Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(LaVil @ 2011 03 03, 13:00)
pas mane panasi situacija, bet dabar net dziaugiuosi ,kad gimdziau KMUK wink.gif
paskaitinek temute - visus atsakymus tikrai rasi wink.gif
kainos jau pasikeite nuo sausio: 120 ir 70 atrodo....reiktu ,kad parasytu jau siais metais gimdziusios smile.gif tik ta mokama reikia iskarto gimdyt atvaziavus prasyti...ir tai gali nepavykti gauti wink.gif

a, tai pabrango, praeitu metu liepa pigiau truputi buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 03 02, 17:49)
Kas neseniai gimdėt KMUK ar gavot šį nemokamąKŪDIKIO DIENORAŠTĮ"
Rašoma, kad jį dalina gimdymo vietose nemokamai  g.gif Tai įdomu ar gavot ar ne?  g.gif

sveikutes 4u.gif taip kudikio dienorasti dovanoja.tik vakar gryzom namo,viena dovanele duoda gimdykloj ,kita palatoj. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu tokio tai nepamenu kad buciau gavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2011 03 06, 09:33)
Nu tokio tai nepamenu kad buciau gavus g.gif

tokia melina knigute,turejo buti dezuteje kur palatoj padovanojo,na nebemt ju turinys pasikeite. g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes:)

Gal galit atsakyti pro kur reikia eiti gimdyti atvaziavus i KMU? Pro pagrindini iejima i akuserijos ar ginekologijos skyriu, ar pro kur kitur?

Ir dar klausimelis... ar gimdymui aprengia ligonines drabuziais ar reikia tureti savo? Kaip su rubais mamai po gimdymo?

Kaip suprantu vaikelis tai rengiamas is kart savais rubeliais turi but...
Atsakyti
QUOTE(belliana @ 2011 03 06, 23:30)

Gal galit atsakyti pro kur reikia eiti gimdyti atvaziavus i KMU? Pro pagrindini iejima i akuserijos ar ginekologijos skyriu, ar pro kur kitur?

Ir dar klausimelis... ar gimdymui aprengia ligonines drabuziais ar reikia tureti savo? Kaip su rubais mamai po gimdymo?

Trumpai parasysiu kaip man teko gultis i KMU.Gavau siutima is savo gyditojos kadagi buvau pernesiojus 5 dienas.Nuvykus i KMU reikia eiti pro priemaji akuseriniam kur gritukes atveza.kai ten nuejau man pasake kad nera vietu,sakau as su siuntimu,kur man dabar po ligonines su tase lakstyti,tai nusiunte apziurai,palakscius per kabinetus 3 valandas,labai nenoredami bet pagulde,Drabuzius savo veziausi treninga halata tapkes ir t.t.gimdykloj tau duos persirenkti ju naktiniais ir halata.kita diena pradejo skatinti gimdyma kadangi vandenu buvo per mazai.Vaikeliui rubeliu taipat reikia savo tureti,bet jai nesivesi tai duos tik butinai vilnones kojinytes ir kepuryte su pampersu turek.Seip jai jauciates gerai nepatariu ultis kol neprasidejo gimdymas,jie neskuba skatinti gimdimo teks guleti kol paciai prasides veikla.seip likau patenkinta gimdyme papuole puiki akusere,o po gimdimo personalas iri buvo rurestingas thumbup.gif .Sekmes laukiant maylio mirksiukas.gif P.S.gimdziau nesitarus ir niekam nemokejau.
Atsakyti
mamytes,sakykit,o kiek klinikose kainuoja nuskausminamieji?Sake kai buvau,bet isgaravo ax.gif Sake,kai mato,jog butina,nieko nemoki,patys leidzia juos,bet kai pats bijai ir nori is karto ju,tada sumoki ar atperki...vat ir idomu,kokia kaina neatperkant ? ax.gif Maniau be ju meginsiu,bet visada buna,kad apsigalvoji g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 07 kovo 2011 - 12:28
KMUK teko gimdyt anksciau laiko rugsejo menesi praeitais metais. Tik atvykus nustate sunkia preeklampsija ir sekancia diena dare CP. Gal tik man cia taip nuskilo ar del bukles manosios, bet negaliu nieko blogo pasakyt apie ten dirbancius zmones: gavau labai gera prieziura tiek is gydytoju skyriuje ir intensyvioj terapijoj, tiek is aptarnaujancio personalo. Aisku, buvo pavieniu seseliu, kurios nepatiko, bet cia ne esme. Mano ziogeli irgi labai rupestinagi priziurejo tiek intensyviam, tiek vaiku ligu skyriuj. Didelis dekui ten dirbusiems, kad abu esam dabar sveiki ir gyvi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2010 10 01, 12:15)
nu ziauru koki daktarai seis laikais,man kaip atnese halata tai su tokiu tik lovoja gulet biggrin.gif o geriausia y ryta uzsimaniau y toleta po CP as vos is lovos issikapanojau ainu kaliudorium net persikreipus su naktineis sako daktare ka jus cia,sako nebijot vyra sutikt,tik jau galvoju 5 ryto akuseriniam tik vyrai ir laukia moteru biggrin.gif cia buvo kauno klinikose ax.gif reik but paciai naglai,kad taip nesielgtu,kaip buvau gimdykloja as jau neistveriau skausmo rekiu gelbekit as myrstu atejo akusere sako ko cia blaiuni o man skaismai sakau noriu ir rekiu nepatinka iseik blush2.gif

o ko jus tikites mano patirtis tokia jai tu elgies normaliai tai ir jie aplink mane sokinejo tiek kiek reikejo ir jai jus norit perdeto rupinimosi tai gimdykit ten kkur moket reikia o nesiskuskit tom paslaugom kurias gali suteikti klinikos nes tikrai nesamones kalbat pacios pagalvokit jie gi negali visada buti mums issisiepe ir sakytigal jums ko reikia ir pan.... taip nebuna ir beja kai gimdyt rosiesi tai reikia pasiskaitynet ko ten reikia o ne vaziuot plikai basai as asmeniskai jai kur vaziuodavau tai tik su tais daiktais kuriu man prireiks blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigrid @ 2011 03 10, 23:39)
KMUK teko gimdyt anksciau laiko rugsejo menesi praeitais metais. Tik atvykus nustate sunkia preeklampsija ir sekancia diena dare CP. Gal tik man cia taip nuskilo ar del bukles manosios, bet negaliu nieko blogo pasakyt apie ten dirbancius zmones: gavau labai gera prieziura tiek is gydytoju skyriuje ir intensyvioj terapijoj, tiek is aptarnaujancio personalo. Aisku, buvo pavieniu seseliu, kurios nepatiko, bet cia ne esme. Mano ziogeli irgi labai rupestinagi priziurejo tiek intensyviam, tiek vaiku ligu skyriuj. Didelis dekui ten dirbusiems, kad abu esam dabar sveiki ir gyvi  4u.gif

pritariu tau
Atsakyti
QUOTE(belliana @ 2011 03 07, 00:30)

sveika, i tavo klausima kaip ir atsake smile.gif pries metus as taip pat gimdziau KMUK , tai reikejo ateiti pro ten kur greitukes sustoja (akuserinio pastato sone), ir ten kai priima is karto duoda naktinius, chalata, tapkes, jei neturi smile.gif gimdymui geriau rengtis ju duodamus naktinukus, (nes jie platus, su gilia iskirpte ties krutine, kad butu galima iskart vaikuti ant krutines deti ir tt), o savo panaudosit jau po to.as su ligonines naktinukais prabuvau visas tris dienas, nes smarkiai kraujavau, o juos keicia tiek kartu kiek paprasai. nors siaip as vis tiek viska veziausi ir savo,juk buna visokiu situaciju..
o del vaikucio rubu, tai manes bent jau klause, ar is karto mano rengti ar ligonines rubelius, galit pati pasirinkti..bet jei ligonines rubelius desit, tai tikrai reiks kepurytes ir koijnyciu.. sekmes 4u.gif

o del prieziuros klinikose, neturiu jokiu priekaistu, na gal man tiesiog pasiseke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwikii @ 2011 03 16, 12:23)
o ko jus tikites mano patirtis tokia jai tu elgies normaliai tai ir jie aplink mane sokinejo tiek kiek reikejo ir jai jus norit perdeto rupinimosi tai gimdykit ten kkur moket reikia o nesiskuskit tom paslaugom kurias gali suteikti klinikos nes tikrai nesamones kalbat pacios pagalvokit jie gi negali visada buti mums issisiepe ir sakytigal jums ko reikia ir pan.... taip nebuna ir beja kai gimdyt rosiesi tai reikia pasiskaitynet ko ten reikia o ne vaziuot plikai basai as asmeniskai jai kur vaziuodavau tai tik su tais daiktais kuriu man prireiks  blink.gif
Papildyta:
pritariu tau

Viska as turejau bet gimdykloja su savo naktineis ir renimaciniam neleidzia buti o jum gal leido g.gif todel ir pasakiau,kad su tokeis naktineis tik lovoja guleti,zinot paskaitykit istorija mano ant ko as uzsiroviau,jai daktare atejus po gimdymo sekancia diena is manes reketuoja,kad as jai skolinga,kad preme gimdyma tai nusisauk paemus koks yra zmogus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2011 03 16, 15:14)
Viska as turejau bet gimdykloja su savo naktineis ir renimaciniam neleidzia buti o jum gal leido g.gif  todel ir pasakiau,kad su tokeis naktineis tik lovoja guleti,zinot paskaitykit istorija mano ant ko as uzsiroviau,jai daktare atejus po gimdymo sekancia diena is manes reketuoja,kad as jai skolinga,kad preme gimdyma tai nusisauk paemus koks yra zmogus doh.gif

paviesink gydytoja reketuotoja 4u.gif, ner ko slept tokiu.
Atsakyti