Rytoj atiduodu darbą Gynimas gegužės 30. Ginuosi paskutinė
Na va vakar atidaviau savo darbą. Vadovas įvertino puikiai. Žiūrėsim ką parašys recenzentas
Kaip Jums mergaitės sekasi?
Kaip Jums mergaitės sekasi?
Ar jums taip anksti reikia atiduoti jau darba?As dar neatidaviau,bet jau kokia 10d reiketu,manau.Pries dvi savaites reikia,o gynymas birzelio 1
Visos matyt intensyviai rašo dar darbus, todėl neprisėda parašyti, aš šnd darau jau pertrauką, nes sapnuoju jau savo darbą
Mums darbą reikėjo atiduoti iki gegužės 4d. Gynimas gegužės 30d.
Aš tai dabar atidavusi vadovei pataisyti darbą, tai kiek ilsiuosi
Gavau šiandien atsakymą vadovo dėl praktinės dalies, įvertino labai gerai, ir pataisymų nedaug reikia - tai džiaugiasi mano širdis net sekmadienis šviesesnis pasidarė
Beje agnite tavo avataras - nuostabus, visada pakelia nuotaiką, tad kramtymas
Beje agnite tavo avataras - nuostabus, visada pakelia nuotaiką, tad kramtymas
Ačiū Man jis irgi patinka
Smagu, kad viskas gerai su darbu Man įdomu kokių man pastabų duos vadovė...
Smagu, kad viskas gerai su darbu Man įdomu kokių man pastabų duos vadovė...
ech, mnao darbas irgi jau pabaigtas,priduoti 05.11.Idomu kaip recenzentas ivertins.Gynimas 06. 04. bijau jau dabar.Nors pati rasiau darba,bet vistiek nerimas kamuoja kaip bus su pristatymu,ar apsigynsiu.......
Jeigu pati rašėt tai tikrai apsiginsit juolab, kad vadovas pakoreguos ir patars kaip geriau daryti pristatymą
Tai apsiginsite tikrai, juk pati rašėt
As irgi siuabingai bijau gynimo preliminariai gynimai prasideda nuo geguzes 21...
O idomu, kaip jie sudaro sarasus, is kitu katedru jau pastebejau, kad ne pagal pavardes - tai pagal ka?
Kiek laiko ir kaip ruosites didziajam ivykiui?
O idomu, kaip jie sudaro sarasus, is kitu katedru jau pastebejau, kad ne pagal pavardes - tai pagal ka?
Kiek laiko ir kaip ruosites didziajam ivykiui?