Pasakojame toliau
Sena tėma čia http://www.supermama...howtopic=499307
Papildyta:
Sveikos , gal kuri zino kaip galima rasti informacijos apie KMUK , pogimdyviniu palatu priziurinjti personala , ta prasme apie sesutes, kad kur butu ju visu foto su pavardemis jei kas zino parasykite i AZ. gailiosi kad iskarto neatkreipiau demesi i tos seseles pavarde
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 09 30, 13:48)
Zinau , zinau kad jau per velu, ir kad nelabai kazka pesciau, bet bent zinociau pavardes tu kurioms kudikelis kaip bandomasis triusiukas , ir kurioms uztenka ateiti ir pasakyti ai , cia kartais pasitaiko, nieko nebepadarysi ...
, kad zinociau pavardes tu dvieju , ir jei kepenys maziuko butu pazeistos , kad galeciau jas kaltinti, tikrai surasciau ir " padekociau" kad joms ant sazines liktu, jei jos ja dar turi zinoma. O kas butu jei mano sunelis butu labai alergiskas, ir gaves du skiepus bijau net garsiai pasakyti kas jei butu, tai jos man irgi kaltu i galva kad pasitaiko, na man irase i skiepu knygele, kad gaves du skiepus , dar liudininke mano palatos kaimyne ir daktare kuri operavo
, na cia tik kolkas kaip sakoma kas butu jei butu, parasiau istorija tam kad perspeciau mamukus, kad jei pasirinks KMUK , kad dometusi, klausinetu kas ir kur, jei maziuka veza kazkokiems tyrimams, ar sugalvoja paskiepyti ar kokia apziura sugalvoja
kad paskiau nesigautu kitai mamytei ar leliukui kad "Oi cia ne jusu vaikiukui reikejo....o gretimoje palatoje"
Viena sesele musu poliklinikoje kuri skiepyja, tai pasake, kad reikejo iskarto kviesti tam tikras instancijas, nes irodimas buvo idurimo vieta , ir visose dokumentose buvo pasirasyta kad mazius jau pakiepytas butinais skiepais, tai tai seselei tikrai butu riesta , lektu is darbo, gailiuosi kad taip nepadariau, kodel protas ateina tik po laiko 

taiva niekas iskart nesusigriebe,juk buna ir taip visokiu sunkumu is pradziu,na gali susizinot per dakatare savo kas budejo pre taves,man syky uztaise sesele kaip gulejom su maziuke ligoninej,nepagalvojom ,kad guldys nieko neturejom su savim,tai nei nedave sake savo turek net misinio nedave,lekiau namo akis isdegus,bet kaip paleido as nuejau y personala pasakiau kaip kas iskviete ta sesele as paiskinau toks ir toks atvejis kaip jus pasielget?atsiprase pre visos vadovybes,kita syky tokiu sposu nekres gal,juk ne is savo kisenes turejo duot

QUOTE(DOLRIN @ 2010 09 30, 13:29)
taiva niekas iskart nesusigriebe,juk buna ir taip visokiu sunkumu is pradziu,na gali susizinot per dakatare savo kas budejo pre taves,man syky uztaise sesele kaip gulejom su maziuke ligoninej,nepagalvojom ,kad guldys nieko neturejom su savim,tai nei nedave sake savo turek net misinio nedave,lekiau namo akis isdegus,bet kaip paleido as nuejau y personala pasakiau kaip kas iskviete ta sesele as paiskinau toks ir toks atvejis kaip jus pasielget?atsiprase pre visos vadovybes,kita syky tokiu sposu nekres gal,juk ne is savo kisenes turejo duot 

Tai cia ligoninese beveik visur tas pats , toks jausmas kad prasai is seseliu ar daktaru kazko kad is savo namu atnestu

ir svarbiausia vel be halato, vos neapsiverkiau, dar po valandos atvaziavo vyras su mano daiktais, ir kaip jau apsirengiau tada tik atnese man lygonines halata su slepetemis, buvo jau pietu metas

QUOTE(Viktorija79 @ 2010 09 30, 15:18)
Tai cia ligoninese beveik visur tas pats , toks jausmas kad prasai is seseliu ar daktaru kazko kad is savo namu atnestu
, Kaip gulejau klinikose , na po tos pacios operacijos kur minejau, tai neturejau savo naktiniu ir halato su slepetemis , vyras turejo atvezti, buvo ankstyvas rytas, man dave kazkokius ale naktinukus visas priekis iki bambos ir nugara per siules suplyse o as visa plika, nes buvo rytas po operacijos ir laukiau savo vyro su daiktais, atejo sesele, paziurejo kaip siules ant pilvo, ir sako kelkis ir eik vaiksciot nes reikia prasivaikscioti , sakau as net kuno pajudinti negaliu ,toks jausmas kad tuojaus suplysiu , o ji mane visvien ragina, ir taip piktai, as jai sakau kad visi marskiniai ju suplyse kur as eisiu, sakau atneskite halata su slepetemis , sako palaukite , bet kelkites, tik atsisedau siaip ne taip , atejo palatos kaimynes vyras , tai jau as ir atsiguliau vel , kur as cia plika roposiu
, praejo 2 valandos, niekas nieko neatnese, atejo tik sesele, leliuka atnese, sako kelkis ir maitink, sakau man zadejo halata su slepetemis bet nesulaukiu, tai ji sako savo siais laikais reik tureti
sakau laukiu vyro , po valandos atejo ta pati sesute kurios prasiau daiktu, tai kaip pradejo saukti kad as dar guliu, nors ji liepe vaiksciuoti
ir svarbiausia vel be halato, vos neapsiverkiau, dar po valandos atvaziavo vyras su mano daiktais, ir kaip jau apsirengiau tada tik atnese man lygonines halata su slepetemis, buvo jau pietu metas
vat tokios seseles mumis priziurejo, nors viena buvo nuostabi, gaila kad tik dvi dienas, jauna bet rupestinga kaip mama, duok dieve jai sveikatos ir viso ko geriausio

nu ziauru koki daktarai seis laikais,man kaip atnese halata tai su tokiu tik lovoja gulet

QUOTE(DOLRIN @ 2010 10 01, 12:15)
nu ziauru koki daktarai seis laikais,man kaip atnese halata tai su tokiu tik lovoja gulet
o geriausia y ryta uzsimaniau y toleta po CP as vos is lovos issikapanojau ainu kaliudorium net persikreipus su naktineis sako daktare ka jus cia,sako nebijot vyra sutikt,tik jau galvoju 5 ryto akuseriniam tik vyrai ir laukia moteru
cia buvo kauno klinikose
reik but paciai naglai,kad taip nesielgtu,kaip buvau gimdykloja as jau neistveriau skausmo rekiu gelbekit as myrstu atejo akusere sako ko cia blaiuni o man skaismai sakau noriu ir rekiu nepatinka iseik 

As sakau kad tuose KMUK kaip konvejeri

QUOTE(Viktorija79 @ 2010 10 01, 14:10)
As sakau kad tuose KMUK kaip konvejeri
, elgiasi kaip su telyciomis
, saunuole kad atsakei

seip tai as nelabai leidziuosi,kad man drabstytu ka nori

Na nežinau apie kokias jūs Klinikas kalbate, bet aš gimdžiau prieš mėnesį, darė CP buvo ekstrinis, tik atvažiavau iškart akušerės ruošė operacijai, buvo malonios geros, nei iš vienos neišgirdau jokio grubaus žodžio, net aplinkui valytojos kurios vaikščiojo buvo malonios, po o peracijos aplankė klausė kaip jaučiuosi ir gydytojos visos tikrai profesionalios nei iš vienos neišgirdau nieko tokio ....Buvau ten beveik dvi savaites ir tikrai jaučiausi kaip namie.Vaikų seselės ir n kartų lankydavo kai po operacijos neturėjau jėgų tai ateidavo pačios kas tris valandas pamaitinti leliuko, sakydavo kad pamiegočiau ir pailsėčiau.Renimacijoj buvau 4 paras tai visada atveždavo nors pasidžiaugt su vaikiuku. Ir dar noriu pabrėžti kad niekam nieko nemokėjau.Tik gulėjau mokamoje palatoje.
QUOTE(aiva78 @ 2010 10 01, 14:57)
Na nežinau apie kokias jūs Klinikas kalbate, bet aš gimdžiau prieš mėnesį, darė CP buvo ekstrinis, tik atvažiavau iškart akušerės ruošė operacijai, buvo malonios geros, nei iš vienos neišgirdau jokio grubaus žodžio, net aplinkui valytojos kurios vaikščiojo buvo malonios, po o peracijos aplankė klausė kaip jaučiuosi ir gydytojos visos tikrai profesionalios nei iš vienos neišgirdau nieko tokio ....Buvau ten beveik dvi savaites ir tikrai jaučiausi kaip namie.Vaikų seselės ir n kartų lankydavo kai po operacijos neturėjau jėgų tai ateidavo pačios kas tris valandas pamaitinti leliuko, sakydavo kad pamiegočiau ir pailsėčiau.Renimacijoj buvau 4 paras tai visada atveždavo nors pasidžiaugt su vaikiuku. Ir dar noriu pabrėžti kad niekam nieko nemokėjau.Tik gulėjau mokamoje palatoje.
cia tema yra KAUNO MEDICINOS UNIVERSITETO KLINIKOS

QUOTE(aiva78 @ 2010 10 01, 13:57)
Tuomet galima uz jus tik pasidziaugti

QUOTE(DOLRIN @ 2010 10 01, 12:15)
o geriausia y ryta uzsimaniau y toleta po CP as vos is lovos issikapanojau ainu kaliudorium net persikreipus su naktineis sako daktare ka jus cia,sako nebijot vyra sutikt,tik jau galvoju 5 ryto akuseriniam tik vyrai ir laukia moteru
cia buvo kauno klinikose
reik but paciai naglai,kad taip nesielgtu,kaip buvau gimdykloja as jau neistveriau skausmo rekiu gelbekit as myrstu atejo akusere sako ko cia blaiuni o man skaismai sakau noriu ir rekiu nepatinka iseik 

labiausiai klinikose nustebino tai, kad norint patekti i mokama palata reikia kysi duoti

QUOTE(Shanghai @ 2010 10 01, 19:06)

labiausiai klinikose nustebino tai, kad norint patekti i mokama palata reikia kysi duoti

Man apie tuos naktinius tai dakatre uzvarte,kad vyra koky galiu sutikt

QUOTE(Shanghai @ 2010 10 01, 18:06)

Na man tokia linksma sesute nepapuole , gaila , nes mano palatos kaimyne visiskai nesigedijo, kaip mano vyras pas mus su suneliu ateidavo , tai ji savo mergyte maitindavo , tai atsisukdavo i mano vyra , istraukdavo abu papukus