QUOTE(karra @ 2011 01 13, 08:58)
tai tipo tevelius [errengia ligonines drabuziais ir suteikia lova
ar kaip cia?
ar su savo rubais, stovint????
eiga maždaug tokia: iš pradžių mažiuką naujagimių daktarai pasiima pas save ant stalo (pačioj operacinėj yra taip vadinamas naujagimių stalas) ten jį apvalo, sutvarko virkštelę ir pan., tada atneša mamai ant krūtinės, bet sakyčiau trumpam (gal čia tik man taip pasirodė, gal truputį apsvaigus nuo narkozės laiko pojūtis subyra...), o tada naujagimių daktarai išsineša leliukus pas save. Mano vyras visą laiką sėdėjo už operacinės durų (nėjo nei parūkyt nei kavos gert nei mob pakalbėt), tai sakė iš pradžių išlindo viena gydytoja ar seselė ir pranešė, kad jau gimė, o po kurio laiko išėjo kita sesutė su mažiuliu ir liepė sekt iš paskos... Visi kartu nuėjo į naujagimių skyrių, į palatą ir liepė rengtis (vyras iš pradžių dar net nesuprato, klausė - "tai ir kelnes nusimaut?"
bet sesutė pasitaikė piktoka ir apibaubė, kad toks nesusipratęs, paaiškino, kad po operacijų tėveliams ant krūtinės guldo leliukus, tipo mano vyras turėjo tai žinot). Na žodžiu toj palatoj yra lova, vyras nusirengė iki pusės, atsigulė ant tos lovos, jam ant krūtinės padėjo mažių, apklostė dekučiais ir taip jie gulėjo apie pusvalandį, o gal ir šiek tiek ilgiau. Vyras truputį pasimetęs buvo, euforijos apimtas (turbūt ir baimės dėl mažučio kamuoliuko ant krūtinės gulinčio) tai irgi laike nelabai susigaudė... Žodžiu, gulėjo iki tol kol po sekančios operacijos atėjo kitas leliukas su savo tėveliu, va tada reikėjo atlaisvinti tą palatą....
Ir kai aš po operacijos gulėjau pooperacinėj (na toj intensyvios terapijos), tai visų mano operuotų kaimynių vyrai su didžiausiais įspūdžiais pasakojo kaip jiems leliukus ant krūtinės dėjo... Tad aš susidariau įspūdį, kad dabar klinikose po visų operacijų lelius tėveliams ant krūtinės deda, nesvarbu ar planinis CP ar eksta... Aišku jei tėvelis tuo metu pašonėj būna...