Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(Sandrute11 @ 2010 12 28, 10:17)

Dabar minusai - kadangi buvo baisinis anslagas tuo metu, tiesiog perpildyta, todel negavome mokamos palatos, perkele i nemokama. Ten atveze dar viena mama su berniuku gimusiu. Buvima po gimdymo ligonineje prisimenu kaip kosmara - maniske mergyte rami, gerai trauke papuka, patraukia patraukia ir uzmiega leliuke, ko nepasakyciau apie kaimynkos, siaubas kazkoks - vaikas istisai klykia, nemokejo zyst papo, todel matyt alkanas buvo, man pradejo stogas vaziuotnuo to istisai rekiancio vaiko, as jau mandagiai pradejau sakyt gal tu jam jau misinuko prasyk. Be to, pradejo man gamintis pienas, krutine istino, visa karsta, priliesti negaliu, nesuprantu kas darosi, vidury nakties bandau issikviesti kazka, nei viena sesele neina, sako, neturim kada, tai ka nezinai, kad pienas cia gaminas ir nieko padet negalim, nusipirk kopusta. O as juk pirma karta gimdziau, nieko nezinau, kas ir kaip  unsure.gif , man jau panika prasidejo, sedziu zliumbiu ir galvoju isleiskit mane is sito kosmaro. Vyras buvo salia diena nakti, ramino visaip, padejo (del ko jam busiu dekinga visa likusi gyvenima).

jus nervino kaimynes verkiantis vaikiukas, o nepagalvojot, kad jusu vyro buvimas diena-nakti galbut trikde kaimyne unsure.gif , nenoreciau kaimynes kurios vyras diena - nakti buna palatoj doh.gif ir savam neleisciau pasilikti nakciai, jei buciau ne vienvietej palatoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kite @ 2011 01 01, 21:29)
jus nervino kaimynes verkiantis vaikiukas, o nepagalvojot, kad jusu vyro buvimas diena-nakti galbut trikde kaimyne  unsure.gif , nenoreciau kaimynes kurios vyras diena - nakti buna palatoj  doh.gif ir savam neleisciau pasilikti nakciai, jei buciau ne vienvietej palatoj  blush2.gif

man atrodo,kad daugiavietese palatose neleidzia vyrams pasilikti per nakti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2011 01 01, 22:23)
man atrodo,kad daugiavietese palatose neleidzia vyrams pasilikti per nakti  cool.gif

Kiek zinau leidzia tik vienutese g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena30: 01 sausio 2011 - 22:49
QUOTE(LaVil @ 2011 01 01, 21:23)
man atrodo,kad daugiavietese palatose neleidzia vyrams pasilikti per nakti  cool.gif

po gimdymo gulejau dvivieteje, tai kaimyne pasakojo, kad pries tai buvusios jos kaimynes vyras naktimis nakvojo blink.gif (toje palatoje buvo toks isleidziamas fotelis). Galbut ji pati nepriestaravo, kad kaimynes vyras pasiliktu, as asmeniskai nenoreciau ir nesutikciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2011 01 02, 10:38)
po gimdymo gulejau dvivieteje, tai kaimyne pasakojo, kad pries tai buvusios jos kaimynes vyras naktimis nakvojo  blink.gif  (toje palatoje buvo toks isleidziamas fotelis). Galbut ji pati nepriestaravo, kad kaimynes vyras pasiliktu, as asmeniskai nenoreciau ir nesutikciau  unsure.gif

blink.gif tokiu atveju butinai reikia pasakyti sesutems arba su palatos drauge susitarti, kad nenakvotu jos vyras...po gimdymo ir taip stresas, o cia dar svetimas diedas per nakti palatoj sedi doh.gif
Atsakyti
laba...gal kas zinot kokios palatu kainos siuo metu klinikose ax.gif As apie vienvietes ax.gif
Atsakyti
Vajaz,
Kol kas buvo tokios:
Pirmoji para 100Lt, visos sekancios po 60Lt 4u.gif Bet cia oficialus-popierinis pricelist- kiek kam duoti ir ar reikia duoti- negaliu pasakyti blush2.gif
QUOTE(vajaz @ 2011 01 03, 00:21)
laba...gal kas zinot kokios palatu kainos siuo metu  klinikose ax.gif As apie vienvietes ax.gif

Atsakyti

QUOTE(Basttet @ 2011 01 03, 09:00)
Vajaz,
Kol kas buvo tokios:
Pirmoji para 100Lt, visos sekancios po 60Lt  4u.gif Bet cia oficialus-popierinis pricelist- kiek kam duoti ir ar reikia duoti- negaliu pasakyti  blush2.gif

Truputi klaidinat cool.gif

Oficialus kainininkas: Pirmos trys paros po 100Lt, visos kitos (jei bunama ilgiau) po 60 Lt
Atsakyti
Hmz g.gif na gal ir ivyko klaida-suabejojau biggrin.gif
QUOTE(LaVil @ 2011 01 04, 22:51)
Truputi klaidinat  cool.gif
Oficialus kainininkas: Pirmos trys paros po 100Lt, visos kitos (jei bunama ilgiau) po 60 Lt

Atsakyti
QUOTE(Sandrute11 @ 2010 12 28, 10:17)
Nors gimdziau pries 2 metus, bet jeigu kam bus idomu  4u.gif

Nereikia pykti dėl kaimynės, gal tiesiog jie nemokėjo susidraugauti su papuku, ne visiems iš karto viskas gerai sekasi. O mamytė ir leliukas nekalti schmoll.gif
Aš gimdžiau ir KMUK, gulėjau dvivietėj palatoj, ir mano leliukas antrą parą beveik visą prarėkė doh.gif Gerai kad kaimynės irgi, tai abi naktį leidom supuodamos. Dviese tikrai linksmiau buvo biggrin.gif
Va vyro svetimo visą parą tikrai nenorėčiau schmoll.gif Juk vaikštai visas vos prisidengęs, kruvinas, plikais papais doh.gif
Aš naktinius naudojau ligoninės, nebuvo gaila iškruvinti biggrin.gif Keisdavau dažnai.
Dėl seselių tai labai įvairios, kai kurias kviečiau ir naktį, kai man buvo kas neaišku. Gi jų toks darbas ax.gif Stewngiausi būti mandagi ir jos buvo tokios 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, man greitai paciai reikes gimdyti, gimdysiu KMUKe dvynukus. Norejau paklausti, o pas ka ir kada klausti del tu vienvieciu mokamu palatu? Reikia is karto sakyti kad mokamos nori? Neisivaizduoju kaip cia daryti reikes, atvaziuoji i klinika ir kam sakyti, kad gimdai juk nereksi kaip filmuose ant viso klinikos biggrin.gif . Noretume ja gauti, manau su dvynukais bus tikrai sunkoka is pradziu. Ir dar klausimelis o klinikuose tik dvidietes ir vienvietes, mane cia gazdino, kad ir triveciu yra.
Atsakyti
QUOTE(mariwka @ 2011 01 09, 17:10)
Sveikos mamytes, man greitai paciai reikes gimdyti, gimdysiu KMUKe dvynukus. Norejau paklausti, o pas ka ir kada klausti del tu vienvieciu mokamu palatu? Reikia is karto sakyti kad mokamos nori? Neisivaizduoju kaip cia daryti reikes, atvaziuoji i klinika ir kam sakyti, kad gimdai juk nereksi kaip filmuose ant viso klinikos biggrin.gif . Noretume ja gauti, manau su dvynukais bus tikrai sunkoka is pradziu. Ir dar klausimelis o klinikuose tik dvidietes ir vienvietes, mane cia gazdino, kad ir triveciu yra.
Pasisakyk, kai nuves į gimdymo palatą, akušerei. Tada ir užrašo į eilę.
Atsakyti