o jei kaip man jau atsibodo sitas rasyams
Liusii, aciu uz palaikyma pas mus gintis tik nuo magistrinio reikia, tai man bakalaurini tik pabaigt rasyt reikia
Kaip kitom einasi? gal jau ir kitos apsigynet? gavot pazymius?
QUOTE(-Astreja- @ 2011 06 08, 12:25)
Kaip kitom einasi? gal jau ir kitos apsigynet? gavot pazymius?
užsiknisau su skaidrėm. bet tai ačiū D, kad vadovė parašė komentarus (reik visą pristatymą perdaryt bet čia jau kaip ir su pačiu BBD, tai nieko naujo man.. ) ir laukia pakeisto pristatymo
ginuosi pirmadienį, 13d. pati pirma 9val laikykit kumščius
QUOTE(Almost @ 2011 06 08, 12:30)
užsiknisau su skaidrėm. bet tai ačiū D, kad vadovė parašė komentarus (reik visą pristatymą perdaryt bet čia jau kaip ir su pačiu BBD, tai nieko naujo man.. ) ir laukia pakeisto pristatymo
ot gerai kai taip vadovas padeda..
man maniškis irgi neblogas buvo, bet labai skūpus su paskatinimo ir pagyrimo žodžiais, tad eidama net nežinojau kokio lygio tas mano darbas..
o šiandien apsigyniau 10 ir tiek gerų žodžių gavau iš pirmininko
pagaliau gyvenimas grįžta į senas vėžes
visoms linkuu kuo greičiau ir kuo geriau užbaigti
QUOTE(Almost @ 2011 06 08, 10:30)
smagu kad padeda nors zinau kaip jautiesi kai pataria tiek daug pakeist, kad atrodo per nauja darai
Sekmes! Laikysim kumscius
QUOTE(saulyteee @ 2011 06 08, 14:36)
man maniškis irgi neblogas buvo, bet labai skūpus su paskatinimo ir pagyrimo žodžiais, tad eidama net nežinojau kokio lygio tas mano darbas..
saunuole dideliausi sveikinimai ir kaip smagu kad taip pagyre
mano mokytoja yra gan pedantiska (na as is anksciau ja zinau- labai pedantiska ) bet uztai tikiuosi kad su jos pagalba mano darbo lygis bus neblogas
Oi kaip pavydziu gyvenimo normaliose vezese
QUOTE(saulyteee @ 2011 06 08, 16:36)
ot gerai kai taip vadovas padeda..
aha, tikrai džiaugiuosi, kad ir kiek nervų ir isterijų būna išgadinta... beviltiška tiesiog pasijaučiu, bet va perdariau skaidres ir gavau pagyrimą. bet gavau ir patarimus, kad siekiant idealo reikia dar kelis pataisymus padaryt. na, bet džiaugiuosi - ji stengiasi dėl manęs, ne dėl savęs. o tai jau tikrai verta daugiau, nei vien tik "ačiū"...
sveikinimai ***** man nervas ima, kad mes taip vėlai ginamės...
QUOTE(-Astreja- @ 2011 06 08, 16:59)
Sekmes! Laikysim kumscius
prireiks
Aš irgi vakar apsigyniau. Tiesiog puikiai nulietas 10 Gyniaus VDU.
apsigyniau ir aš. galiu pasakyt visai nesuvargau rašydama bakalaurą, tikrai nesėdėjau naktim, kogero paėmus apskritai darbą parašiau per max 1,5 savaitės. o gavau 8. kitos grupiokės žinau sėdėjo ištisai rašė, kiek bepaklausi tiek rašo, o rezultatas 9, nelabai ir skirias arba į pristatymą ateina su 25 skaidrėm, prikišta beleko, toks jausmas, sudės viską, gal kažkas tiks, visiškai nemoka atsirinkt informacijos, ir tas joms nė kiek pažymio nepakėlė, o aš su 7 skaidrėm praėjau džiaugiuos, kad viskas baigės ir sveikinu kitas su šiuo nerealiu jausmu
Sveikos mergaite
Visas kurios jau apsigyne-didziausi sveikinimai .Kuriu dar laukia gynimas- sekmes didziausios
Na va as irgi si antradieni ginuosi savo darba. Per katedrini tai visus ismaude kkaip suniukus ...aisku tam ,kad kuo geriau pasiruostumem viesajam..
tik va tas skaidres tai niekaip negaliu sudet i kokias 10. Kaip itilpti neisivaizduoju, man atrodo kad ten viskas svarbu...
Ir dar ar per kalba komentuojat tik tai kas skaidrese, ar ir iterpiat kazkokia kita informacija , kurios net nera skaidrese... nezinau ar aiskai parasiau nu pvz .. jei i skaidres idesiu tik tiriamaja dali, tai ar kazkur reikia komentuoti tokia kaip tecnologine dalis (mano baldu technologes specialybe )..
Ir dar ar recenzentui reik moketi? Darbas atiduotas , bet dar neparasius
Visas kurios jau apsigyne-didziausi sveikinimai .Kuriu dar laukia gynimas- sekmes didziausios
Na va as irgi si antradieni ginuosi savo darba. Per katedrini tai visus ismaude kkaip suniukus ...aisku tam ,kad kuo geriau pasiruostumem viesajam..
tik va tas skaidres tai niekaip negaliu sudet i kokias 10. Kaip itilpti neisivaizduoju, man atrodo kad ten viskas svarbu...
Ir dar ar per kalba komentuojat tik tai kas skaidrese, ar ir iterpiat kazkokia kita informacija , kurios net nera skaidrese... nezinau ar aiskai parasiau nu pvz .. jei i skaidres idesiu tik tiriamaja dali, tai ar kazkur reikia komentuoti tokia kaip tecnologine dalis (mano baldu technologes specialybe )..
Ir dar ar recenzentui reik moketi? Darbas atiduotas , bet dar neparasius
Ir dar ar per kalba komentuojat tik tai kas skaidrese, ar ir iterpiat kazkokia kita informacija , kurios net nera skaidrese...
Nežinau kaip kituose universitetuose, bet bent jau pas mus (VDU) buvo patarta į skaidres dėti kuo mažiau pačio teksto (ta prasme neperkrauti skaidrių su belekokio ilgumo sakiniais ir cituojamom pastraipom),o dėti daugiau įvairių lentelių ar grafikų, kad būtų įdomu žiūrėti, ir svarbiausia buvo ne skaityti ar kalbėti to, kas parašyta skaidrėse, bet arba papildyti tai kas parašyta kita darbe naudota susijusia informacija, arba bent jau kaip nors kitais žodžiais perteikti skaidrių info... žodžiu, sakė pasidedat didelį pliusą, jei komentuojat tai kas skaidrėse, pateikdami papildomą informaciją kuri jose neminima. bet šiaip manau logiška, kad reikia įterpti kažkokią info papildomą, parodai, kad darbą išmanai ir pan
na va, ateinu jau ir aš nuslūgusiom emocijom pasigirti vakar apsigyniau savo BBD. Gyniausi pati pirma, tuo tik džiaugiuosi ir matau vien tik pliusus Klausimų sulaukiau vos 3 ir visai normalių. Vienas buvo keistas, bet taip pat keistai ir atsakiau kas lietė skaidres - jų pas mane buvo 16 (17-ta - turinio, jeigu paprašytų grįžti į kurias nors skaidres atgal, kad nereikėtų varinėt su knopke per visą pristatymą, o tiesiogiai į reikiamą skaidrę patekti). Gynimo laikas buvo 10min (darbo pristatymui būtent), tai berods tilpau. Gal kokią pusę minutės užtęsiau, bet jau neskaičiavau nieko..
Reziume - recenzento įvertinimas 10 (palei balų skaičių surinkau 9.5, bet pasiūlė 10), vadovės 10. Ir po gynimo 10. Super Vadovė dar vakare jau po visko parašė e.laišką, pasveikino su puikiai apgintu darbu ir palinkėjo sėkmės. Ech, esu laaabai jai dėkinga už pagalbą...
Reziume - recenzento įvertinimas 10 (palei balų skaičių surinkau 9.5, bet pasiūlė 10), vadovės 10. Ir po gynimo 10. Super Vadovė dar vakare jau po visko parašė e.laišką, pasveikino su puikiai apgintu darbu ir palinkėjo sėkmės. Ech, esu laaabai jai dėkinga už pagalbą...