QUOTE(svaceja @ 2011 05 29, 22:39)
Aš taip pat savo darbą atidaviau galutinį ketvirtadienį, ginsiuosi birželio 8 d. Vadovė įvertino tik 6-7 balais, tai dabar laukiu recezentės įvertinimo ir labai bijau, gal neparašys neigiamo. Žiauriai bijau.
tikrai manau neparasys
labas rytas
ryt manes laukia paskutinis pasispardymas,oi kaip laukiu vien del to kad jau viskas pagaliau baigsis
QUOTE(svaceja @ 2011 05 30, 09:16)
Turbūt jaudinies? Aš ir noriu, kad viskas greičiau praeitu. Dabar men reikia skaidres pasidaryti, is kalbą pasirašyti.
begalo... bet ir dziugina,kad tai bus pabaiga
QUOTE(kankan @ 2011 05 30, 09:44)
Ar išmokai jau kalbą?
QUOTE(kankan @ 2011 05 30, 09:44)
labai linkiu sėkmės ir nusiraminimo ginantis
mane šiek tiek erzina tai, kad priduot reikėjo iki 27d., o gintis tik 13/14 d. bet gerai, kad po gynimo greitai gausim diplomus, nes va draugė gynėsi praeitą savaitę, o diplomą gaus tik 06.29
QUOTE(svaceja @ 2011 05 30, 10:08)
Ar išmokai jau kalbą?
ka cia ismoksi,vis vien uzmirsiu,besikartodama savaime kai kas isejo,kad ismokau
labas rytas
13h laikykit kumstukus
QUOTE(kankan @ 2011 05 31, 05:45)
ka cia ismoksi,vis vien uzmirsiu,besikartodama savaime kai kas isejo,kad ismokau
labas rytas
13h laikykit kumstukus
labas rytas
13h laikykit kumstukus
kai pati rašei darbą, tai problemų nebus - juk visi žmonės, žino, kad jaudinamės gindami, supras svarbiausia ramiai, jeigu jau labai nervinies, tiesiog giliai įkvėpk, nusišypsok ir tęsk toliau
QUOTE(kankan @ 2011 05 31, 03:45)
labas rytas
13h laikykit kumstukus
labas rytas
13h laikykit kumstukus
sekmes laikysiu kumscius, jei prireiktu, bet manau kad viskas bus gerai! Kaip Almost sako- pati rasiai, tai zinai apie ka kalbi ir nebus problemu lauksim naujienu po
Na ka merginos, man jau basta apgyniau savo 8-neta!!!! dar zinokit vis neatsigaunu,kad jau viskas
Sekmes visoms likusioms merginoms!!!!!
Sekmes visoms likusioms merginoms!!!!!