QUOTE(bucke001 @ 2013 10 30, 00:43)
paprasta ir gražu!
Man vestuvems grazu paprastas prancuziskas manikiuras
QUOTE(Kašmyras @ 2013 10 21, 19:12)
Mano planuose arba raudoni geliniai nagai (vestuvių spalva raudona ir visi atspalviai) arba visiškai paprastas gelinis prancūziškas lakavimas
O tokios pacios spalvos as tik su raudona spalva galvoju, arba vien raudoni, arba tik prancuziskas raudonas, nes viskas vestuvese bus tik raudona-balta ir zinoma geliniai
Šitie simpatiški
agnioshka,man antrieji labai simpatiski ir pagal spalvas vestuviu tiktu
matau visos darote priauginima arba ilgalaiki lakavima, o nejau nieks paprastai nebelakuoja?
matau visos darote priauginima arba ilgalaiki lakavima, o nejau nieks paprastai nebelakuoja?
QUOTE(Kadija @ 2014 01 29, 16:22)
agnioshka,man antrieji labai simpatiski ir pagal spalvas vestuviu tiktu
Man ir tie patinka, tokie subtilūs, elegantiški, neperkrauti.. aš tai neauginsiu, nes nemėgstu, bet darysiu ilgalaikį ir vien tik todėl, kad nepasilikčiau paskutinei dienai dar ir manikiūro (ilgalaikį laisvai galima pora dienų prieš pasidaryti) ir dar po vestuvių medučiui kokioj kelionėj liktų gražūs
QUOTE(agnioshka @ 2014 01 29, 17:04)
Man ir tie patinka, tokie subtilūs, elegantiški, neperkrauti.. aš tai neauginsiu, nes nemėgstu, bet darysiu ilgalaikį ir vien tik todėl, kad nepasilikčiau paskutinei dienai dar ir manikiūro (ilgalaikį laisvai galima pora dienų prieš pasidaryti) ir dar po vestuvių medučiui kokioj kelionėj liktų gražūs
aš jau dabar pradėjau ilgalaikį darytis, noriu,kad truputį paaugtų nagai,nes nuotraukose gražiau man atrodo truputį ilgesnį nagai