Sveikos
Kaip sekasi rašančioms?
vasarėlė į pabaigą, pats laikas kibti į mokslo liūną
man atrodo, tuoj išprotėsiu,, greičiau pabaigt, dabar galvoju, "ką aš sau galvojau?"...
įsivaizdavau, kad "darbu galima viską pasiekti",, kol įstojau belekaip kruvinai dirbau dėl to, po to visus metus tuos, su ašarom ir pastoviu galvojimu apie akademines, o dabar jau ragas išvis. kai stengiesi ir nesiseka, tai išvis "abydna".
įsivaizdavau, kad "darbu galima viską pasiekti",, kol įstojau belekaip kruvinai dirbau dėl to, po to visus metus tuos, su ašarom ir pastoviu galvojimu apie akademines, o dabar jau ragas išvis. kai stengiesi ir nesiseka, tai išvis "abydna".
QUOTE(cappuccino @ 2013 11 05, 20:16)
man atrodo, tuoj išprotėsiu,, greičiau pabaigt, dabar galvoju, "ką aš sau galvojau?"...
Nekaltink savęs...susiimk ir padaryk!!! kaip bebūtų sunku...
Kur studijuoji? Kokia baigiamojo tema?
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 07, 20:40)
Yra
Gal jau prisivertėt? Nes man tas sunkiai sekasi.. Turiu planą, pasirankiojau literatūros (kol kas tik lietuviškos), bet neperskaičiau.. Tai kaip ir nelabai ką turiu
QUOTE(Green tea* @ 2014 02 04, 13:29)
Yra
Gal jau prisivertėt? Nes man tas sunkiai sekasi.. Turiu planą, pasirankiojau literatūros (kol kas tik lietuviškos), bet neperskaičiau.. Tai kaip ir nelabai ką turiu
Kokiom temom rašot? Man ir reikia. bet taip sunku prisiversti.
Oj rašom rašom...
Tikras vargas, mintys sunkiai dėliojasi, nors ir tema artima, o dar dėstytojai vis neįtinku... Kartais visai buka pasijaučiu
Tikras vargas, mintys sunkiai dėliojasi, nors ir tema artima, o dar dėstytojai vis neįtinku... Kartais visai buka pasijaučiu
Gal kam MRU teko diplominį darbą pas O.Merfeldaitę rašyti?
Labas as irgi vargstu su diplominiu,ziurinejuos literatura ir kalinu savo galva,kad sunkia tema pasirinkau. nera lietuviskos literaturos ta tema,o angliskos ir nedaug yra vargas,o nedaug jau laiko liko
Gal yra daugiau rašančių? Kaip sekasi? Kiek % darbo jau parašėte? Ar dažnai konsultuojatės su savo darbo vadovais?
Gal kas rašė bakalaurinį pas V. Smalskį ( MRU)?