Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo kursai II

Tai šaunu. Gyvenimas vietoje nestovi. Man labai patinka ta europoetiška tendencija - mokytis visą gyvenimą. Kai pas žmogų sustoja paieškos varikliukas, manau jis pradeda nykti po truputį. Kažkaip manau kad tas gydomasis, atpalaiduojantis rankų prisilietimas turi perspektyvų dėl mūsų visuomenės nejudraus gyvenimo būdo. O kineziterapija - čia jau kur kas gilesni vandenys. Prisideda gilesnės žinios. Klientų segmentas siaurėja, bet kreipiasi tie, kuriems tikrai reikia ir pasiryžę mokėti jau už sveikatą, o ne tik malonumą. Linkiu praktikoje taikyti įgytas žinias. Gal jei labai nedrąsu - tai visada yra gimininės ir artimieji, kurie nemokamai gali būti bandomaisiais triušiais. Juk taip "veža", kai suvoki, jog tu tai gali padaryti thumbup.gif .
Bet kaip nervina, kai seni norai išlenda virš 30... doh.gif . Būčiau prieš 15 metų viską pradėjusi... O dabar su šeimyna viską daug sudėtingiau pasiekti, daug daugiau pastangų reikia.
Bet šiai dienai vistiek galvoju, kad pamėginsiu aš su masažais po truputėlį reikalą rutulioti, apsiginsiu šiemet diplomą (ekonomikos, kas visiškai ne į temą mano svajonei) ir jei dar duos Dievulis sveikatos - pamėginsiu po metų kitų pertraukos į kinezitepiją LKKA įstoti. Gal dar suspėsiu, jei ilgai gyvensiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(krista77 @ 2012 01 14, 22:47)
Tai šaunu. Gyvenimas vietoje nestovi. Man labai patinka ta europoetiška tendencija - mokytis visą gyvenimą. Kai pas žmogų sustoja paieškos varikliukas, manau jis pradeda nykti po truputį. Kažkaip manau kad tas gydomasis, atpalaiduojantis rankų prisilietimas turi perspektyvų dėl mūsų visuomenės nejudraus gyvenimo būdo. O kineziterapija - čia jau kur kas gilesni vandenys. Prisideda gilesnės žinios. Klientų segmentas siaurėja, bet kreipiasi tie, kuriems tikrai reikia ir pasiryžę mokėti jau už sveikatą, o ne tik malonumą. Linkiu praktikoje taikyti įgytas žinias. Gal jei labai nedrąsu - tai visada yra gimininės ir artimieji, kurie nemokamai gali būti bandomaisiais triušiais. Juk taip "veža", kai suvoki, jog tu tai gali padaryti thumbup.gif .
Bet kaip nervina, kai seni norai išlenda virš 30... doh.gif . Būčiau prieš 15 metų viską pradėjusi... O dabar su šeimyna viską daug sudėtingiau pasiekti, daug daugiau pastangų reikia.
Bet šiai dienai vistiek galvoju, kad pamėginsiu aš su masažais po truputėlį reikalą rutulioti, apsiginsiu šiemet diplomą (ekonomikos, kas visiškai ne į temą mano svajonei) ir jei dar duos Dievulis sveikatos - pamėginsiu po metų kitų pertraukos į kinezitepiją LKKA įstoti. Gal dar suspėsiu, jei ilgai gyvensiu  g.gif

Spesi, as irgi praktiskai pries 30 pradejau rimciau i tai gilintis..
Atsakyti
Gal kas lankėte masažo kursus ir galite pasakyti kaip pasiimti iš jų kuo daugiau? gal reikia ką nors iš anksto žinoti, pasiruošti?
Ir dar klausimuks: kaip pailsinate rankas po darbo dienos (jei lieka meilės sau)? gal kokie specialūs pratimai ar pan?
Atsakyti
QUOTE(krista77 @ 2012 01 16, 15:17)
Gal kas lankėte masažo kursus ir galite pasakyti kaip pasiimti iš jų kuo daugiau? gal reikia ką nors iš anksto žinoti, pasiruošti?
Ir dar klausimuks: kaip pailsinate rankas po darbo dienos (jei lieka meilės sau)? gal kokie specialūs pratimai ar pan?

Kai mokaisi pvz pas Editą Livadijoje, jokių pasiruošimų nereikia, mokaisi ir klausai ausis išpūtus ir viską dediesi galvon, nes info gauni labai daug.
Atsakyti
sveiki! as irgi uzsirasiau i masazo namu rengiamus kursus kaune. po 4 metu pertraukos su vaikuciais savo imsiuos kazko naujo sau. labai laukiu ju pradzios, ziuresiu ar bus idomu... smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nezinau kur paklausti tai paklausiu cia, ar yra supermamose forumas koks nors kur kalbama apie masazo aliejus ir kitas priemones masazui? dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2012 01 28, 19:56)
Sveikos 4u.gif  nezinau kur paklausti tai paklausiu cia, ar yra supermamose forumas koks nors kur kalbama apie masazo aliejus ir kitas priemones masazui? dekoju 4u.gif

gal cia?
http://www.supermama...;#entry52078673
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2012 01 28, 20:11)

Dekoju, cia yra sis bei tas 4u.gif taip galvojau, kad gal yra kokia platesne tema, kad ir apie visokias taureles, akmenis ir kitokias idomybes butu galima pasidometi, bet turbut nera tokios.
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2012 01 29, 01:09)
Dekoju, cia yra sis bei tas 4u.gif  taip galvojau, kad gal yra kokia platesne tema, kad ir apie visokias taureles, akmenis ir kitokias idomybes butu galima pasidometi, bet turbut nera tokios.

Skyriuje "Kuno prieziura" galima susirasti. Tikiuosi mokesit paieskot smile.gif
http://www.supermama...?...mp;s=&f=162
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 01 29, 00:20)
Skyriuje "Kuno prieziura" galima susirasti. Tikiuosi mokesit paieskot smile.gif
http://www.supermama...?...mp;s=&f=162

Dekoju 4u.gif randu viska , dabar tai jau skaitysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Nu ir dar karteli sveiki 4u.gif Tai as vel su klausimu, gal galetumete parekomenduoti man paskaityti naudingu knygu apie masazus ir panasiai? Gal esate skaite kazka kas istrigo ir paliko sita naudingo galvoje? dekoju vel ax.gif
Atsakyti
Ir dar prie to paties, gal galetumete pasidalinti nuomonemis ar rekomendacijomis koki masazo stala isigyti arba su kokiais reikalavimais ieskoti masazo stalo, kad butu geras?
Atsakyti