Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai II

[quote=juoske,2011 12 20, 16:04]
gal galite pasakyti kurios baiget klasikinius masazus,ir neturite med pazymejimo,ar pavyko isidarbinti? smile.gif

Laba diena,
mane irgi labai kamuoja šis klausimas: O kaip gi su įsidarbinimu?

Esu pasiryžusi investuoti tūkstantį kitą į masažo kursus. Įdomu, kada jie sugrįžta?
Įdomu, ar Vaižgantė jau išlindo į dienos šviesą su masažais?
Šiuo metu aš esu įsitikinusi, kad ši veikla man teiktų malonumą, o ir atėjo laikas permainims profesinėje srityje. Esu stipri, darbo nebijau, bet auginu 3 atžalas, reikia pajamų. Būkit atviros, kiek tai leidžia aplinkybės.
Labai didelis ačiū iš anksto.

P.S. Nuo sausio 29 d. užsiregistravau "Masažo namų" organizuojamus kursus Kaune, kaip ir priklauso, pradėsiu nuo klasikinio.
Atsakyti
[quote=krista77,2012 01 11, 13:42]
[quote=juoske,2011 12 20, 16:04]
gal galite pasakyti kurios baiget klasikinius masazus,ir neturite med pazymejimo,ar pavyko isidarbinti? smile.gif
Laba diena,
mane irgi labai kamuoja šis klausimas: O kaip gi su įsidarbinimu?

Esu pasiryžusi investuoti tūkstantį kitą į masažo kursus. Įdomu, kada jie sugrįžta?
Šiuo metu aš esu įsitikinusi, kad ši veikla man teiktų malonumą, o ir atėjo laikas permainims profesinėje srityje. Esu stipri, darbo nebijau, bet auginu 3 atžalas, reikia pajamų. Būkit atviros, kiek tai leidžia aplinkybės.
Labai didelis ačiū iš anksto.

P.S. Nuo sausio 29 d. užsiregistravau "Masažo namų" organizuojamus kursus Kaune, kaip ir priklauso, pradėsiu nuo klasikinio.
[/quote]
Man atrodo kad reikia vistiek kazkokiu pagrindu tureti jau ir su medicina.o jei ten baigt tuos kursus kurie vyksta pora men tai nemanau kad darba rastum,dar tokius reikalavimus kelia darbdavia, cia manau tokie kursai daugiau sau,kad vyra palepinti masazais biggrin.gif aisku cia mano tokia nuomone 4u.gif as jau seniai apie tai svajojiau,bet zinai jei veltu tik sukisi pinigus,tai ir menkas malonumas smile.gif
Atsakyti
Na, tikrai negaliu nesutikti, kad vos kursus pabaigusi nebūsiu geidžiamiausia masažistė nei darbdavių nei klientų akyse. Bet gal kas gali papasakoti apie savo pradžią. Kaip ten spa salonuose? kokiomis jie sąlygomis priima darbuotojus? Labai domina, kur to kelio pradžia ir kokia ji yra?
Būkit gero ir geri, paatviraukit ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(krista77 @ 2012 01 12, 14:54)
Na, tikrai negaliu nesutikti, kad vos kursus pabaigusi nebūsiu geidžiamiausia masažistė nei darbdavių nei klientų akyse. Bet gal kas gali papasakoti apie savo pradžią. Kaip ten spa salonuose? kokiomis jie sąlygomis priima darbuotojus? Labai domina, kur to kelio pradžia ir kokia ji yra?
Būkit gero ir geri, paatviraukit ax.gif .

As SPA salonuose nedirbau. Bet jei isivaizduot, kad esu salono seimininke, tai nenoreciau zmogaus, kuris baige kazkokius kursus ir turi tik diploma. Noreciau masazisto jau turincio darbo patirti, medicinini issilavinima, rekomendacijas is buvusiu darbdaviu. Nebent tie salonai patys organizuoja savo kursus, kad paskui priimt mokinius.
O tu geriau pasiskambinek keletui salonu pati. Padaryk tokia kaip ir apklausa. Bus aiskiau ar ten laukia nauju darbuotoju smile.gif
Atsakyti
Na, esu padariusi aš mini apklausą, bet iš sutikusių atvirausti respondentų visi dirbo savarankiškai ir tvirtina tai, ką aš jau žinau: kad baigus kursus neapsimoka pačiai nuomotis patalpas ir savarankiškai dirbti, kad klientai vis tik domisi, ar masažuotojas turi medicininį išsilavinimą. Tik dėl darbo krūvio informacija skiriasi: vieni turi grafiką kelioms sav. į priekį, kiti vos patys išsilaiko. Vidutinių nesutikau.
Nes internete nors ir skelbiasi"salonais", bet iš tiesų dirba po vieną žmogų, arba tom pačiom patalpom dalijasi keli masažistai, kurie turi savo klientūrą.

Tai tiek žinių iš mano apklausos.

Gal kas galite pasidalinti patirtimi apie Masažo namų kursų kokybę? Kaip jie paruošia motyvuotus "studentus" darbo rinkai?
Atsakyti
QUOTE(krista77 @ 2012 01 11, 12:42)

Kaip turėčiau suprasti šį klausimą?
Atsakyti
Atsiprašau, šis klausimas tikrai dviprasmiškas kažkoks, kaip dabar skaitau. Tiesiog sekiau Jūsų pasisakymus šia tema. Viename iš jų lyg ir paminėjote, kad sunku išsilaikyti tapo atėjus sunkmečiui. Įdomu ar situacija bent kiek pasikeitė nuo 2009 - 2010 m. Ar verta saloną turėti ir verstis šia veikla?
Tikrai nenorėjau nieko įžeisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista77 @ 2012 01 13, 10:28)
Atsiprašau, šis klausimas tikrai dviprasmiškas kažkoks, kaip dabar skaitau. Tiesiog sekiau Jūsų pasisakymus  šia tema. Viename iš jų lyg ir paminėjote, kad sunku išsilaikyti tapo atėjus sunkmečiui. Įdomu ar situacija bent kiek pasikeitė nuo 2009 - 2010 m. Ar verta saloną turėti ir verstis šia veikla?
Tikrai nenorėjau nieko įžeisti 4u.gif

Masažuotoja nebedirbu, užsiimu kita veikla, bet aš niekada ir neužsiėmiau tik masažais.
Atsakyti
Gal dar iš čia skaitinėjančių kas nors užsirašėte į "Maažo namų" organizuojamus klasiksinio masažo kursus? Įdomu kelių žmonių grupę jie max formuoja?
Atsakyti
Atsakysiu i visus klausimus, kaip buvo man. blush2.gif Kai pabaigiau gal 4-5 skirtingus masazu kursus, pradejau dirbti su klientemis, jau ne su savo draugemis, klientura rinkosi labai sunkiai, isivaziavau gal po 2 metu, kaip sakant, vienas per kita klientai , su rekomendacijomis ir pamazu susiformavo pastovus ratas. Tada pamasciau, kad noreciau kazkur isidarbinti (nors su masazais nesusijusi darba visada turejau), pavarciau skelbimus, nusiunciau CV, i pokalbi nusinesiau diplomus ir pasakiau, kad dirbu namuose. Aisku, savininkei nebuvo idomu, kad as neturiu medicininio (nors buvau universitete baigusi biologija ir zmogaus anatomija man tikrai nebuvo naujiena), bet jai idomiausia buvo, kad galiu atvesti klientus cia!!!!!!!!!! doh.gif As pasakiau, kad klientes nesutiks eiti uz dviguba kaina masazuotis, tuo viskas ir baigesi. Padirbusi kelis menesius, supratau, kad man per gaila laiko svaistyti kazkokiam salonui. Tuo labaiu, kad jau buvau istojusi mokintis kineziterapijos, o medicina ir 100 darbu suderinti gana sunku. Tada vel dirbau tik "sau". Tai va, tokia mano patirtis. Galiu dar pasakyti, kad siuo metu darbuotojus samdantys darbdaviai, iesko darbiniu arkliu (atsiprasau uz ta issireiskima), bet ne itin domisi jusu ziniomis, gal daugiau del akiu, kad daro atranka.. O po to sumoka uz masaza po 3 Lt... Tai bet kokiu atveju geriau dirbti sau, net jei ir 1 kliente per diena turesite, tai uzdirbsite ta pati doh.gif Nekalbu apie visus salonus, bet , su kuriais esu susidurusi ar kur koleges pasakojo, tai padetis tokia..
P.S.per visa mano darbo laika masazu srityje, tik 2 klientes paprase parodyti, ka esu baigusi... mirksiukas.gif Nors dabar diplomai kabo ant sienos, cia , kad rimciau atrodytu biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū naura14 už atvirumą 4u.gif . Privertėt susimąstyti... Tikrai netrumpas kelias, bet manau tai natūralu. Kadangi šiuo metu ieškau naujo darbo, tai manau teks grįžti prie ankstesnio darbų pobūdžio. O su masažais laaabai po truputį. Na, gyvenimas sustatys į savo vietas viską. Blogiausiu atveju šeimyniškius masažuosiu, nes tie visai patenkinti, o tai ne taip jau prastai smile.gif . Tik dar teks į stalą painvestuoti, nes ant jų atsisėdus nelabai patogu minkyti biggrin.gif ... O dar vyras storėja ne dienom, o valandom, tai tuoj keliais žemės nesieksiu...
Dar kartą ačiū už pasidalintą patirtį.
O beje, ar studijuodama kineziterapiją pajutote, kad sėdit savo lėkštėje?
Atsakyti
QUOTE(krista77 @ 2012 01 14, 17:14)
Ačiū naura14 už atvirumą  4u.gif . Privertėt susimąstyti... Tikrai netrumpas kelias, bet manau tai natūralu. Kadangi šiuo metu ieškau naujo darbo, tai manau teks grįžti prie ankstesnio darbų pobūdžio. O su masažais laaabai po truputį. Na, gyvenimas sustatys į savo vietas viską. Blogiausiu atveju šeimyniškius masažuosiu, nes tie visai patenkinti, o tai ne taip jau prastai smile.gif . Tik dar teks į stalą painvestuoti, nes ant jų atsisėdus nelabai patogu minkyti biggrin.gif ... O dar vyras storėja ne dienom, o valandom, tai tuoj keliais žemės nesieksiu...
Dar kartą ačiū už pasidalintą patirtį.
O beje, ar studijuodama kineziterapiją pajutote, kad sėdit savo lėkštėje?

I sveikata 4u.gif Tikiuosi bus lengviau apsispresti.. Galiu prie visos to pridurti, kad pinigeliu investuoti reikes nemazai, jie atsipirks laaaabai negreit, o ir jegu bei sveikatos reikes daug.
Kas liecia kineziterapija, tai ji man is vis visa vandeni sujauke doh.gif Mano uzmojai dabar pasidare kur kas didesni, galimybes kur kas didesnes, keliu daugiau ir dabar jau vel metausi, ka noriu daryti, tad kol kas darau masazus smile.gif Bet po truputi iterpsiu ir kineziterapijos, mankstos ar islankstymai ne tiek daug jegu reikalauja , o ir priemoniu sanaudos mazesnes, bet cia jau reikia ismanyti..
Atsakyti