QUOTE(krista77 @ 2012 02 10, 10:18)
Apsimelavau,
lanko 12 žmonių, ir 3 masažo stalai. Taipogi mokomės vienos ant kitų. Taigi trise minkom ir glostom vieną žmogų. Masažuojamam tai tikrai neprastai, bet masažuojančiam tai mažoka kūno lieka, deja...
Nors kai registravausi, tai sakė, kad didesnės nei 6 žmonių grupės neorganizuos. Bet matomai jų požiūris toks: patyrus tas pačias išlaidas galima uždirbti 2k daugiau pajamų. Kokią tai įtaką daro jų kursų kokybei, vardui tikriausiai neskaičiuoja.
Šiaip aš neiskundžiu per labiausiai, stengiuos išsireikalauti pakankamai to dėmesio. Bet žmonių tikrai ryškiai per daug.
Mat kaip
Mano grupėje buvo 9 žmonės. Aišku, pradžioje buvo sunkoka, bet pasitaikė šaunūs žmonės-grupiokai, susibendravom, todėl paskui vieni kitus konsultavom ir taisėm.
Dabar lankau "stuburo masažą"
Smagu, kad ta pati grupė, todėl mokomės, o ne sudentaujam
Esam 6 žmonės, ir 3 stalai, todėl mokomės netrukdydami vienas kitam ir pakankamai intensyviai.
Kaip ir minėjau anksčiau, esu patenkinta šiais kursais. Ir ačiū dar kartą tiems, kas rekomendavo.
P.S. Gal žinote kaip vadinasi masažo knyga žaliu viršeliu ir nupieštos dvi rankos ant viršelio. Stora knyga....