Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(grazina37 @ 2011 02 26, 16:02)
na iki 28 dienos dar yra laiko,gimdymas gali ir tuoj pat prasideti blush2.gif ,jei nepagimdysi,tai kai nuvaziuosi gydytojai apziures,padarys ekoskopija ir tada spres ka su tavim daryti mirksiukas.gif

oi atsiprasau 23 turejau pagimdyti,jau galva susisuko blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(laimuka1 @ 2011 02 26, 16:25)
Seikos mamytes,norejau paklausti turejau gimdyti 28d.nieko nesilukstena mamo maze doh.gif ,pirmadieni sius su siuntimu i ligonine,tai gal kuriai ir taip buvo?noreciau susizinoti ar nuvykus iskart skatina gimdyma,ar tik stebi ir laukia kol paciai veikla prasides g.gif

na, nelabai jie nori guldyti is karto, pradzioj patikrins kakleli (procedura tiesa sakant ne pati maloniausia biggrin.gif ) , tada nusius pasidaryti vaiko tonu....jei viskas gerai, tada lieps palaukti.
Atsakyti
be jokios patikros, vaiko ir Jūsų būklės įvertinimo tikrai niekas nieko nepradės skatinti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,sakykit kurios tikrai zinot,kaip siuo metu su lankymu klinikose?Leidzia ar nebe?Kai pagimdai,jau su leliuku...Nes siaip lnkytojus tai leidzia be vargo,ka tik gulejau g.gif

Papildyta:
ir dar...kaip su rubais i gimdykla vyrui?Gal ir jie turi kaip mazylyje-pardavimui ?Ar reikia atskiru?Kiti kaip atvyksta,su tais eina g.gif Bet kaip reiketu idomu? g.gif

Aciu..
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2011 02 27, 20:39)
Sveikos,sakykit kurios tikrai zinot,kaip siuo metu su lankymu klinikose?Leidzia ar nebe?Kai pagimdai,jau su leliuku...Nes siaip lnkytojus tai leidzia be vargo,ka tik gulejau g.gif
Papildyta:
ir dar...kaip su rubais i gimdykla vyrui?Gal ir jie turi  kaip mazylyje-pardavimui ?Ar reikia atskiru?Kiti kaip atvyksta,su tais eina g.gif Bet kaip reiketu idomu? g.gif

Aciu..

pries 5 men leisdavo palatose lankyti be problemu, o vyrui nereikejo jokiu spec rubu, tik politilenines tapkes ant batu uzdejo.
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2011 02 27, 21:54)
pries 5 men leisdavo palatose lankyti be problemu, o vyrui nereikejo jokiu spec rubu, tik politilenines tapkes ant batu uzdejo.

tai dabar del tos epidemijos nzn kaip leidzia lankyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2011 02 26, 17:35)
labas

man su pirmu buvo taip.Tai atvykus i ligonine iskart skatino....

ir man iškart skatino.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2011 02 27, 20:39)
Papildyta:
ir dar...kaip su rubais i gimdykla vyrui?Gal ir jie turi  kaip mazylyje-pardavimui ?Ar reikia atskiru?Kiti kaip atvyksta,su tais eina g.gif Bet kaip reiketu idomu? g.gif

Aciu..

as gimdziau vasario pradzioje, be jokiu problemu mane lanke kas norejo ir kiek norejo mirksiukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
i gimdykla vyras galejo drasiai eiti su savo drabuziais, tik reikejo ant batu uzsideti tuos specialius :antbacius: lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IndreZ: 28 vasario 2011 - 17:24
o kokia prieziura po gimdymo g.gif ?????????
Atsakyti
QUOTE(asarele11 @ 2011 03 01, 11:46)
o kokia prieziura po gimdymo  g.gif  ?????????

Man matuodavo temperatūrą, paklausdavo savijautos.
Kadangi po cezario, tai akušerė perrišdavo tvarstį.

"Neskraidino". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 03 01, 13:31)
Man matuodavo temperatūrą, paklausdavo savijautos.
Kadangi po cezario, tai akušerė perrišdavo tvarstį.

"Neskraidino".  smile.gif

Ka reiskia "neskraidino" g.gif ...jei cia apie apziura, tai, manes irgi nieks neziurejo po naturalaus gimdymo...man atrodo dabar nieko neziuri, nebent skustumeisi kazkuo....

Taip, temperatura matuoja, ateina paklausti ar nereikia vaistu nuo skausmo, kaip savijauta ir pan...gal jei kyla kokiu problemu, tai tada atsiuncia gydytoja...
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2011 03 01, 12:37)
Ka reiskia "neskraidino"  g.gif ...jei cia apie apziura,

Taip, ant kėdės nesodino.

Ateidavo palatos gydytoja, bendrai paklausdavo savijautos.

dar ateidavo ir gydytojas, kuris operavo. tai jis ir randą pažiūrėdavo, šiaip daugiau pasiklausinėdavo .
Atsakyti