciau papult pas REGINA-ONA VAINAUSKIENE

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLRIN: 17 kovo 2011 - 18:06
QUOTE(DOLRIN @ 2011 03 17, 18:06)
Regina-Ona Vainauskiene,jau ir metuose moteriske turi praktikos doh.gif
ykeliu siek tiek apie ja susipazinimuj,atsiprasau uz klaidas blush2.gif
Papildyta:

blink.gif blink.gif
teisingai sako, kad i KMUK nesitarus geriau nevaziuot, nes gali ant tokios pataikyt doh.gif kai susitari tai ramu tada, kad tokia nepapuls tau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2011 03 17, 20:23)
blink.gif  blink.gif
teisingai sako, kad i KMUK nesitarus geriau nevaziuot, nes gali ant tokios pataikyt  doh.gif kai susitari tai ramu tada, kad tokia nepapuls tau  blush2.gif

na visu smulkenu taip nesurasiau,bet apie tai papasakojus draugem pakraupo,sako nu tu man ir pasitaikyk doh.gif buvau su ekstra atveju isvesta y KAUNO KLINIKAS ir kol negavo daktare mineta y stalciu pinigeliu visai net y mano puse nenorejo ziureti doh.gif zinot pirmas kartas tuo metu dar ir interneto neturejau nei taip patarimu negavau,tik jau vyro mama gyre Kauno daktarus todel taip nepagalvojau,kad gali taip nutikti,niekada daugiau nesitarus turbut nevaziuociau,po to dar ilgai daktares balsas isliko galvoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLRIN: 17 kovo 2011 - 19:58
QUOTE(klakšt @ 2011 03 17, 19:23)

blink.gif  blink.gif
teisingai sako, kad i KMUK nesitarus geriau nevaziuot, nes gali ant tokios pataikyt  doh.gif kai susitari tai ramu tada, kad tokia nepapuls tau  blush2.gif

Gal ne i tema pasisakysiu: tai tada geriau NIEKUR nevaziuot nesitarus, nes visur galima ant tokiu papult blink.gif beje, o kur garantijos, kad susitarus tas daktaras, su kuriuo tareisi, tikrai bus ta diena prie taves?... gal jis sirgs, gal bus isvykes atostogaut ar i konferencija uzsienyje?... cia tik siaip pamastymai, niekam asmeniskai netaikau rolleyes.gif sorry uz offtopic'a blush2.gif

Dolrin, bet kokiu atveju: uzuojauta del tokios patirties ir tik pasidziaugt uz Jus belieka, kad viskas baigesi gerai thumbup.gif neturetu tokios "daktares" dirbt ligoninese, ir ypac tokiam skyriuj, bet... cia Lietuva... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2011 03 17, 22:01)
Gal ne i tema pasisakysiu: tai tada geriau NIEKUR nevaziuot nesitarus, nes visur galima ant tokiu papult  blink.gif beje, o kur garantijos, kad susitarus tas daktaras, su kuriuo tareisi, tikrai bus ta diena prie taves?... gal jis sirgs, gal bus isvykes atostogaut ar i konferencija uzsienyje?... cia tik siaip pamastymai, niekam asmeniskai netaikau  rolleyes.gif sorry uz offtopic'a  blush2.gif

Dolrin, bet kokiu atveju: uzuojauta del tokios patirties ir tik pasidziaugt uz Jus belieka, kad viskas baigesi gerai  thumbup.gif neturetu tokios "daktares" dirbt ligoninese, ir ypac tokiam skyriuj, bet... cia Lietuva... verysad.gif

Aciu 4u.gif zinoma toki zmones yra nagli patirtis daro savo,zino kaip apsukti galvas kitiems pacientams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2011 03 17, 20:01)
Gal ne i tema pasisakysiu: tai tada geriau NIEKUR nevaziuot nesitarus, nes visur galima ant tokiu papult  blink.gif beje, o kur garantijos, kad susitarus tas daktaras, su kuriuo tareisi, tikrai bus ta diena prie taves?... gal jis sirgs, gal bus isvykes atostogaut ar i konferencija uzsienyje?... cia tik siaip pamastymai, niekam asmeniskai netaikau  rolleyes.gif sorry uz offtopic'a  blush2.gif

na KMUK daktarai labai islepinti, todel manau, kad kitose ligoninese maziau tokiu atveju pasitaiko, apie KMUK tenka daznai tokius atsiliepimus girdet. Aisku, yra geru gydytoju, kurie ir be pinigu pasirupina. Vienu zodziu KMUK ant tokios uzsiraut yra didesne tikimybe nei kitur unsure.gif
O ka daryti jei gydytojas negales atvazuoti reikia aptarti su juo is anksto. Kai tariausi, tai man pasiule, kad jei bus tokia situacija, kad daktaras negales atvykti, jis parekmenduos man kita gydytoja is tu, kurie bus tuo metu ligoninej ir jam paskambins ir paprasys pagloboti. Aisku tokiu atveju mokeciau maziau nei buvau numacius savo gydytojui blush2.gif
Atsakyti
Abu kartus gimdziau KMUK nesitarus...turbut man pasiseke, nes viskas buvo gerai, malonus aptarnavimas...atsidekojom 50 lt, tam kas prieme gimdyma ir viskas smile.gif
Atsakyti
Mamytės, o kiek dabar klinikose tariantis pinigėlių reiktų turėt?
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2011 03 18, 17:26)
Mamytės, o kiek dabar klinikose tariantis pinigėlių reiktų turėt?

Mane irgi sitas domina blush2.gif .
Prie 5 metus gimdziau susitarus, tai gydytojai 400 Lt, akuserei 100 Lt atsiejo, ir slaugutei dar 20 Lt ant saldainiu nuo saves idavem. Jauciu dabar tokiu sumu jau seniai niekas neprisimena biggrin.gif . Beje, kaip ten dabar ta nauja tvarka, kai susitarus su gydytoju reikia i ligoniu kasa moket? Ar galima sita "valstybes reketa" kazkaip apeit? Ar visgi reikia moket is kasai, ir dar gydytojui su kuriuo tariesi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2011 03 18, 20:03)
Mane irgi sitas domina  blush2.gif .
Prie 5 metus gimdziau susitarus, tai gydytojai 400 Lt, akuserei 100 Lt atsiejo, ir slaugutei dar 20 Lt ant saldainiu nuo saves idavem. Jauciu dabar tokiu sumu jau seniai niekas neprisimena  biggrin.gif . Beje, kaip ten dabar ta nauja tvarka, kai susitarus su gydytoju reikia i ligoniu kasa moket? Ar galima sita "valstybes reketa" kazkaip apeit? Ar visgi reikia moket is kasai, ir dar gydytojui su kuriuo tariesi?  ax.gif

nepainiokite sąvokų 4u.gif

valstybe cia niekuo dėta - atvirksciai vien tik uz tai, kad Jūs "malonėjate" apsilankyti ir gimtyti kurioje nors gydymo įstaigoje - gyd. įst. iš ligonių kasų gauna atitinkamus pinigelius wink.gif taigi kaip ir apmokama yra už Jums suteiktas paslaugas.

Ligoninė O NE VALSTYBĖ pasilieka sau teisę paimti papildomų pinigėlių už PAPILDOMAS paslaugas - pagerinta palatą, šampaną į lovą, gydytojo išskirtinę konsultaciją ir etc.
Atsakyti