Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai II

QUOTE(Nerami @ 2012 04 14, 00:50)

Vilniuje yra tikrai daug vietu, kur organizuoja vienus ar kitus masazu kursus, tikrai galima pasirinkti ir rasti visai nebrangiai. Gaila, kad Kaune nieko nezinau.

Verta pavažinėti į Vilnių, jei Kaune nėra. Pas Editą Zareckij mokytis atvažiuoja iš visos Lietuvos. Mano dvi draugės, kurių viena gyveno Kazlų Rūdoje, kita gyvena Šunskuose, pas ją baigė masažo kursus. Pas mane nakvodavo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 04 13, 22:21)
Nežinodama pradėjau nuo šių masažų, o pirmiau reikėtų pradėti nuo klasikinio masažo pagrindų...Nežinau, kaip dabar, bet tuo metu, kai mokiausi, jautėsi, kad reikalingi tik mano pinigai, o pats mokymas buvo labai jau atmestinas...

QUOTE(Nerami @ 2012 04 14, 01:50)
SHANTI tai tikra pinigu lupykla, jau vien ju masazu kainos tai aiskiai parodo. Man ta vadove tokia nenuosirdi atrodo, kad aiskiai matosi, jog tik pinigai rupi.
Vilniuje yra tikrai daug vietu, kur organizuoja vienus ar kitus masazu kursus, tikrai galima pasirinkti ir rasti visai nebrangiai. Gaila, kad Kaune nieko nezinau.

Ačiū už nuomonę 4u.gif Man irgi kaina baisiai didelė atrodo nors ir su nuolaida - vyras yra išbandęs ten 2 dienų nugaros ajurvedinio masažo kursus - tai jam labai patiko ax.gif Tai ir mąstom dabar: ar tęsti toliau ten kitus kursus ar kaip. Ir aš lyg visai norėčiau kartu, bet tuomet kaina milžiniška gaunasi. Na, reiks matyt, dar brandinti mintis ir ieškotis pirma klasikinių smile.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2012 04 14, 10:01)
Verta pavažinėti į Vilnių, jei Kaune nėra. Pas Editą Zareckij mokytis atvažiuoja iš visos Lietuvos. Mano dvi draugės, kurių viena gyveno Kazlų Rūdoje, kita gyvena Šunskuose, pas ją baigė masažo kursus. Pas mane nakvodavo.

Gal žinote apytiksliai, kokia trukmė šių kursų trukmė ir kaina?... Ar geriau skambintis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turlaurita: 14 balandžio 2012 - 09:35
Ieškau masažistės Kazlų Rūdoje, jei turite kokių nors kontaktų gal galit parašyti į AŽ, ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos!!!

Bandziau skaityti jusu komentarus, bet vis nerandu atsakymu i savo klausimus smile.gif

Noreciau mokytis maszo kursu, miestas butu Vilnius.

Kiek mn tai kainuotu?

Nuosirdizia dekoju uz atsakyma!
Atsakyti
QUOTE(KyJa @ 2012 05 08, 10:57)
Sveikos!!!

Bandziau skaityti jusu komentarus, bet vis nerandu atsakymu i savo klausimus smile.gif
Noreciau mokytis maszo kursu, miestas butu Vilnius.

Kiek mn tai kainuotu?

Nuosirdizia dekoju uz atsakyma!

Sveika, klausimai jusu nekonkretus. Kaina priklauso nuo to, kas organizuoja kursus.
Ir kokio masazo norite mokytis. Ar klasikinio, anticeliulitinio ar keliu rusiu.
Geriausia jums butu paciai pagooglinti ir konkreciai suzinoti (parasius laiska ar paskambinus) kaina pas kursu organizatorius.
Atsakyti
O gal kas bandėt čia? www.masazomenas.lt Aš sau noriu išmokti..
Atsakyti
QUOTE(Karolytia @ 2012 05 16, 16:09)
O gal kas bandėt čia?  www.masazomenas.lt Aš sau noriu išmokti..

As ir cia ruosiuosi eiti, nes labai vilioja zemos kainos. Galvoju aromaterapini, kuris nekainuoja net 200Lt. O moko dvi savaitgalio dienas mazoje grupeje. Sau pats tas.
Atsakyti
QUOTE(Nerami @ 2012 05 25, 00:02)
As ir cia ruosiuosi eiti, nes labai vilioja zemos kainos. Galvoju aromaterapini, kuris nekainuoja net 200Lt. O moko dvi savaitgalio dienas mazoje grupeje. Sau pats tas.

Uz dvi dienas 200lt? Sakot zemos kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 05 24, 23:06)
Uz dvi dienas 200lt? Sakot zemos kainos?  g.gif

Na, visur kitur, kur ziurejau, brangiau. Pvz., Livadijoje 6val. - 400 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Nerami @ 2012 05 25, 00:15)
Na, visur kitur, kur ziurejau, brangiau. Pvz., Livadijoje 6val. - 400 Lt.

Idomu, kaip moko aromaterapinio masazo? Ar ten kazkokie specialus judesiai ?
Papasakokit, kas pabaigs tuos kursus smile.gif
Atsakyti
sveiki,norejau paklausti gal kas nors mokinosi klasikinio masazo kursus cia http://www.taure.lt/klaslt.htm MIŠAKOVŲ MOKYKLOJE?
dabar auginu dvi mergytes ir pagalvojau kad galeciau baigti kursus siauliuose,o poto kai mergytes paaugs stoti i klaipeda i istestines kinezeterapijos studijas.tad pirma noreciau pasibandyti paprastus kursus siauliuose,tad lauksiu komentaru
Atsakyti
QUOTE(sagyta @ 2012 06 04, 13:31)
sveiki,norejau paklausti gal kas nors mokinosi klasikinio masazo kursus cia http://www.taure.lt/klaslt.htm MIŠAKOVŲ MOKYKLOJE?
dabar auginu dvi mergytes ir pagalvojau kad galeciau baigti kursus siauliuose,o poto kai mergytes paaugs stoti i klaipeda i istestines kinezeterapijos studijas.tad pirma noreciau pasibandyti paprastus kursus siauliuose,tad lauksiu komentaru

As esu baigus ju kelis kursus. Va, cia tema, gal rasite atsiliepimu
http://www.supermama...howtopic=275375
Atsakyti