siaip tai jei nori pati gali atvaziuoti i klinikas susirasti vyr akusere ir aprodys ir gimdyklas ir palatas ir pasakys apie kainas
QUOTE(Basttet @ 2011 02 10, 16:35)
Apie maitinimo ir gimdymo kursus- girdejus, bet vat kad dar su papildoma "ekskursija" po patalpas-palatas butu (gal kuri buvo kursuose kliniku?)
gal antradieniais? "moters elgsena gimdymo metu, sutuoktinio pagalba. gimdymo nuskausminimas"
Sveikutes
O per buvimo ligonineje laika duoda drabuzeliu leliukui, ar grieztai viska reikia savo turet? As gimdziau cia pries 5 metus, tai viska dave visas dienas, nes ka savo turejau ( turejo uztekt 3 dienom) mano vyrutis per pirma para susisiojo Tai daugiau ir neprasiau, kad atveztu, man visai patiko, kad nereikejo su leliuku prasivezt dar ir keliu tasiu skalbiniu .
Dabar vel ruosiuosi ten gimdyt, tai idomu, kiek reikes tu drabuzeliu prisipakuot .
QUOTE(LaVil @ 2011 02 08, 23:27)
Kepuraite ir konytes geriausia tureti savo, o dar geriau ir visus rubelius.
O per buvimo ligonineje laika duoda drabuzeliu leliukui, ar grieztai viska reikia savo turet? As gimdziau cia pries 5 metus, tai viska dave visas dienas, nes ka savo turejau ( turejo uztekt 3 dienom) mano vyrutis per pirma para susisiojo Tai daugiau ir neprasiau, kad atveztu, man visai patiko, kad nereikejo su leliuku prasivezt dar ir keliu tasiu skalbiniu .
Dabar vel ruosiuosi ten gimdyt, tai idomu, kiek reikes tu drabuzeliu prisipakuot .
QUOTE(flecere @ 2011 02 13, 21:20)
Sveikutes
Aha, anksciau duodavo, man labai negrazus tie drabuzeliai, bet tada kita tvarka buvo. Dabar rengi savo, kai jau i palata po gimdymo su leliuku atveza, as net gimdykloje daviau vien savus aprengti.
Ir palatoje pacioje nera leliukui drabuzeliu, kaip kad anksciau, rengi savais, yra tik palu. Jeigu viskas gerai, tai gi galima isideti tu drabuzeliu toms kelioms dienoms, grizus viska sudedi i skalbimo masina ir viskas, kiek ten tie kudikiski rubeliai vietos uzima.
Jei paprasai gal ir dabar duoda ligonines drabuzius, bet man tai nemalonu butu savo leliuka rengti bendrais drabuziukais. Galima ir pacioje ligonineje issiskalbti kriaukleje, siltas vandenukas bega, pasidziauti irgi galima, jei namiskiai kasdien nelanko. Nematau tame jokios problemos.
As buvau nuejusi,sake,duoda savo rubelius,jei norit,rengiat savais...Tik savais rengiant,gali neuztekti tu keliu komplektuku visoms dienoms,jei vaikutis susisios pirma diena kelis komplektus..As viso pasiruosiau naujagimiui kokius 5 komplektukus ,tai jei pirma diena jau sueitu keli,tai kas toliau
Aisku,galima kriaukleje issiplauti ir radiatorius isdziovins
Aisku,galima kriaukleje issiplauti ir radiatorius isdziovins
Na, svarbiausia, kad nebutu taip kaip man: dejausi rubelius 52 cm, o mazius gime 56 ...tai tiko tik kojnytes ir kepuraite
QUOTE(flecere @ 2011 02 13, 22:20)
Sveikutes
...o manes prašė tik kepurytės, pamperso ir kojnyčiu visa kita jie aprengia savo, o perrengimui irgi duoda jei vešitės savo nepamirškit siaustinukų ba juos ten rengti primygtinai reikalauja aš neturėjau kaip jau savo rūbus rengiau tai siunčiau vyrą pirkti
QUOTE(...sara... @ 2011 02 14, 14:30)
...o manes prašė tik kepurytės, pamperso ir kojnyčiu visa kita jie aprengia savo, o perrengimui irgi duoda jei vešitės savo nepamirškit siaustinukų ba juos ten rengti primygtinai reikalauja aš neturėjau kaip jau savo rūbus rengiau tai siunčiau vyrą pirkti
Šiaip tai drabužėlius duoda tikrai, pati girdėjau, kaip mano palatos kaimynei sakė, jog jei ji neturės savo drabužėlių, tai duos "valdiškus" Siaustinkų irgi vežiausi bene penkis, bet arba gerai neprisimenu, arba jį rengė tik pirmą kartą- visus kitus kartus tikrai rengėm bodžiukais - taip daug patogiau, nors iš pradžių gal ir baisoka buvo Ir niekas nereikalavo rengti tik siaustinukais, bet, aišku, geriau jau turėt keletą dėl visa ko
QUOTE(flecere @ 2011 02 15, 00:58)
Na, reikes prisikraut si karta del visa ko daugiau tu drabuzeliu, nezinia ant kokio personalo uztaikyt galima, vienos labai geranoriskai pagelbeja, kitu po kelis kartus kazko prasyt reikia...
O kazin kaip ten dabar tos bendros palatos, po kelias mazdaug guli mamas?
O kazin kaip ten dabar tos bendros palatos, po kelias mazdaug guli mamas?
Po dvi
QUOTE(daivuta @ 2011 02 14, 20:11)
Šiaip tai drabužėlius duoda tikrai, pati girdėjau, kaip mano palatos kaimynei sakė, jog jei ji neturės savo drabužėlių, tai duos "valdiškus" Siaustinkų irgi vežiausi bene penkis, bet arba gerai neprisimenu, arba jį rengė tik pirmą kartą- visus kitus kartus tikrai rengėm bodžiukais - taip daug patogiau, nors iš pradžių gal ir baisoka buvo Ir niekas nereikalavo rengti tik siaustinukais, bet, aišku, geriau jau turėt keletą dėl visa ko
...bodžių nerekomenduoja iki kol bambutės virkštelė nenukrenta dėl to reikalauja siaustinukų