Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą

Sveikos 4u.gif

Kaip visoms sekasi? bigsmile.gif Aš tai jau vakar sulaukiau recenzentės įvertinimo, parašė 9. Iš pradžių labai apsidžiaugiau, bet paskaičius recenziją abu su vadovu taip ir nesupratom už ką buvo numažintas balas. Šiaip balas neblogas, tikiuosi per gynimus pasiseks dar geriau g.gif Trečiadienį gynimas.

QUOTE(LaimingaRita @ 2012 05 25, 09:54)
O aš baigiu nuo proto nučiuožt. Antradienį katedriniai gynimai, o darbas vadovei vis dar netinka.Visas laikas sąžiningai buvo išnaudotas bakalauro darbo rašymui, o jo vistiek maža. Pirmadienį reikia pristatyti pataisytą ir užbaigtą darbą. Tikiuosi, kad tada jau tiks. Verkt tik noris, nervai nelaiko.

Nesinervuokite 4u.gif Viskas bus gerai. Aš irgi labai stresavau, bet viską susitvarkė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaRita @ 2012 05 25, 09:54)
O aš baigiu nuo proto nučiuožt. Antradienį katedriniai gynimai, o darbas vadovei vis dar netinka.Visas laikas sąžiningai buvo išnaudotas bakalauro darbo rašymui, o jo vistiek maža. Pirmadienį reikia pristatyti pataisytą ir užbaigtą darbą. Tikiuosi, kad tada jau tiks. Verkt tik noris, nervai nelaiko.

console.gif užjaučiu jus dėl tokio streso. vis tiek greit visa tai pasibaigs ir atsikvėpsit nuo įtampos..

QUOTE(wwwes @ 2012 05 25, 13:06)
Sveikos  4u.gif

Kaip visoms sekasi?  bigsmile.gif  Aš tai jau vakar sulaukiau recenzentės įvertinimo, parašė 9. Iš pradžių labai apsidžiaugiau, bet paskaičius recenziją abu su vadovu taip ir nesupratom už ką buvo numažintas balas. Šiaip balas neblogas, tikiuosi per gynimus pasiseks dar geriau  g.gif Trečiadienį gynimas.

Šaunuolė jūs thumbup.gif Aš pirmadienį atiduodu darbą, gynimai man tik 7-8 dienomis.. schmoll.gif Dar tiek laiko stresas bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2012 05 25, 13:06)
Sveikos  4u.gif

Kaip visoms sekasi?  bigsmile.gif  Aš tai jau vakar sulaukiau recenzentės įvertinimo, parašė 9. Iš pradžių labai apsidžiaugiau, bet paskaičius recenziją abu su vadovu taip ir nesupratom už ką buvo numažintas balas. Šiaip balas neblogas, tikiuosi per gynimus pasiseks dar geriau  g.gif Trečiadienį gynimas.

Sveikinu drinks_cheers.gif aš recenzento įvertinimą turėčiau trečiadienį žinoti, o pkitą pirmadienį jau laukia gynimas doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

O man jau viskas, sendien apsigyniau, gavau 8 thumbup.gif thumbup.gif

Visoms linkiu sekmes, vidines ramybes ir pasitikejimo savo jegomis mirksiukas.gif Is tikro nera ten nieko baisaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorian) @ 2012 05 25, 23:07)
Sveikutes 4u.gif

O man jau viskas, sendien apsigyniau, gavau 8 thumbup.gif  thumbup.gif

Visoms linkiu sekmes, vidines ramybes ir pasitikejimo savo jegomis mirksiukas.gif Is tikro nera ten nieko baisaus mirksiukas.gif

Kaip pavydžiu blink.gif wub.gif
Atsakyti
Isties viskas buvo labai keistai, labai bijojau ir savaite iki gynimo ir likus porai dienu, ka ten bijojau, man buvo panika blink.gif

Gynimo ryta atsikeliau rami ir vis dar netikedama, kad sendien jau TA diena (kaip per vestuves lotuliukas.gif lotuliukas.gif ), atvaziauvus prie universiteto rankos siek tiek sudrebejo, bet paskaiciau dar savo darba ir NUSIRAMINAU, buvau toooookia rami kad net paciai keista. Aisku, jauduliukas buvo, bet tik tiek 4u.gif
Atsakyti
man paskutinė naktis su bakalaurinių - kraują keičia kofeinas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš šiandien vežu darbą dėstytojai, o rytoj jau katedrinis gynimas. Gal žinote, kaip jis vyksta? Čia KTU maisto produktų technologijos katedroje. O jei neapsiginsiu? JEi kokio atsakymo į užduotą klausimą nežinosiu? Taigi viskas šuniui ant uodegos. Trūks plyš, turiu apsigint, nes noriu šiais metais į magistrą stot. O mamai kaip būtų baisu, jei nepasiginčiau. Apie save net nešneku...vajei, vajei...kažin, ką galėčiau papildomai paskaityt, kad tikrai apsiginčiau? Ar klausia tik iš darbo?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaRita @ 2012 05 28, 07:36)
O aš šiandien vežu darbą dėstytojai, o rytoj jau katedrinis gynimas. Gal žinote, kaip jis vyksta? Čia KTU maisto produktų technologijos katedroje. O jei neapsiginsiu? JEi kokio atsakymo į užduotą klausimą nežinosiu? Taigi viskas šuniui ant uodegos. Trūks plyš, turiu apsigint, nes noriu šiais metais į magistrą stot. O mamai kaip būtų baisu, jei nepasiginčiau. Apie save net nešneku...vajei, vajei...kažin, ką galėčiau papildomai paskaityt, kad tikrai apsiginčiau? Ar klausia tik iš darbo?

Na pas mus (LSMU) nėra katedrinio. Bet šiaip vadovė perskaičius darbą turėtų pasakyti daugmaž ko Jūsų klausti turi. Tik gaila, kad taip vėlai vežate darbą vadovei, nes ji tikriausiai darbo per šiandien neperskaitys. Nes geriausia tokius dalykus aptarti su vadove. Jei to padaryti negalėsite, tiesiog perskaitykite savo darbą kritiškai, pabandykite įžvelgti tam tikrus "kabliukus", kuriuos galėtų atrasti komisija. O klausti manau gali visko, kas susiją su darbu: apie literatūrą, apie temos aktualumą, apie metodiką, gautus rezultatus ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymą. Aš šiandien jau gal 4-ą kartą vežu, o kiek kartų siuntus jau nebesuskaičiuoju biggrin.gif buvau įkyri studentė biggrin.gif vis taisyt, taisyt, dar ir šiandien krūva taisymų reikės daryt...
Atsakyti
QUOTE(LaimingaRita @ 2012 05 28, 07:36)

Nenusiteikit taip pesimistiškai, juk pati darbą rašėt, taisėt, o čia tik katedrinis gynimas, jis yra tarsi treniruotė prieš viešąjį smile.gif katedrinio turėtų bijoti tie, kurie darbo nebaigė rašyti arba darbas yra labai silpnas. Pati šiemet baigiu KTU - tai patikėkit, viskas bus gerai, ir neįsibaiminkim taip mirksiukas.gif

Lorian - sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangė: 28 gegužės 2012 - 14:14
QUOTE(Bangė @ 2012 05 28, 14:12)
Nenusiteikit taip pesimistiškai, juk pati darbą rašėt, taisėt, o čia tik katedrinis gynimas, jis yra tarsi treniruotė prieš viešąjį  smile.gif  katedrinio turėtų bijoti tie, kurie darbo nebaigė rašyti arba darbas yra labai silpnas. Pati šiemet baigiu KTU - tai patikėkit, viskas bus gerai, ir neįsibaiminkim taip  mirksiukas.gif

Lorian - sveikinu  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

Tikrai, nesibaiminkit taip 4u.gif Kiek zinau, visi kas paraso darbus, visi ir apsigina, ir kiek girdejau, pazymiu lb prastu nebuna... o ir tas pazymys nieko lb nelemia, nebent stosite toliau mokytis mirksiukas.gif
Atsakyti