Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai II

QUOTE(Murciux @ 2012 01 29, 22:42)
Ir dar prie to paties, gal galetumete pasidalinti nuomonemis ar rekomendacijomis koki masazo stala isigyti arba su kokiais reikalavimais ieskoti masazo stalo, kad butu geras?

Reikia ziureti, kad butu tvirtas ir stabilus
Atsakyti
Merginos, idomu ka esate girdejusios apie tuos misakovu rengiamus kursus? o gal teko ir susidurti? Labai idomu.
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2012 01 31, 12:32)
Merginos, idomu ka esate girdejusios apie tuos misakovu rengiamus kursus? o gal teko ir susidurti? Labai  idomu.

Man ir idomu misakovu rengiami masazai smile.gif skaičiau įvairių atsiliepimų, bet ar pavyko po šitų kursų kam isidarbint, pvz. SPA centruose....
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2012 01 31, 14:32)
Merginos, idomu ka esate girdejusios apie tuos misakovu rengiamus kursus? o gal teko ir susidurti? Labai  idomu.

Baigiau pas Misakova is viso 5 rusiu masazo kursus. Bet , man rodos, rasiau jau kazkur apie juos. Yra ir pliusu, ir minusu.
Atsakyti
Ar patiko kursai, knopkele? ką gali papasakoti apie juos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista77: 31 sausio 2012 - 15:51
QUOTE(dinazaure @ 2012 01 31, 16:31)
Baigiau pas Misakova is viso 5 rusiu masazo kursus. Bet , man rodos, rasiau jau kazkur apie juos. Yra ir pliusu, ir minusu.

Ar nesigailite, kad lankete kursus, ar suteike jie jums naudos ir ziniu? Ar palnuojate ateityje dar ka nors pas juos mokytis?
Atsakyti
Dinazaure, perskaiciau jusu zinutes, tai taip supratau, kad labai domites reiki, meditacijomis ir panasiais dalykais, ir mane sudomino reiki, bet nelabai zinau daug apie tai, gal galetumet rekomenduoti man paskaityti kokia gera knyga apie tai, tiesiog,kad butu man kaip ivadas, susipazinimas su reiki, gal jums buvo kokia tai istrigusi?
Atsakyti
Nusipirkau masazo stala smile.gif Tai beliko mokytis masazo g.gif Gal patartumet kas ar verta eiti i masazo kursus? ar duoda naudos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2012 01 31, 17:38)
Nusipirkau masazo stala smile.gif Tai beliko mokytis masazo g.gif  Gal patartumet kas ar verta eiti i masazo kursus? ar duoda naudos? g.gif

O kur pirkote? Kokia kaina? Stacionarus ar sulankstomas?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2012 01 31, 16:40)
O kur pirkote? Kokia kaina? Stacionarus ar sulankstomas?

As vasara pirkau Tomofilips parduotuvej,sulankstomas,pasirode toks normalus, o kaina tiksliai negaliu pasakyt g.gif ,gal 360 Lt
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2012 01 31, 18:32)
Dinazaure, perskaiciau jusu zinutes, tai taip supratau, kad labai domites reiki, meditacijomis ir panasiais dalykais, ir mane sudomino reiki, bet nelabai zinau daug apie tai, gal galetumet rekomenduoti man paskaityti kokia gera knyga apie tai, tiesiog,kad butu man kaip ivadas, susipazinimas su reiki, gal jums buvo kokia tai istrigusi?

Reiki, ko gero, masazistui butu privalumas darbe. Net nezinau del geros knygos ka patarti. Man labiau "istringa" ne tokios kaip ivadas, populiarios knygos apie Reiki. Bet galite meginti L.P.Horan "Reiki.Galiu suteikimas".
Pas Misakova pradejau mokytis neturedama jokios masazo praktikos, nuo nulio. Megeju lygyje, manau, kursai tiktu. Pliusai - lankstus uzsiemimu grafikas, kryptis i kuno-dvasios rysi, masazisto etikos pagrindai. Be to, dirbama poromis, tai labai naudinga pajusti ant saves judesiu poveiki ir paskui paciai darant pakoreguoti - kur noretusi stipriau, kur leciau ir pan. Bet daugoka vienu metu poru mokinosi, kartais nespedavo destytoja suziureti kokios mokiniu klaidos. Dar teorija keistoka.... Niekad neaisku budavo kokiu grafiku vyksta teorines paskaitos, kartais pries pat praktinius uzsiemimus paaiskedavo, kad pries tai dar bus paskaita. O kadangi grafikas slenkantis, tai ir neaisku ar visa paskaitu cikla pavyko isklausyti. Paskui diplome radau visokiu idomiu dalyku prirasytu smile.gif Bet kaip pradziai gal ir tiktu. Cia taip buvo pries 5-6 metus. Dabar gal kitaip. Nors dabar rinkciausi kursus kur desto profesionalai, turintys medicinini issilavinima.
Taciau ir baigus masazo kursus, svarbu toliau dometis, tobuleti, ieskoti naujoviu, kurti...
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2012 01 31, 18:38)
Nusipirkau masazo stala smile.gif Tai beliko mokytis masazo g.gif  Gal patartumet kas ar verta eiti i masazo kursus? ar duoda naudos? g.gif

O kaip dar galima ismokti masazo, jei ne kursuose? smile.gif
Aisku, isskyrus, jei mokotes oficialioje mokymo istaigoje.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2012 01 31, 17:53)
As vasara pirkau Tomofilips parduotuvej,sulankstomas,pasirode toks normalus, o kaina tiksliai negaliu pasakyt g.gif ,gal 360 Lt

gal stalo svori prisimenat?
Atsakyti