QUOTE(Murciux @ 2012 01 31, 18:32)
Dinazaure, perskaiciau jusu zinutes, tai taip supratau, kad labai domites reiki, meditacijomis ir panasiais dalykais, ir mane sudomino reiki, bet nelabai zinau daug apie tai, gal galetumet rekomenduoti man paskaityti kokia gera knyga apie tai, tiesiog,kad butu man kaip ivadas, susipazinimas su reiki, gal jums buvo kokia tai istrigusi?
Reiki, ko gero, masazistui butu privalumas darbe. Net nezinau del geros knygos ka patarti. Man labiau "istringa" ne tokios kaip ivadas, populiarios knygos apie Reiki. Bet galite meginti L.P.Horan "Reiki.Galiu suteikimas".
Pas Misakova pradejau mokytis neturedama jokios masazo praktikos, nuo nulio. Megeju lygyje, manau, kursai tiktu. Pliusai - lankstus uzsiemimu grafikas, kryptis i kuno-dvasios rysi, masazisto etikos pagrindai. Be to, dirbama poromis, tai labai naudinga pajusti ant saves judesiu poveiki ir paskui paciai darant pakoreguoti - kur noretusi stipriau, kur leciau ir pan. Bet daugoka vienu metu poru mokinosi, kartais nespedavo destytoja suziureti kokios mokiniu klaidos. Dar teorija keistoka.... Niekad neaisku budavo kokiu grafiku vyksta teorines paskaitos, kartais pries pat praktinius uzsiemimus paaiskedavo, kad pries tai dar bus paskaita. O kadangi grafikas slenkantis, tai ir neaisku ar visa paskaitu cikla pavyko isklausyti. Paskui diplome radau visokiu idomiu dalyku prirasytu
Bet kaip pradziai gal ir tiktu. Cia taip buvo pries 5-6 metus. Dabar gal kitaip. Nors dabar rinkciausi kursus kur desto profesionalai, turintys medicinini issilavinima.
Taciau ir baigus masazo kursus, svarbu toliau dometis, tobuleti, ieskoti naujoviu, kurti...
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2012 01 31, 18:38)
Nusipirkau masazo stala
Tai beliko mokytis masazo
Gal patartumet kas ar verta eiti i masazo kursus? ar duoda naudos?
O kaip dar galima ismokti masazo, jei ne kursuose?
Aisku, isskyrus, jei mokotes oficialioje mokymo istaigoje.
Jei esate duobėje, liaukitės kasti.