Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

O kada po gimdymo būna pirma ginekologinė apžiūra?
Atsakyti

QUOTE(ether @ 2011 03 01, 23:08)

Tai turbūt po 4-6 savaičių po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2011 03 01, 23:08)

2 men. po gimdymo reikia pasirodyti ginekologui. Cia kai naturalus gimdymas, ne CP. Bent jau gimdyklos vadovas man abu kartus taip sake, kad po 2 men.
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2011 03 02, 00:08)

Po 4-6 savaičių, kai nustoja kraujuot gimda. Man po CP reikėjo pasirodyt po poros mėnesių, bet ir tada žiūrėjo tik echoskopu, ant kėdės nesodino mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2011 03 02, 09:36)
Po 4-6 savaičių, kai nustoja kraujuot gimda. Man po CP reikėjo pasirodyt po poros mėnesių, bet ir tada žiūrėjo tik echoskopu, ant kėdės nesodino  mirksiukas.gif  4u.gif

man,nustojo viskas kraujuot po savaites.Iskart po gimdymo sekancia diena ,ejau i sildymus tarpvietes,buvau prakirpta..Kazkaip ,kiek esu girdejus,tai pirma karta skaitau,kad tai uztrunka 4-6 savaites...Idomiai g.gif
O pas gyd ,ejau po menesiuko apziurai...
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2011 03 02, 11:47)
man,nustojo viskas kraujuot po savaites.Iskart po gimdymo sekancia diena ,ejau i sildymus tarpvietes,buvau prakirpta..Kazkaip ,kiek esu girdejus,tai pirma karta skaitau,kad tai uztrunka 4-6 savaites...Idomiai  g.gif
O pas gyd ,ejau po menesiuko apziurai...

Tau pasisekė mirksiukas.gif Visom matyt, skirtingai būna, kam po savaitės, kam po dviejų ar trijų nustoja ax.gif Man po CP visas penkias dienas antibiotikus leido, gal ir jie prailgino tą laiką, o šiaip tikrai nemeluoju - tepliojo iki kokio pusantro mėnesio tai tikrai smile.gif Neteigiu, kad visom taip būna mirksiukas.gif

O šiaip tai net išrašymo lape buvo parašyta: pasirodyti gyd. ginekologo konsultacijai po 6-8 savaičių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuta: 02 kovo 2011 - 12:31
QUOTE(ether @ 2011 03 02, 00:08)

Pirma karta po gimdymo mane paziurejo ginekologiskai lygiai po 6 savaiciu
Atsakyti
Kas neseniai gimdėt KMUK ar gavot šį nemokamąKŪDIKIO DIENORAŠTĮ"
Rašoma, kad jį dalina gimdymo vietose nemokamai g.gif Tai įdomu ar gavot ar ne? g.gif
Atsakyti
mane apziurejo po 2 men.,ilgai kraujavau,po menesio nei kalbos nebuvo,prisiliesti nejo lengvai dar mirksiukas.gif Kiekvienai individualu..bet kaip sako-po mazdaug ~ 6 savaiciu smile.gif

Elijana,nzn kur duoda,kas dalina..man dave mazylio G .namuose,kai buvo puse nestumo tik..padave ir tiek mirksiukas.gif Bet neseniai ji dukra pripiese biggrin.gif
Bet tikrai dykai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 02 kovo 2011 - 18:48
Sveikos mamytes! gyvenu kedainiuose,ruosiausi gimdyti Mazyly,bet snd buvu pas gydytoja ir paaiskejo,kad trombocitai nukrito vel.siaip nuolat turiu problemu su tuo, bet buvo pagereje,o snd parode tyrimas 69 (kai norma 150-350). tad pasake,kad gimdyt galesiu tik kauno klinikose. Gal galite pasidalinti patirtimi apie palatas,kiek kainuoja mokamos, ka reikia atsivezt,ar rengia leliukus savo rubeliais ar savo reik turet. jauciuosi pasimetus,nes buvau isitikinus ,kad gimdysiu mazyli,viska buvau issiaiskinus,lankiau paskaiteles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramashka22 @ 2011 03 02, 21:35)
Sveikos mamytes! gyvenu kedainiuose,ruosiausi gimdyti Mazyly,bet snd buvu pas gydytoja ir paaiskejo,kad trombocitai nukrito vel.siaip nuolat turiu problemu su tuo, bet buvo pagereje,o snd parode tyrimas 69 (kai norma 150-350). tad pasake,kad gimdyt galesiu tik kauno klinikose. Gal galite pasidalinti patirtimi apie palatas,kiek kainuoja mokamos, ka reikia atsivezt,ar rengia leliukus savo rubeliais ar savo reik turet. jauciuosi pasimetus,nes buvau isitikinus ,kad gimdysiu mazyli,viska buvau issiaiskinus,lankiau paskaiteles unsure.gif

[B][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=gray] Labas,
Jeigu neturi galimybes pasiruosti tai faktiskai nieko ir nereikia, viska duoda, aisku visi tie drabuziai ne patys graziausi, bet is bedos galima biggrin.gif , as turejau viska savo. Mazyliui tai butina tureti vilnones kojinytes, kepuryte ir pampersu, visa kitu taip pat pasirupina personalas. Mokama palata tikrai lb geras dalykas, man patiko, nereikia eiti kazkur i tualeta ar dusa viskas vieoje. Pirmas dvi paras kainuoja po 100 lt, toliau 60 lt parai. sekmes tau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daivuta @ 2011 03 02, 12:30)
Tau pasisekė mirksiukas.gif Visom matyt, skirtingai būna, kam po savaitės, kam po dviejų ar trijų nustoja  ax.gif Man po CP visas penkias dienas antibiotikus leido, gal ir jie prailgino tą laiką, o šiaip tikrai nemeluoju - tepliojo iki kokio pusantro mėnesio tai tikrai  smile.gif Neteigiu, kad visom taip būna mirksiukas.gif

O šiaip tai net išrašymo lape buvo parašyta: pasirodyti gyd. ginekologo konsultacijai po 6-8 savaičių  4u.gif

Sveikos, man ir ilgai tepliojo, kokius 2.5 menesio. Gal ir del to, kad po CP savaite antibiotikus leido verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramashka22 @ 2011 03 02, 22:35)

pas mane panasi situacija, bet dabar net dziaugiuosi ,kad gimdziau KMUK wink.gif
paskaitinek temute - visus atsakymus tikrai rasi wink.gif

QUOTE(Dominyka77 @ 2011 03 03, 13:47)
[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=gray]                                                                                                          Labas,
Jeigu neturi galimybes pasiruosti tai faktiskai nieko ir nereikia, viska duoda, aisku visi tie drabuziai ne patys graziausi, bet is bedos galima biggrin.gif , as turejau viska savo. Mazyliui tai butina tureti vilnones kojinytes, kepuryte ir pampersu, visa kitu taip pat pasirupina personalas. Mokama palata tikrai lb geras dalykas, man patiko, nereikia eiti kazkur i tualeta ar dusa viskas vieoje. Pirmas dvi paras kainuoja po 100 lt, toliau 60 lt parai. sekmes tau smile.gif
[b]Papildyta:

Sveikos, man ir ilgai tepliojo, kokius 2.5 menesio. Gal ir del to, kad po CP savaite antibiotikus leido verysad.gif

kainos jau pasikeite nuo sausio: 120 ir 70 atrodo....reiktu ,kad parasytu jau siais metais gimdziusios smile.gif tik ta mokama reikia iskarto gimdyt atvaziavus prasyti...ir tai gali nepavykti gauti wink.gif
Atsakyti