Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai II

QUOTE(slavlanta @ 2012 02 08, 15:36)
Neseniai baigiau sutrumpinta nugaros masazo kursus. Kadangi pati su med issilavinimu, man nieko ten sunkaus nebuvo, svarbu ismokti judesius, tvarka. Dave papildomai medziaga, taigi viskas priklauso no pacio zmogaus. Likau patenkinta. Mokomes ne ant muliazo, o ant savu nugaru smile.gif . Dirbome poromis.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista77 @ 2012 02 08, 02:50)
Kad ir ta grupė, kurioje šiuo metu lankau kursus: 9 žmonės, 3 masažo stalai. "Manekenas" gauna 6 rankų masažą. Tikrai mažoka to dėmesio, sunkoka vedančiam viską sužiūrėti.

Apsimelavau, lanko 12 žmonių, ir 3 masažo stalai. Taipogi mokomės vienos ant kitų. Taigi trise minkom ir glostom vieną žmogų. Masažuojamam tai tikrai neprastai, bet masažuojančiam tai mažoka kūno lieka, deja...
Nors kai registravausi, tai sakė, kad didesnės nei 6 žmonių grupės neorganizuos. Bet matomai jų požiūris toks: patyrus tas pačias išlaidas galima uždirbti 2k daugiau pajamų. Kokią tai įtaką daro jų kursų kokybei, vardui tikriausiai neskaičiuoja.
Šiaip aš neiskundžiu per labiausiai, stengiuos išsireikalauti pakankamai to dėmesio. Bet žmonių tikrai ryškiai per daug.
Atsakyti
As klasikini masaza mokiausi Zinijoje, kainavo - 400lt, tai nebrangu ir ismoko gerai. Jei nori tik artimiesiems ir draugams masazuoti, galima eiti i masazo pamoka Biokosmetikos grozio studijoje. Su antra puse vienas kita pamasazuoti pramoksit.
Atsakyti
QUOTE(Nerami @ 2012 02 11, 22:47)
As klasikini masaza mokiausi Zinijoje, kainavo - 400lt, tai nebrangu ir ismoko gerai. Jei nori tik artimiesiems ir draugams masazuoti, galima eiti i masazo pamoka Biokosmetikos grozio studijoje. Su antra puse vienas kita pamasazuoti pramoksit.

O kas klasikini deste Zinijoje?
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 02 11, 21:56)
O kas klasikini deste Zinijoje?

Moke ruse masazuotoja, nepamenu pavardes. Ji dirba sportininku reabilitacijos centre.
Atsakyti
QUOTE(krista77 @ 2012 02 10, 10:18)
Apsimelavau, lanko 12 žmonių, ir 3 masažo stalai. Taipogi mokomės vienos ant kitų. Taigi trise minkom ir glostom vieną žmogų. Masažuojamam tai tikrai neprastai, bet masažuojančiam tai mažoka kūno lieka, deja...
Nors kai registravausi, tai sakė, kad didesnės nei 6 žmonių grupės neorganizuos. Bet matomai jų požiūris toks: patyrus tas pačias išlaidas galima uždirbti 2k daugiau pajamų. Kokią tai įtaką daro jų kursų kokybei, vardui tikriausiai neskaičiuoja.
Šiaip aš neiskundžiu per labiausiai, stengiuos išsireikalauti pakankamai to dėmesio. Bet žmonių tikrai ryškiai per daug.

Mat kaip g.gif Mano grupėje buvo 9 žmonės. Aišku, pradžioje buvo sunkoka, bet pasitaikė šaunūs žmonės-grupiokai, susibendravom, todėl paskui vieni kitus konsultavom ir taisėm.
Dabar lankau "stuburo masažą" smile.gif Smagu, kad ta pati grupė, todėl mokomės, o ne sudentaujam biggrin.gif Esam 6 žmonės, ir 3 stalai, todėl mokomės netrukdydami vienas kitam ir pakankamai intensyviai.
Kaip ir minėjau anksčiau, esu patenkinta šiais kursais. Ir ačiū dar kartą tiems, kas rekomendavo. 4u.gif

P.S. Gal žinote kaip vadinasi masažo knyga žaliu viršeliu ir nupieštos dvi rankos ant viršelio. Stora knyga.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2012 02 14, 12:50)
Mat kaip  g.gif Mano grupėje buvo 9 žmonės. Aišku, pradžioje buvo sunkoka, bet pasitaikė šaunūs žmonės-grupiokai, susibendravom, todėl paskui vieni kitus konsultavom ir taisėm.
Dabar lankau "stuburo masažą"  smile.gif Smagu, kad ta pati grupė, todėl mokomės, o ne sudentaujam  biggrin.gif Esam 6 žmonės, ir 3 stalai, todėl mokomės netrukdydami vienas kitam ir pakankamai intensyviai.
Kaip ir minėjau anksčiau, esu patenkinta šiais kursais. Ir ačiū dar kartą tiems, kas rekomendavo.  4u.gif

P.S. Gal žinote kaip vadinasi masažo knyga žaliu viršeliu ir nupieštos dvi rankos ant viršelio. Stora knyga....  ax.gif

Yra tokia "Masazas" (J.Finkelsteinaite, N.Valuziene, J.Damanskas). Ir rankos dvi virselyje, tik nelabai ji stora smile.gif
Priminkit, apie kokius cia kursus pasakojate ? Kazka praleidau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinazaure: 14 vasario 2012 - 11:11
QUOTE(dinazaure @ 2012 02 14, 12:09)
Yra tokia "Masazas" (J.Finkelsteinaite, N.Valuziene, J.Damanskas). Ir rankos dvi virselyje, tik nelabai ji stora smile.gif
Priminkit, apie kokius cia kursus pasakojate ? Kazka praleidau  g.gif

Ačiū už knygos pavadinimą aciuks.gif
Lankau Masažo namų organizuojamus kursus. Ir nauda, ir pramoga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2012 02 14, 14:08)
Lankau Masažo namų organizuojamus kursus. Ir nauda, ir pramoga  smile.gif

Aš taipogi lankau "Masažo namų" organizuojamus klaiskinio masažo kursus.
Atsakyti
QUOTE(krista77 @ 2012 02 14, 22:05)
Aš taipogi lankau "Masažo namų" organizuojamus klaiskinio masažo kursus.

Tai gal viena kita masazuojate nezinodamos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 02 14, 21:14)
Tai gal viena kita masazuojate nezinodamos? smile.gif

Tikrai ne. smile.gif Aš jau klasikinio masažo pagrindus baigiau.
Atsakyti
Dabar kai kurios istaigos organizuoja masazo pamokas, kuriose su partneriu galima ismokti masazuoti vienam kita. Viena is tokiu - Biokosmetikos akademija
Atsakyti