QUOTE(Cartman @ 2012 02 18, 19:06)
na, bakalauras ir kolegijoj bakalauras, o tai mokslinis darbas, tai ir visi mokslinio darbo "atriburtai" turi būt.
pas mane tas aktualumas kiek kitaip rašomas, bet įsivaizduoju, turėtų būt irgi apie tai, kuo tavo darbas skiriasi nuo kitų rašytų panašiomis temomis, kuo tema yra svarbi ir vertinga (na žodžiu įrodyt, kad tavo darbo perskaitymas nebus veltui sugaištos keliasdešimt minučių). galiu klyst, gal pas jus (ekonomika?vadyba?) kitaip.
truputuka aiskiau darosi , aciu .
Na man reikia viska rasyt kaip ir mokslinej metodologijoj , ir temos aktualuma, paskui hipoteze, iskelt problemini klausima, tikslai uzdaviniai ir t.t viskas jau tas turi atsispindet ivade . tai cia tikriausiai pas visus
plemba kuo mano darbas skiriasi nuo kitu darbu , va cia tai klausimas , neisivaizduoju kuo, ir kaip ta suzinot
Na as analizuosiu X imones edukacine veikla. O tai su kuo man sulyginti ? man tas nedaeina , netingiu ieskau saltiniu ir viska , na bet nemoku siauriau mastyt , kol man daejo kas ta edukacija
Galvojau susirasiu pagal viena zodi edukacija , savaite laiko sugaisau su literaturos paieska , kol daejo jog edukacija yra bendras zodis apibudinantis auklejima , svietima ir lavinima

O dabar kol daeis ka cia man sulyginti ir kaip pagrysti tema, kaip flegma jauciuos kol dasyla viskas