Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(subtili @ 2011 01 26, 15:36)
Man CP darė 9 val. ryte,po to išvežė į intensyvios terapijos skyrių. Vaikelis tuo metu su tėčiu bendravo smile.gif Į palatą (kadangi gulėjau vienvietėje) parvežė apie septintą vakare. Lėliukas pirmą parą išbuvo naujagimių skyriuje. Labai norint vaikelis gali būt kartu,tačiau pačiai būnant su kateteriu tai būtų sudėtinga. Kitą dieną buvau visiškai pajėgi pasirūpinti savimi ir kitais smile.gif Namo važiavom šeštą diena, t.y - penktadienį paguldė, trečiadienį išvažiavom smile.gif

drinks_cheers.gif mums viskas taip pat buvo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti neseniai gimdžiusių Kauno klinikose ar jau yra oficiali kasa, jei tariesi su savo gydytoju, kad jis priimtų gimdymą ne jo darbo metu?
Ačiū už atsakymą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zetro: 26 sausio 2011 - 22:01
QUOTE(zetro @ 2011 01 26, 22:00)
Sveikos, norėjau paklausti neseniai gimdžiusių Kauno klinikose ar jau yra oficiali kasa, jei tariesi su savo gydytoju, kad jis priimtų gimdymą ne jo darbo metu?
Ačiū už atsakymą

Oficialios kasos nera, yra neoficiali - gydytojo kisene, bet ir tai ne kiekvienas gydytojas gales atvaziuoti ne savo darbo laiku, nes visi jie zmones ir visi savu planu, seimas turi, o jei dar savaitgalis ar naktis, tai isvis.
Atsakyti
Oficiali yra kasa- paskutini karta, kai apziurinejau info lenta kmuk`e tai kaina buvo 600Lt, bet, pasirodo,kainos uz palatas pakilo- tai gali buti, jog ir iskvietimo kaina pakele.
Aisku, kaip ir rase Olimpiete- visko dar gali pasitaikyti ir mokant oficialiai 4u.gif
QUOTE(zetro @ 2011 01 26, 23:00)
Ačiū už atsakymą

Atsakyti
Tai dabar gaunasi kad moki dvigubai, i ligonių kasą ir dar gydytojai atskirai?
Gal yra nesenai gimdžiusių ir žino tiksliai kaip kas?
Nes dabar sumoki 600 sodrai + už gimdymą ten 600-1000. Kažkaip nelogiškai gaunasi.
Atsakyti
Dar tegul gimdziusios atsako, bet kiek man pasakojo, tai arba sumoki 600Lt i oficialia kasa ir visus kitus mokescius oficialiai, arba moki i kisene (cia kaip su daktaru susitari) blush2.gif

QUOTE(zetro @ 2011 01 27, 14:32)
Nes dabar sumoki 600 sodrai + už gimdymą ten 600-1000. Kažkaip nelogiškai gaunasi.

Atsakyti
QUOTE(subtili @ 2011 01 26, 14:36)
Namo važiavom šeštą diena, t.y - penktadienį paguldė, trečiadienį išvažiavom smile.gif

mane antradieni operavo, o penktadeni jau vaziavau namo, nors ir po CP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zetro @ 2011 01 27, 14:32)

Ka tik gimdziau KMUK.Kol kas niekas nepasikeite, tariesi su gyd., jam ir atsilygini.Jei yra kokie oficialus ikainiai, jie neprivalomi kaip kituose gimdymo namuose.
Atsakyti
o kokios CP kainos jei tariesi butu KMUK ?
Atsakyti
Sveiktes mamytes,gal kuri nesenai gimde su epiduriniu nuskausminimu?norejau suzinoti,kiek kainuoja sis malonumas?
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 01 27, 18:37)
o kokios CP kainos jei tariesi butu KMUK ?

500 Lt.
Atsakyti
Sveikutes

Cia kiek skaitau,tai ivairiu nuomoniu yra.
Svarstau ,kuriuos gimdymo namus rinktis...

Sakykit,tai pvz,jai pradedu gimdyt ir atvaziuoju i Klinikas,nesitarus su niekuo ,tai man gimdymas kazkokia tai suma kainuos mokant i kazkokia tai oficialia kasa?
Jai taip,tai kokia tai butu suma?

Idomu kaip yra kitose klinikose? g.gif
Atsakyti