Kankan, sveikinu pabaigus! as irgi truputeli pavydziu einu su mokytoja siandien susitikt ir po to kibsiu dirbt, nes nuo plano atsilikau na bet kaip nors
Sveikos,
Saceja, kaip einasi rasymas? Ar jau pasibaigei?
Kaip kitom einasi?
As dar 2 menesius turiu iki pridavimo datos (Liepos 19) bet noriu iki liepos pradzios pasibaigt, nes 11 liepos i vestuve reikia varyt grisiu tik 16... Siuo metu esu trecdali padarius, bet stengiuosi vis nors trumpam prisest, kad nereiktu paskutine minute bemigiu naktu leist
Saceja, kaip einasi rasymas? Ar jau pasibaigei?
Kaip kitom einasi?
As dar 2 menesius turiu iki pridavimo datos (Liepos 19) bet noriu iki liepos pradzios pasibaigt, nes 11 liepos i vestuve reikia varyt grisiu tik 16... Siuo metu esu trecdali padarius, bet stengiuosi vis nors trumpam prisest, kad nereiktu paskutine minute bemigiu naktu leist
QUOTE(-Astreja- @ 2011 05 19, 20:55)
<..>
Kaip kitom einasi?
Kaip kitom einasi?
šiandien pagaliau atidaviau, rytoj katedrinis. vadovė sakė, kad peržiūrės rytoj atidžiai ir paskutinį kartą. pastabas ir klaidas reikės išsitaisyt, tada galėsiu ramiai rišt
sveikos
na o as katedrini jau praejau ryt vezu iristi i spirale ir kietu virseliu, dabar liko ruostis viesajam gynimui ir laukti recenzento ivertinimo
na o as katedrini jau praejau ryt vezu iristi i spirale ir kietu virseliu, dabar liko ruostis viesajam gynimui ir laukti recenzento ivertinimo
QUOTE(kankan @ 2011 05 19, 21:47)
sveikos
sveikinimai
man šiandien, už 5min prasidės. baisu, vienok, kad nereiktų daug labai taisyt... ir recenzento paskirto bijau
QUOTE(svaceja @ 2011 05 22, 22:24)
Bent jau man nereikėjo eiti į katedrinį. Pas mus nevisi eina į katredinį, ką siunčia tik destytojei. Jaučiu, kad susimoviau, ir mane dėstytoja neprileis gynimo. Primaišiau viską paskutinę naktį raydama. antradienį bus viskas aišku.
pas mus irgi šiaip nereikia, nebent skaitaisi probleminiu studentu (nesirodai vadovui ir su juo nebendrauji, tavo darbo jis nematęs ir pan.), tada eit privaloma. šiaip buvo įdomu pažiūrėt, kaip tai vyksta
QUOTE(blondaj @ 2011 05 23, 17:10)
ir aš jau galiu pasigirti, kad darbas jau įrištas ir atiduotas, ir beliko sulaukt gynimo pagaliau nebereiks kankintis rašant
sveikinimai aš viską planuoju baigt ketvirtadienį. o tai bus ramus savaitgalis
QUOTE(svaceja @ 2011 05 24, 16:10)
Na vadovė pasirašė, tai dabar ramiau. Tik šį tą pataisysiu, ir ketvirtadienį atiduosiu visam. Aš jau buvau prisigalvojus, kad mane visai neprileis gintis.
baik tu, na bet svarbiausia ,kad viskas gerai
sveikos
mano darbeliai jau pristatyti, beliko sulaukti recenzento ivertinimo ir 31d viesasis gynymas, jezau kaip as jo bijau