Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai II

QUOTE(Kirkė @ 2011 09 27, 12:29)
Laba visiems, reiktų patarimo dėl masažo kursų Kaune.
Aš irgi noriu išmokti masažo. Ir noras/polinkis yra, ir poreikis (dėl gyvenimo/šeimos aplinkybių) Reikia mokyklos Kaune, kur TIKRAI gautum kokybę už sumokėtus pinigus ir aišku, sertifikatus. Aišku, pradėčiau nuo klasikinio masažo. Bet vėliau noriu praplėsti iki gydomojo masažo pagrindų ir viso kūno masažo.
Kitaip tariant noriu tapti tikra masažuotoja, tačiau studijuoti LKKU ar kitoje aukštojoje nėra nei galimybių, nei laiko.
Tikiuosi, patarsit.  4u.gif

Gydomojo masazo, kitaip tariant masazo, kuris skirtas ne tik groziui, daryti negalima neturint medicininio issilaviniimo, nors ir turetumet 100 kursu baigimo diplomu. Ismoktas masazas neuztikrina teises daryti masazus neturint medicininio... Nebent grozio proceduras.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 10 14, 13:48)
Gydomojo masazo, kitaip tariant masazo, kuris skirtas ne tik groziui, daryti negalima neturint medicininio issilaviniimo, nors ir turetumet 100 kursu baigimo diplomu. Ismoktas masazas neuztikrina teises daryti masazus neturint medicininio... Nebent grozio proceduras.

šitą reikalą aš su Jumis jau aptariau ankstesniuose postuose. smile.gif Dar kartą ačiū už info.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 09 27, 13:17)
Radau internete, kad UAB Masažo namai organizuoja kursus Kaune. Kaip manot, verta į šiuos kursus registruotis?
Kviečiame į klasikinio masažo kursus Vilniuje ir Kaune. Kursų pradžia Vilniuje lapkričio 7 d. , Kaune  spalio 30 d. Registruotis ir teirautis išsamesnės informacijos galite tel. 869999772 arba 85 2627069

Labai aciu uz nuoroda. Kuris laikas ieskojau, kur lankyti masazu kursus, bet tai ka siule kaunieciai, man nepatiko. Pasidomejau "Masazu namais", o dar cia geri atsiliepimai- todel uzsiregistravau ir as i siuos kursus thumbup.gif

Tikriausiai susitiksime spalio 30d smile.gif
Atsakyti
Merginos, labiau patyrusios, atsakykit, ar imanoma ismokt masazo per 6 uzsiemimus g.gif Cia pradziamokslis.

Daugiau pasigilinau, ka siulo "Masazo namai" Kaune. Ju tinklalapyje rasoma, kad Vilniuje klasikinio masazo kursai vyksta 72 a.val. O cia Kaune atvaziuoja tik sekmadieniais, ir viso labo bus 6 uzsiemimai. Sako, duos visa dalomaja medziaga ir teorija teks ruostis patiems, o per uzsiemimus bus tik praktika. Bet man vis tiek pasirode per mazai valandu.
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2011 10 27, 09:43)
Merginos, labiau patyrusios, atsakykit, ar imanoma ismokt masazo per 6 uzsiemimus  g.gif Cia pradziamokslis.

Daugiau pasigilinau, ka siulo "Masazo namai" Kaune. Ju tinklalapyje rasoma, kad Vilniuje klasikinio masazo kursai vyksta 72 a.val. O cia Kaune atvaziuoja tik sekmadieniais, ir viso labo bus 6 uzsiemimai. Sako, duos visa dalomaja medziaga ir teorija teks ruostis patiems, o per uzsiemimus bus tik praktika. Bet man vis tiek pasirode per mazai valandu.

Tikrai įmanoma 4u.gif Jei dėstytojas patyręs ir laikas naudojamas mokymui.

naura14 - ačiū už rekomendaciją dėl masažo kursų.
Nesigailiu sumokėtų pinigėlių už klasikinio masažo kursus Masažo namai Dar liko du užsiėmimai, bet jau galiu pasakyti, kad išmokau masažuoti. Aišku, iki profesionalų dar toli smile.gif , tačiau masažuoti artimuosius ir kaimynus jau tikrai galiu. Per kursus ne plepama, tačiau tikrai mokomasi, masažuojam nuo iki, ta prasme visas 4 užsiėmimo valandas. Dėstytojas iš karto taiso klaidas, rodo teisingus judesius ir komentuoja kas ir kaip.
Taip kad rekomenduoju ir kitiems šiuos kursus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 11 23, 20:40)
Tikrai įmanoma  4u.gif Jei dėstytojas patyręs ir laikas naudojamas mokymui.

naura14 - ačiū už rekomendaciją dėl masažo kursų.
Nesigailiu sumokėtų pinigėlių už klasikinio masažo kursus Masažo namai Dar liko du užsiėmimai, bet jau galiu pasakyti, kad išmokau masažuoti. Aišku, iki profesionalų dar toli  smile.gif , tačiau masažuoti artimuosius ir kaimynus jau tikrai galiu. Per kursus ne plepama, tačiau tikrai mokomasi, masažuojam nuo iki, ta prasme visas 4 užsiėmimo valandas. Dėstytojas iš karto taiso klaidas, rodo teisingus judesius ir komentuoja kas ir kaip.
Taip kad rekomenduoju ir kitiems šiuos kursus.  thumbup.gif

Dziaugiuosi, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
ar galite ką nors pasakyti apie Žinijos organizuojamus masažo kursus?
Konkrečiai, mane domina vaikų masažas.

Domėjausi ir "Masažo namuose", bet jie, deja, šiuo metu tokių neorganizuoja.

Labai lauksiu atsakymų.
Atsakyti
QUOTE(Svajotoja @ 2011 12 01, 14:32)
Sveiki,
ar galite ką nors pasakyti apie Žinijos organizuojamus masažo kursus?
Konkrečiai, mane domina vaikų masažas.

Domėjausi ir "Masažo namuose", bet jie, deja, šiuo metu tokių neorganizuoja.

Labai lauksiu atsakymų.

O klasikini masaza jau esate baige? Nes mano viea drauge ejo i vaiku asazo kursus, pries tai nieko bendro su masazu neturejusi, tai sake, kad tos, kurios nesimoke klasikinio, nieko nesuprato.. Sita dalyka pasiaiskinkite su destytojais, gal is pradziu lieps baigti klasikini, nes gali buti, kad po to jokios naudos neturesite, tik i bala ismesti pinigeliai.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 12 01, 15:23)
O klasikini masaza jau esate baige? Nes mano viea drauge ejo i vaiku asazo kursus, pries tai nieko bendro su masazu neturejusi, tai sake, kad tos, kurios nesimoke klasikinio, nieko nesuprato.. Sita dalyka pasiaiskinkite su destytojais, gal is pradziu lieps baigti klasikini, nes gali buti, kad po to jokios naudos neturesite, tik i bala ismesti pinigeliai.

Taip, turiu klasikinio masažo pagrindus - metus jo mokiausi medicinos mokykloje. Mane domina, kur profesionaliai ir stipriai paruošia būtent vaikučių masažo.
Atsakyti
gal galite pasakyti kurios baiget klasikinius masazus,ir neturite med pazymejimo,ar pavyko isidarbinti? smile.gif
Atsakyti
Nuo sausio 19 2012 metais - Femina bona vakarais Klaipedoje organizuoja masazo kursus pradedantiesiems . Uzsirasiau. Oi, kaip laikiu.... wub.gif Gal turesiu kolegiu is sio forumo? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kopose: 27 gruodžio 2011 - 18:26
Sveiki 4u.gif

ar galima lankyti klasikinio masazo kursus, visai neturejus nieko bendro su masazais? Ar yra kas lanke ajurvedini masaza? Po klasikinio masazo kursu imanoma lankyt ajurvedinio masazo kursus?na ar nereik dar kokius kursus palankyt:)

Atsakykit, kas zino:)
Atsakyti