QUOTE(vaižgantė @ 2012 04 13, 22:21)
Nežinodama pradėjau nuo šių masažų, o pirmiau reikėtų pradėti nuo klasikinio masažo pagrindų...Nežinau, kaip dabar, bet tuo metu, kai mokiausi, jautėsi, kad reikalingi tik mano pinigai, o pats mokymas buvo labai jau atmestinas...
QUOTE(Nerami @ 2012 04 14, 01:50)
SHANTI tai tikra pinigu lupykla, jau vien ju masazu kainos tai aiskiai parodo. Man ta vadove tokia nenuosirdi atrodo, kad aiskiai matosi, jog tik pinigai rupi.
Vilniuje yra tikrai daug vietu, kur organizuoja vienus ar kitus masazu kursus, tikrai galima pasirinkti ir rasti visai nebrangiai. Gaila, kad Kaune nieko nezinau.
Ačiū už nuomonę
Man irgi kaina baisiai didelė atrodo nors ir su nuolaida - vyras yra išbandęs ten 2 dienų nugaros ajurvedinio masažo kursus - tai jam labai patiko
Tai ir mąstom dabar: ar tęsti toliau ten kitus kursus ar kaip. Ir aš lyg visai norėčiau kartu, bet tuomet kaina milžiniška gaunasi. Na, reiks matyt, dar brandinti mintis ir ieškotis pirma klasikinių
QUOTE(vaižgantė @ 2012 04 14, 10:01)
Verta pavažinėti į Vilnių, jei Kaune nėra. Pas Editą Zareckij mokytis atvažiuoja iš visos Lietuvos. Mano dvi draugės, kurių viena gyveno Kazlų Rūdoje, kita gyvena Šunskuose, pas ją baigė masažo kursus. Pas mane nakvodavo.
Gal žinote apytiksliai, kokia trukmė šių kursų trukmė ir kaina?... Ar geriau skambintis