Lorian), 28 Vas 2012 - 11:29, parašė:
Lorian), 28 Vas 2012 - 11:29, parašė: ![]()
Merginos, help
net geda klaust
negaliu turinio pasidaryt
naudojuos 2010 Wordu... nu niekaip nesigauna, kad viskas normaliai butu sunumeruota, islygiuota ir tt... zinau, kad yra kazkaip kad vos ne pora klavisu paspaudi, ir viskas padaryta. bet kaaaaip?????
gal kas galetu instruktaza pravest
![]()
Evdaivute, 28 Vas 2012 - 20:58, parašė:
Evdaivute, 28 Vas 2012 - 20:58, parašė: ![]()
Sveikutes, Net nezinojau kad tokia tema cia SM egzistuoja
![]()
Tai ka ir as tame diplominio darbo rasymo periode, tik tiek kad man laaabai nesiseka net nepradejau dar rasyti, studijuoju Vadyba, mano tema Eksporto planavimas ir organizavimas. Tema atrodo labai suprantama ir aiski, bet niekaip nepavyksta pradeti rasyti, net turinio neturiu
O dar laukiuosi leliaus tai nei jegu nei nervu nieko nera siam reikalui.. nesinori labai stresuoti, bet vos tik pagalvojus sunku
literaturos nelabai sekasi rasti, prasiau pazystamu gal kas koki panasia tema ar bent jau apie eksporta darba rase bet koki kursini ar kazkas pan. kad bent kazka tureciau po nosim...
![]()
Sakau gal cia pagalbos rasiu...
wwwes, 28 Vas 2012 - 17:59, parašė:
wwwes, 28 Vas 2012 - 17:59, parašė: ![]()
Nežinau stebuklingos kombinacijos, bet aš paprasčiausiai viską susitvarkau linijuotės, esančios viršuje ir šone, pagalbos dėka. Paprasta ir nesunku
Paranoia, 10 Kov 2012 - 13:36, parašė:
Paranoia, 10 Kov 2012 - 13:36, parašė: ![]()
Sveikutės. Žinau, kad čia yra bakalaurinių tema, bet net nenorėjau eiti į ją, nes taip žiauriai nieko neina rašyti
Jau varo į depresiją. Štai vakar buvau nuėjusi pas savo vadovę, tai prisakė visokių dalykų, kad dabar apskritai jaučiuosi nieko neparašiusi. Reikia kibt į darbą. O dar kai grupiokai kokiam FB užsimeta: "viskas, jau baigiau bakalaurinį" tikrai yra žiauru
Cartman, 10 Kov 2012 - 11:40, parašė:
Cartman, 10 Kov 2012 - 11:40, parašė: ![]()
Rašytojos, kaip sekas?
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė