Sveikos, aš irgi vargstu, tiek nedaug laiko liko... Gal yra gerai suprantančių statistiką ir mokančių dirbti spss programa? tyrimas psichologijos srityje, reikia apskaičiuoti rezultatus, arba profesionalios konsultacijos
siandien suzinojau kad yra autorystes deklaracijso pildomos univiere ci avisur taip, ten parasyta, kad jei kas pateiktu ieskini teimui del sio darbo, as padengiu visas islaidas. dar tokiu nebuvau maciusi, kiek kais baiginejo mokesi, niekad nebudavo matyt pasitaike kokiu negeru atveju ir teismu
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 20, 12:20)
siandien suzinojau kad yra autorystes deklaracijso pildomos univiere ci avisur taip, ten parasyta, kad jei kas pateiktu ieskini teimui del sio darbo, as padengiu visas islaidas. dar tokiu nebuvau maciusi, kiek kais baiginejo mokesi, niekad nebudavo matyt pasitaike kokiu negeru atveju ir teismu
Aš asmeniškai tokio dalyko negirdėjau...
Na merginos kaip Jums sekasi rašyti?
Man tai jau gegužės 4 "deadline'as"
Man tai jau gegužės 4 "deadline'as"
Aš turiu laiko iki 28d. tai dar kol kas nepergyvenu O šiaip...sekasi sunkiai. Neina prisiverst
Šiandien atidaviau.
Sveikos
As jau irgi atidavus balandzio 25 tikiuosi nesudirbs mano sedevro
Db reikia gynimui ruostis...koks jusu pasiruosimo planas? Gal zinot kokiu sekmingo pristatymo paslapciu
As jau irgi atidavus balandzio 25 tikiuosi nesudirbs mano sedevro
Db reikia gynimui ruostis...koks jusu pasiruosimo planas? Gal zinot kokiu sekmingo pristatymo paslapciu
O kada jums gynimai?
Kol kas dar nera grafiku, bet preliminariai geguzes pabaigoj....
Supratau, man gegužės gale tik atiduoti reikia, o gynimai pradžioje birželio
QUOTE(agnite @ 2012 05 02, 19:53)
Supratau, man gegužės gale tik atiduoti reikia, o gynimai pradžioje birželio
man taip pat
Man terminas yra gegužės 17d, tai db intesyvus rašymas prasidėjo ligos užpuolė tai teko šiek tiek apleist darbo praktinę dalį, bet db sparčiai vejuosi, ir pabaiga jau matyti, jei vadovas nesudirbs labai o gynimai dar tik už mėnesio birželio 1 arba 4 diena
Kurios parašėt kokia apimtis darbų gavosi?
Kurios parašėt kokia apimtis darbų gavosi?